.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 12 от общо 12
    Голям фен Аватара на gret4ety

Отслабване и стягане за минимално време

Преди около 2 седмици прочетох тука една темичка за стягане на тялото и отслабване и започнах да правя упражнения, всеки ден си ги правя и наистина има подобрение но много бавно става Та въпросът ми е ако упражнението трябва да се повтаря например 25 пъти а аз го направя 70 това би ли ускорило процеса и били ми навредило Ако не става така предложете някоя по интензивна програма, аз съм готова на всякакви мъчения не съм мързелива Мерси предварително

Пс. Теглото ми е 50 кг. висока съм 1.65

Супер фен Аватара на Luscious_Heart
    Ако отведнъж почнеш да правиш по толкова много упражнения, ще имаш мускулна треска и натрупана млечна к-на в мускула... После няма да можеш да го правиш към седмица.
    Еми бавно става, така е! Що не се сети зимата?

Ама не аз не го правя тва само защото сега идва лятото... Просто след като започнах упражнения искам веднага нещата да се получат Явно все още съм с детското си мислене

Голям фен Аватара на anitapz93
    Град
    Sin City
    И аз искам всичко да стане за колкото се може по - малко време - да се отърва от всички излишни килограми и мазнини, но за жалост не става ей така - от нищото. Така че се иска постоянство - ходи да бягаш, да правиш някакви упражнения вкъщи, не яж по - много и вредни неща и ще получиш ефекта и то по - бързо (ако си редовна).

Мега фен Аватара на HexGirl
    Град
    niderlandia
    веднага нищо не става
    аз моите излишни кила ги свалих за много месеци с много тренировки и промяна в храненето
    Шапкарю .....
    Кажи ми , защо гарванът прилича на бюро ?

Град
    Sin City
    Цитирай Първоначално написано от HexGirl
    веднага нищо не става
    аз моите излишни кила ги свалих за много месеци с много тренировки и промяна в храненето
    Така си е!

Еми добре, мерси за компетентните отговори Ще продължа с упражненията и бягането

Град
    Sin City
    Цитирай Първоначално написано от gret4ety
    Еми добре, мерси за компетентните отговори Ще продължа с упражненията и бягането
    Успех! Дано да си постигнеш желаната цел!

трябва постоянство , не увеличавай от веднъж примерно както каза от 25 на 70 , защото ще получиш мускулна треска ипосле сума ти време нищо няма да можеш да правиш , най-добре през ден два си ги увеличавай ама плавно не се насилвай успех пожелавам ти бързи резултати
    Perfekt Hair Perfekt body,perfekt lips, perfekt lie...

а дали ще можеш да ми дадеш линкче към тази тема или да ми кажеш ти какви тренировки правиш или каква диета спазваш тъй като и аз имам нужда от стягане....

Повече от фен
    http://vbox7.com/play:c500421d

ето това е много добро! !

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си