- Форум
- По малко от всичко
- Музика и ТВ
- Финала на България търси талант... Защо Богдана??
Здравейте, пиша защото съм ужасно ядосана и възмутена. Става въпрос за България търси талант, или по скоро за финала. Аз следях всички предавания, супер много им се радвах на EFFECT, както всички видяха дори и хората в залата ги подкрепяха най-много и най накрая да ми заявят от шоуто, че печели Богдана... WTF???Просто бях бясна... О.К. момичето може да пее, вярно има проблем ама за певци има много има много конкурси Music Idol-и и др. Защо за Бога трябваше тя да спечели, като имаше толкова МНОГО страхотни групи!! Пък и ако бяха спечелили EFFECT щяха да вложат парите, за да се развиват, а сега Богдана най-много да продължи да се занимава с музика, но всички знаем, че в днешния "шоу бизнес" се пробива главно със силикон и к*рвенска визия..
Пък това момиче очевАдно, че няма да преуспее по този начин. Разбирам, че има глас, притежава талант и пее уникално наистина, но лично за мен ЕFFCT бяха тези, които наистина заслужаваха наградата!
![]()
Направих темата, защото просто имах нужда да споделя, пък и искам да разбера мненията на другите по този въпрос. Моля, не се заяждайте просто исках да споделя.![]()
Bobby <3
Bobby: Bobby give hisfor Vili ,because she is unique
viLi (^^,): Villi give herfor Bobby, because he is the best, cute, beautiful boy at the all world!
И аз не успях да разбера..Какъв е изобщо смисъла от предаването, след като го превърнаха в "Мюзик Айдъл". За мен и танцьорите не трябваше да печелят. Победител трябваше да е някой с талант, който го нямат 50 човека на 100, аз поне така си мисля. А едва ли не, трябва да си болен и хората да те съжаляват, за да спечелиш..Да не говорим, че ако трябваше да печели някой за пеене, трябваше да бъде малкото момиченце.![]()
И аз съм на тва мнение... имаше къде, къде по уникални таланти, пък за пеенето - Елисавета![]()
Bobby <3
Bobby: Bobby give hisfor Vili ,because she is unique
viLi (^^,): Villi give herfor Bobby, because he is the best, cute, beautiful boy at the all world!
И аз бях за EFFECT ама те тея са тъпи и гледат само пеенето.
аз вчера хванах малко, но тва с победителя съм го изпуснала.честно казано не се очудвам, че Боряна е спечелила. Не бях за нея, но не съм и гласувала така че..![]()
Според мен, трябваше да спечели някой с уникален талант, но за пореден път наблюдаваме силата на телевизията да манипулира вота...
~ Рицар или Дявол ~
Обичам те и пак ще те обичам
дори да ме презираш ти.
Сърцето си на теб обричам
пъди ме, но не ме мрази
Във моите мечти си рицар
с лъскави доспехи,а може би
и крал дори,но не си ли просто
дявол с ангелски очи?!?
беше нагласено сиг
kogato re6a da bezdeistvam ni6to ne moje da me spre
Относно това, че тя може да се изяви в Мюзик Айдъл - не. Не знам във 2-ри сезон ли беше, но също имаше едно сляпо момиче, което не продължи по тази причина. Не е лесно да научиш песен на английски без текст (освен ако не знаеш езика перфектно) При това тя пя с ангина. В Мюзик Айдъл дори и да продължи нататък ще я скъсат на втория кастинг или пък ще пишат всякакви неща относно нея, както беше със Виктория! Мисля, че победата и е напълно заслужена. Постави се на нейно място и ще разбереш колко е хубаво дори и с недъг хората да ти гласуват доверие, да харесат това, което правиш. Защото тя така или иначе няма да е способна да направи нещо толкова зрелищно като ЕФЕКТ или онази циркаджийката та дори и хип-хоп групите.
Те го превърнаха в Мюзик Айдъл и в Мислят си, че могат да танцуват, затова не казвай, че е имало само певци!Първоначално написано от LoveLetter
Effect бяха номер 1, ама Богдана нали я съжаляват и за това - на 4е пее зле моми4ето, но по мое мнение за това спе4ели ...![]()
![]()
![]()
Sam <3 & Dean <3
I'mma girl ;dd
аз харесвах:
-Street Dust/Димитровград/![]()
-Йордан/Пловдив/![]()
-Людмила/най-възрасната участничка/
-Николета/Перник/
Аз тва предаване спрях да го гледам още от кастингите, защото масово пускаха певци. Да талант е да можеш да пееш, но тоя талант го имат мнооого други хора - не е уникален. Вярно тя пее доста хубаво, но не мисля, че това беше таланта който трябваше да спечели.
Всяко вдишване е квадратче към теб...
Аз кога съм казал, че имало само певци?!Първоначално написано от sk8erfan
На финала имаше танцьори, певци и някви циркаджии... първо да танцуваш не се изисква толкова талант колкото тренировки! А ако искат да пеят хората, да пеят, ама си има предавания за тая цел! А да вкараш една група от деца от училища и да кажеш, че имат талант... нямам думи просто! Според мен на финала нямаше уникален талант, такъв който да не се среща никъде другаде. А Богдана победи, защото пее яко, а и е сляпа, което също допринася за вота на публиката![]()
МОМИЧЕ!
So I try to hold onto a time when nothing mattered
And I can't explain what happened
And I can't erase the things that I've done
No I can't
Хехе.. Ми да ви кажа.. Аз и аз си бях за Effect. Все пак тренирам при тях.Това е нагласена работаа. Още от последния полуфинал си помислих за онея дето танцуват,че няма да ги пуснат, по простата причина,че вече има хора,които танцуват на финала и ще стане претъпкано от танцьори. Така и стана... и ... вчера пак така ... казах на мама,че понеже тая е незряща и т.н. ще спечели тя. Нагласено си беше.. няма как. Публиката в залата щяха още малко да припаднат от викане за Effect ,а на тая като и кажат името се чуваше само е дно уОооОу
Както и да е.. Навсякъде... във всички шоута са нагласени нещицата.
![]()
Life's like a dick. It gets hard for no reason. :\
Абсолютно те подкрепям. Всеки втори може да танцува, всеки втори може да пее. Добре танцуват всички, добре пеят всички ама за бога това не е ТАЛАНТ. ТАЛАНТ, който да заслужи толкова пари.Първоначално написано от LoveLetter
If you're leaving close the door.
I'm not expecting people anymore.
Hear me grieving, I'm lying on the floor.
Whether I'm drunk or dead I really ain't too sure.
I'm a blind man, I'm a blind man and my world is pale.
When a blind man cries, Lord, you know there ain't no sadder tale.
Всеки втори може да танцува,ама КЮЧЕЦИ брат.Първоначално написано от ecstazy
Това е брейк денс,попинг и хип-хоп. Не се говори за тези стилове,че са известни с това,че като пуснеш някоя песен като тая "па па па палатка" и всички тръгват да въртят задник.
Пробвай да се завъртиш на главата си и тогава ми говори. Това си е чисто изкуство и много малко хора го владеят както трябва в България...![]()
Effect са печелили много купи,награди и т.н. ,така че ... вижда си се кои са истинските таланти. За да имат толкова много награди се изисква труд.Каквото и да си говорим.. това си беше нагласено.
![]()
ПП: Също така искам да кажа,че за да изтанцуваш един такъв танц(хип-хоп или брейк ако щеш) се изисква голямо въображение,за да можеш да измислиш добра хореография.Не се правете на големи разбирачи,моля!
![]()
Аз си бях за Effect. Това е нагласена работаа.Вярно ,че момичето пееше хубаво ,но спечели заради това ,че е незряща.Трябваше да спечелят Ефект ,защото си има шоута ,които са си за певци според мен .
ОБИЧАМ ТЕЕЕЕЕ <3
да,наистинаПървоначално написано от dqvolcheto9
И Street Dustи Effect бяха УНИКАЛНИ.За да измислиш такива танци е нужен несамо ТАЛАНТ,но и въображение.И най-важното е че се забавляваха и бяха естествени
![]()
Хората са ангели с по едно крило. За да полетят трябва само да се прегърнат.
(*)(*)(*)(*)(*)(*)(*)(*)(*)(*)(*)(*)(*)
Заради състраданието на хората спечели. И да ЕФЕКТ трябваше да спечели. Егати тъпнята. С парите от наградата нито ще може да навлезне в музикалния бизнес, нито ше и помогнат да си оправи зрението.![]()
Абе,какво като е спечелила Богдана...Било нагласено...Вие тука всичките сте Сашо Диковци...Само съм съгласен,че наистина певците и танцьорите нямат място на това шоу...просто както каза някои отгоре Effect са положили много труд...Певиците може би повече заслужаваха да са на финала,все пак това им е вродено...За цирковите артисти не знам...На мен ми харесваше имитатора,който отпадна на полуфинала ама...И вие така ги защитавате тия Effect сякаш са извънземни...
^ Ей го! Поредния разбирач. Еми какво да ви кажа бе? За вас това,че тия момчета могат да танцуват и влагат много усилия да се развиват и да печелят няма значение явно. Отново ще кажа,че ВСИЧКО СИ БЕШЕ НАГЛАСЕНО!! Каквото и да си говорим... това е НАГЛАСЕНА работа.![]()
Как може толкова да се вживявате за едно телевизионно предаване?
Your pseudo sunshine I don't need.
Разбирач съм бил...Не не съм разбирач ама това е просто едно предаване
Никой нищо не каза за Beat 4 Fun, те също бяха много добри. Все пак бяха и единствените бийтбоксъри, които стигнаха до финала. Ефект също бяха много добри. Някой от тези две групи трябваше да спечели. Но естествено нали сме в България и не може да не е нагласено.
Ми всеки с мнението си нали знаетеНе видях толкова таланти в това предаване. Всичко пее и танцува, баси таланта. За мен това НЕ Е ТАЛАНТ. Браво, като са си измислили хубава хореография, голямата работа. Всеки човек може да се научи да танцува, да развие въображението си и да направи страхотен танц. Иска се много хъс и усилия, естествено и желание. Вярно, на някои хора не им се отдав (като мен
) но повечето могат. И какво стана? На финала само танци и пеене. Има си шоута за танцуване, има си шоута за пеене. Стига с тоя мюзик айдъл, прави сте, ама за кво толкова нападнахте момичето? Нагласено или не няма значение. Ако бяха спечелили ония Ефект (които мен изобщо не ме кефят, другите Dust нещо си бяха сто пъти по добри) пак щяхте да плюете. Няма угодия за вас.
If you're leaving close the door.
I'm not expecting people anymore.
Hear me grieving, I'm lying on the floor.
Whether I'm drunk or dead I really ain't too sure.
I'm a blind man, I'm a blind man and my world is pale.
When a blind man cries, Lord, you know there ain't no sadder tale.