- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Как да КАЧА някой килограм
Исками се да кача някой кг защото съм на 15 а тежа 45-46 кг.А ям ужасно много дори вече ми се чудят как след волейбол всички са жадни а само аз ходя да ям.Плс дайте ми съвет
аз преди 4-5 дена навърших 16 и съм същата като тебе.Колкото и да ям(а аз ям доста) все едно че нищо не съм яла.Всичко е до ген.
And every time I scratch my nails down someone else's back I hope you feel it..
И аз съм така..Единствената разлика при мен е,че съм на 14 години..
Както казаха преди мен - всичко е до ген..Така,че няма какво да правиш..
Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
но само ти избираш кой да остане ♥
яж само шоколади и си купи такава бита сметана в къщи ше си я приготвиш там много е вкусна само тва яж с шоколадите и ще качиш мн набързо и много бял хляб яж :ДПървоначално написано от sisitooo3sisitooo
п.с може много да изразходваш затова започни да водиш заседнал начин на живот![]()
Първоначално написано от mrKiss
Първоначално написано от gigiii
И аз съм такана 14 години съм и съм 45 килограма...ям много ама няма полза... нз и аз какво да те посъветвам... просто се радваи че не си единственната с този проблем.. аз така се успокоявам
... например на батко ми приятелката му е на 21 години и е 42 килограма ама кво да прави .. разказвала ми е че от малка винаги си е така слаба ядяла мн и нз кво още ама нищо не и е помогнало и сега си е слаба.. нз
Пробвай с рибено масло,купува се от аптеките,там можеш да питаш и за нещо подобно
Oooo, radwajte se, bee !
Kude ste trugnali da ka4wate ?
Boje.. mislq si, che ako bqh s takawa stryktyra, nikoga nqmashe da se oplacha..
Po-dobre da si slab, otkolkoto debel !
Hybaw den !
PS> Sorry, nqmam kirilica
Колко прекрасно нещо е простотата [!]
хора,защо ви е да тежите повече не мога да разбера45 кг не е чак толкова малко,и аз съм толкова и съм си съвсем нормална,даже нямам нищо против минус 2-3 кила
ако искате да качвате,по-добре наблегнете на спорта,мускулите тежат повече от мазнините и изглеждат по-добре
не пробвайте с тъпкане,защото после ще има теми от сорта на "Сега как да сваля..."
The crowd is proud
The crowd is loud
The crowd says"No"!
To friend and foe
I stand between
Of might and unseen
What's right and wrong
Debate sing song
To push away
A chance to stay
An idea born
To laugh or sorn
Reject or see
What will,shall be
One"Yes"is spoken
One voice has broken
The silence still
Pay up the bill
One"Maybe",please
The crowd appease...
"Yes","No","Maybe"
Undecided
Crowd
Divided...
Може да са ти добре, но зависи от височината, Примерно 1,70 момче, 45-50 килограма, смятай как ще излежда...