.
Отговор в тема
Страница 4 от 4 ПървиПърви 1234
Резултати от 76 до 95 от общо 95
    Голям фен
    Град
    София
    ^ Ми, по-добре да дам 1000 евро за истинска, стойностна чанта, отколкото да се разхождам като няква тъпа кифла с МЕНТЕНЦЕТО по улиците и да се мисля за много актуална и значима!
    Queen of the Damned

Цитирай Първоначално написано от BonnieandClyde666
    ^ Ми, по-добре да дам 1000 евро за истинска, стойностна чанта, отколкото да се разхождам като няква тъпа кифла с МЕНТЕНЦЕТО по улиците и да се мисля за много актуална и значима!
    +1
    Просто толкова е грозно да се разкарваш по улицате с няк'во менте,и то придружено със самочувствие за величие.При това е проява на ужасен вкус да купиш менте,още повече има хора които могат да различават истинска чанта Louis Vuitton от фалшивата и ще е адски комична ситуация.

Тръгваш след мол-София в посока метростанция Сердика,вървиш от страната на Син-сити и ще видиш един магазин,казва се "Хубави неща" в него има много чанти,шалове и портмонета и ЛВ !

Супер фен Аватара на millmii
    Град
    Sofia
    Цитирай Първоначално написано от MyAll
    Смешни сте с изказвания от сорта на " много грозно стоят ментетата " .. Само да ви кажа, че някои неща изобщо не си личи к'ви са, а и като ви дразнят отделете вие 1000 евро за чанта, щом взимате по 10 000 заплата месечно. Лично мене ме дразнят повече ментета на адидас, защото те са на горе долу достъпни цени. Докато 1000 лева за чанта както казаха вече много малко хора в България могат да си позволят, така че трайте си
    Ха-ха, вярвай си че не се различават ментетата от истинските. Аз лично съм ставала очевидец на такава "леко" комична ситуация, в която заможни хора, носещи и различаващи истинските чанти на ЛВ се смеят и подиграват на някакви "мацки" които носят своите китайски копирани буклучки с такова голямо самочувствие, чее По-добре носи нещо евтино, но не ставай жертва на такова осмиване

ПС: Лично аз не различавам ментетата от оригиналите, но нямам намерение да си купувам такъв НЕоригинал продукт, въпреки, че много ми харесват самите чанти
    Не можеш да изтриеш човек от мислите си, когато сърцето ти не го пуска ..!!

Мега фен Аватара на Rebirthing
    Град
    София
    Различават се много ясно.
    Една кифла се опитваше да ме убеди как чантата и от серия Мултиколор била истинска, а като я отвори вътре беше бежова, а би трябвало да е червено кадифе .
    Както и да е де, не всички ще тръгнат да си отварят чантата пред мен, но хубавия фейк и той е по-скъп от 50 лв.

Супер фен Аватара на millmii
    Град
    Sofia
    Цитирай Първоначално написано от Rebirthing
    Различават се много ясно.
    Една кифла се опитваше да ме убеди как чантата и от серия Мултиколор била истинска, а като я отвори вътре беше бежова, а би трябвало да е червено кадифе .
    Както и да е де, не всички ще тръгнат да си отварят чантата пред мен, но хубавия фейк и той е по-скъп от 50 лв.
    Мда, но дори и той не може да е 1 към 1 с оригинала, все някой ще го различи и от тази цена 100-200лв. (примерно) си купи друга чанта от по - нормалните марки, отколкото да дадеш толкова пари за менте ..
    Не можеш да изтриеш човек от мислите си, когато сърцето ти не го пуска ..!!

Мега фен Аватара на Rebirthing
    Град
    София
    Именно...

Каквото и да си говорим,никое менте не може да се сравни с оригиналната чанта.

Оф какво ги прихвана всички та луднаха по всичко на ЛВ гледам по улиците жени да са с такива чанти и дори незнаят че са менте на луксозна марка, а пък други се мислят за голямата работа и с някакво самочуствие все едно наистина чантата им е оригинална. Вярно че има много хубави неща обаче да ти се подхилкват хората които могат да разпознаят оригинала от ментето като минеш покрай тях не си струва. По-добре тия 30-40лв да ги дадете за някаква хубава не маркова чантичка, има доста чанти с такава форма.

Повече от фен Аватара на summerxtime
    Град
    Пловдив,България
    Цитирай Първоначално написано от tonie__ Виж мнението
    нали,има много яки неща аз съм си харесала сърцата портмоне/ключодържател на ЛВ,ама сякаш не са много практични..минавам оттам като се връщам от курс,може някой път да вляза в магазина да разгледам
    Ауу и аз съм от Пловдив.Къде е този магазин?
    Женско съм ;]

Мега фен Аватара на Dagichka
    охх този луис вютон или там както се произнася на български :д не се интересувам от мода и ала бала и не знаех кой е и тн, докато МОМЧЕ не ми каза, че мислел да си зима чанта на него.. та го google-нах :Д боже мой, момче с такава чанта, макар и мъжки вариант ми стои смешно! иначе видях едни ментета по 20лева, харесват ми като дизайн, обаче не знам..да не ми се смеят по улиците после, не съм кифла с топирана косица и тн, ама се пак.. :Д

Мега фен Аватара на ledenakrasota
    Град
    София :)
    И аз имам чанта. Бяла е и много я харесвам. Направих я на гъз миналото лято. Подарък е и определено не е оригинал, но не се вижда въобще. Не бих си и взела оригинална, защото веднъж ми откраднаха една и не ме беше толкова яд за нещата ми, колкото за самата чанта.
    "Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте

"Scio me nihil scire" - Сократ

Повече от фен Аватара на summerxtime
    Град
    Пловдив,България
    Сестра ми,която е на 21 има 2 такива чанти.Нейните са оригинални и понякога ми ги дава ама мноооого рядко. Както и да е,иначе са ми казвали,че в Илиянци ги имало ..
    Женско съм ;]

Цитирай Първоначално написано от saraelaasar Виж мнението
    az sam ot plovdiv i ima edno magazin4e na glavnata kadeto moje6 da si kupi6 imitacia na LV no naistina mn spolu4liva i ot estestvena koja ina4e bqh vleznala v edin second hand i ot tam si namerih edno protmone na LV i se okza 4e e istinsko proveih go po cipovete i t.n. probvai i tam moje da ima6 spolu4liv opit
    къде е точно и на каква цена взе чантата?

anonymous708973
    Guest
    Много се превъзнасяте. Чантите мен ме кефят и смятам да си купя такава, знам много добре, че е менте и не претендирам, че ще имам истинска. Харесват ми. Точка.

А мадамата, която каза, че би дала 1000 евро за чанта, да вземе да слезе на земята.

здр, по какво се разпознава оригинала от ментето и ако е оригинал къде може да ми я оценят ?

Аз си намерих уникална чанта ЛВ в Зиг Заг /втора употреба/ почти на 100% съм сигурна че е оригинална! Всички ми я заглеждат ,случвало ми се е да ме спират да ме попитат от къде ми е! Излезна около 12 лева! Преди също съм си намирала чанти на ЛВ

Голям фен Аватара на shusha
    Втора употреба се намират чанти оригинали, но все пак има ментета. Даваш ли снимка на чаната , че ми стана интересно. Иначе се познаваше по диагонал някоя си емблема и вече не помня.

Супер фен Аватара на aniezina
    Град
    Някъде там....
    Това за втората употреба е голяма далавера. Братовчедка ми така набара оригинална чанта. Шевове, подплати, качество на кожата - всичко си лъха от километри на качествено. Дори ида си личи, че не е нов модел,сякаш е недокосната от времето, а в интернет разбрахме, че моделът е от `99. Има си монограм по капсите на дръжката, номер от вътрешната страна на едната дръжка, близо до шева с чантата и т.н. Уникален късмет, а я беше взела за 10 лв, и не беше лош модел (каквото и да си говорим, не всичко на известните марки е хубаво и може да ти хареса).
    Колкото до това как да познаеш, за чанти не съм такъв спец, но обувките....то просто ако си виждал истински втори път не можеш да ги объркаш. Самата извивка на стъпалото, съотношението с тока или преливането на кожата към червената подметка. Уникални са, но трябва наистина да не си знам парите, или да не ги изкарвам аз, че да дам 10 000 лв за обувки.
    Хвърлиха ме в Пирифлегетон а сега преплувам Ахерон. После ще се гмуркам в Мнемозина. Следва Кокит а след нея Стикс. Сетне ще се давя в Лета, докъто изтезаната ми душа се моли за водите на Еридан...
    http://bgpentagram.bulboard.com

Търся да купя портмоне на Louis Vuitton добро копие!

Здравейте, откъде мога да намеря добро копие, от качествените на Вютон дамско? Дори и втора употреба да е.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си