- Форум
- По малко от всичко
- Музика и ТВ
- Какво слушате в момента? (без ограничения и коментари) v.2
Eric Clapton-Wonderful Tonight
Кубрат Картел - Просто хлапета ..
Нямаше логика,беше любов.
Katatonia - The Longest Year
Audio ergo sum
for your love i will do anything
just to see the smile up on your face
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=nlZmRYP7nqc&fmt=18[/youtube]
Missy Elliott - Get Your Freak On![]()
![]()
Aliena vitia in oculis habemus a tergo nostra sunt
Godsmack - Make Me Believe
![]()
Audio ergo sum
Lafee - Zusammen![]()
Всяко нещо в живота се заплаща - с кръв, с пот, със сълзи, с лични жертви.Затова не завиждай, не знаеш кой с какво е платил!
Angerfist vs. DJ Vince - No Fucking Soul![]()
...We stopped checking for monsters under our bed, because we realized they were inside us...
Metallica - Sad but True ...
"Никога не мисля за бъдещето. То идва достатъчно бързо." Айнщайн
Metallica - Sad but True
t.A.T.u. - Что не хватает
Велики![]()
Audio ergo sum
High Contrast - Days Go By
и сега се пусна
Contour - Bluenote
Darkraver & DJ Vince - Thunderground (Noize Suppressor Rmx)![]()
...We stopped checking for monsters under our bed, because we realized they were inside us...
аз пък новините по новаПървоначално написано от mlakniwe
![]()
говорят пак за ноя дет заковал баща си ли кво била
ама слави е гаден.дразни ме като се прави на голямата работа исе ебава с всички.уж да е мноу як и да се "харесва",ама отдавна ми втръсна на менедори имам чувството,че вече не го прави на шега,ами просто се мисли за голямата работа.
и постоянно прави някакви "предавания"(като танцувай с мен,добре дошъл в бг и т.н.) просто щото няма кой да кани и за кво да говори![]()
леееле пак зе отплеснах.многу лош навик.
Miley Cyrus - When I look at you
И чак не мога да повярвам.Изобщо не я харесвах.Ама песента е хубавка!
Alejandroooooooooooooooo![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ATB - Remember That Day
Декември, кво стана с мнението ти за албума, бе?![]()
Audio ergo sum
Agathodaimon - Solitude
You are broken, I can fix you...
Леле да знаеш,че на мене много трябва да ми се напомняПървоначално написано от ArrowsOfDeath
![]()
Все забравям разни неща и почвам други или т.н. ужс
О да и все почвам да се забравям и да пиша разни романи.То си личи ;д Уж тема без коментари пък аз кви ли неща не съм написала тука
Ох а на живо като взема да говоря.Горките хора -.-
И както и да е.
Ами последно време доста слушам електронни неща,ама..такива габба,хардкор,транс(бе и аз много не съм сигурна със стиловете ама казвам квото пише във ласта).Главно във ютубчето.Много интересни неща има <33 Много ми е зарибен тоя трак No Fucking Soul което е габба.Днеска си го слушах поне десетина пъти на мп3то <33
И както и да е ;д Тва бобоно ли е кво беше сигурно минаха две седмици откакто го слушах.Малко забравих,ама не ми се слуша пак.Помня,че не ми хареса много...Един много лек.И аз не мога да го обесняПримерно при габбата всичко е едно бързо,по-бясно а това си беше бавно или най-точно казано спойно ;д.И някъде се чуваха едни женски вокали дето бяха едни леки и дразнещи.
Като цяло средна работа.Сега дори си пуснах една песен от албума да си го припомня(Bonobo – Eyesdown Featuring Andreya Triana).Ритмична е,но ме дразни.Просто ме дразни -.- Или се вманиачавам в някоя песен или ме дразни и не я пускам друг път ;д
Ако ще ми казваш за някакви диджеи,то нека да са по-хард.Тиесто ми харесва де.Реших се да му търся песни,защото онази песен с нели фуртадо много ме радва ((: Това не знам защо го вметнах,просто за информация
Ох много дълго стана,трябваше на лично да ти го пратя.Е нищо ;д
Sonata Arctica – Replica