- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Чанти Louis Vuitton?
^ Ми, по-добре да дам 1000 евро за истинска, стойностна чанта, отколкото да се разхождам като няква тъпа кифла с МЕНТЕНЦЕТО по улиците и да се мисля за много актуална и значима!![]()
Queen of the Damned
+1Първоначално написано от BonnieandClyde666
Просто толкова е грозно да се разкарваш по улицате с няк'во менте,и то придружено със самочувствие за величие.При това е проява на ужасен вкус да купиш менте,още повече има хора които могат да различават истинска чанта Louis Vuitton от фалшивата и ще е адски комична ситуация.
Тръгваш след мол-София в посока метростанция Сердика,вървиш от страната на Син-сити и ще видиш един магазин,казва се "Хубави неща" в него има много чанти,шалове и портмонета и ЛВ !
Ха-ха, вярвай си че не се различават ментетата от истинските. Аз лично съм ставала очевидец на такава "леко" комична ситуация, в която заможни хора, носещи и различаващи истинските чанти на ЛВ се смеят и подиграват на някакви "мацки" които носят своите китайски копирани буклучки с такова голямо самочувствие, чееПървоначално написано от MyAll
По-добре носи нещо евтино, но не ставай жертва на такова осмиване
ПС: Лично аз не различавам ментетата от оригиналите, но нямам намерение да си купувам такъв НЕоригинал продукт, въпреки, че много ми харесват самите чанти![]()
Не можеш да изтриеш човек от мислите си, когато сърцето ти не го пуска ..!!
Мда, но дори и той не може да е 1 към 1 с оригинала, все някой ще го различи и от тази цена 100-200лв. (примерно) си купи друга чанта от по - нормалните марки, отколкото да дадеш толкова пари за менте ..Първоначално написано от Rebirthing
![]()
Не можеш да изтриеш човек от мислите си, когато сърцето ти не го пуска ..!!
Каквото и да си говорим,никое менте не може да се сравни с оригиналната чанта.
Оф какво ги прихвана всички та луднаха по всичко на ЛВ гледам по улиците жени да са с такива чанти и дори незнаят че са менте на луксозна марка, а пък други се мислят за голямата работа и с някакво самочуствие все едно наистина чантата им е оригинална. Вярно че има много хубави неща обаче да ти се подхилкват хората които могат да разпознаят оригинала от ментето като минеш покрай тях не си струва. По-добре тия 30-40лв да ги дадете за някаква хубава не маркова чантичка, има доста чанти с такава форма.
охх този луис вютон или там както се произнася на български :д не се интересувам от мода и ала бала и не знаех кой е и тн, докато МОМЧЕ не ми каза, че мислел да си зима чанта на него.. та го google-нах :Д боже мой, момче с такава чанта, макар и мъжки вариант ми стои смешно! иначе видях едни ментета по 20лева, харесват ми като дизайн, обаче не знам..да не ми се смеят по улиците после, не съм кифла с топирана косица и тн, ама се пак.. :Д
И аз имам чанта. Бяла е и много я харесвам. Направих я на гъз миналото лято.Подарък е и определено не е оригинал, но не се вижда въобще. Не бих си и взела оригинална, защото веднъж ми откраднаха една и не ме беше толкова яд за нещата ми, колкото за самата чанта.
![]()
"Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте
"Scio me nihil scire" - Сократ
Сестра ми,която е на 21 има 2 такива чанти.Нейните са оригинални и понякога ми ги дава ама мноооого рядко.Както и да е,иначе са ми казвали,че в Илиянци ги имало ..
Женско съм ;]
Много се превъзнасяте. Чантите мен ме кефят и смятам да си купя такава, знам много добре, че е менте и не претендирам, че ще имам истинска. Харесват ми. Точка.
А мадамата, която каза, че би дала 1000 евро за чанта, да вземе да слезе на земята.
здр, по какво се разпознава оригинала от ментето и ако е оригинал къде може да ми я оценят ?
Аз си намерих уникална чанта ЛВ в Зиг Заг /втора употреба/ почти на 100% съм сигурна че е оригинална! Всички ми я заглеждат ,случвало ми се е да ме спират да ме попитат от къде ми е! Излезна около 12 лева! Преди също съм си намирала чанти на ЛВ
Втора употреба се намират чанти оригинали, но все пак има ментета. Даваш ли снимка на чаната , че ми стана интересно. Иначе се познаваше по диагонал някоя си емблема и вече не помня.
Това за втората употреба е голяма далавера. Братовчедка ми така набара оригинална чанта. Шевове, подплати, качество на кожата - всичко си лъха от километри на качествено. Дори ида си личи, че не е нов модел,сякаш е недокосната от времето, а в интернет разбрахме, че моделът е от `99. Има си монограм по капсите на дръжката, номер от вътрешната страна на едната дръжка, близо до шева с чантата и т.н. Уникален късмет, а я беше взела за 10 лв, и не беше лош модел (каквото и да си говорим, не всичко на известните марки е хубаво и може да ти хареса).
Колкото до това как да познаеш, за чанти не съм такъв спец, но обувките....то просто ако си виждал истински втори път не можеш да ги объркаш. Самата извивка на стъпалото, съотношението с тока или преливането на кожата към червената подметка. Уникални са, но трябва наистина да не си знам парите, или да не ги изкарвам аз, че да дам 10 000 лв за обувки.
Хвърлиха ме в Пирифлегетон а сега преплувам Ахерон. После ще се гмуркам в Мнемозина. Следва Кокит а след нея Стикс. Сетне ще се давя в Лета, докъто изтезаната ми душа се моли за водите на Еридан...
http://bgpentagram.bulboard.com
Здравейте, откъде мога да намеря добро копие, от качествените на Вютон дамско? Дори и втора употреба да е.