- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- здравейте СКЪПИ ! :Д
Здравейте пичове и пички , дано да сте в добро настроение,защото аз съм апак и да не сте няма проблеми , тогава бъдете,омг не знам кво говоря НП сичко е наред бла бла :Д , океей ето го и вапроса ми искам да ходя да уча във Витис да ставам режисиорче ала бала :Д , има ли след 7 клас училище в което се учи аактиорско майсторство или нещо такова , и ще ми обясните ли по-подробно нещата около Витис и тези неща , съжалявам за допуснатите грешки,тоест не съжалявам,но нали така се казва![]()
Като пишеш по този начин се мислиш за нещо ли ?!?![]()
![]()
СПАМ - Само Пиша Ама без да Мисля
Голям лаф, дребни пари и мек х*й всеки може да извади!
Това, че се пъчиш, не значи, че са ти големи циците!!!
Таралежът е птица упорита, не го ли ритнеш - не полита.
Ами не аз си пиша така,защото попринцип ми е весело , дори и в този форум се опитвам да прескачам теми като " ОМГ НА 14 СЪМ И МАЙ СЪМ БРЕМЕННА НЕЕ БРЕМЕННА ЛИ СЪМ КАКВО СЕ СЛУЧИ С МЕН НЕЕ МАЙ СЪМ БРЕМЕНА ИЛИ НЕ СЪМ , СПОРЕД ВАС БРЕМЕННА ЛИ СЪМ" или пък "Нямам си приятели самотен съм какво да правя ( сякаш някой от хората в тоя форум ще намери на дадения потребител приятели" , това са глупости , за това пиша така развеселено,защото си ми е весело,просто питам дали някой знае нещо,ако ти ще си правиш постове по-добре не пиши .
Едва ли би могъл да станеш режисьор като гледам как пишеш..![]()
Only u! <3
Нямам никаква представа, нито ме засяга, но ме кефи как пишеш![]()
Не знам - това са две думи и се пишат ОТДЕЛНО
Първоначално написано от TykaSePisheNick
или пък музикална школа?Първоначално написано от lubomirky
![]()
За режисьор? Какво ще прави в музикална школа?Първоначално написано от danibebi
Аз не знам да има такива училища в Б-я, но пък може и просто да не съм чула. Иначе има някъде, където са въвели СИП-ове по "Киноизкуство".
Трябва да си проучиш във въпросното училище.
This world is spinning around me
This world is spinning without me
And every day sends future to past
Every breath leaves me one less to my last
Не знам, ама май за тия училища се подават заявления за изпит за проверка на способностите, а срокът вече мина.
Това е по изобразително изкуство и спорт мисля .. няма значение вече проучих , повечето неща свързани с това след 7 клас са само СИПОВЕ или пък разни школички и глупости които не са точно към училището .. към него са но се изучава отделно как да кажа ..и след 12ти вече в Витис или НЕТФИЗ
Някой да ме гръмне?! Желаещи?! Моля!![]()
Човек! Ти в 1 изречение събра 23131265317437514237 изречения.. И с това обръщение "пичове"и "пички" едва ли ще стигнеш далеч.После.. несвързано пишеш.. всъщност.. правиш и доста грешки.
Какво актЬОрско майсторство те гони като ти актЬОр не знаеш как се пише..
![]()
Не, не, не ... и .. режисЬОр не знаеш как се пише.. абее.. ти що не научиш правописа първо?! Не,не.. Някой спешно да ме гръмне!
Life's like a dick. It gets hard for no reason. :\
ВИТИС и НЕТФИЗ... Голям режисьор ще стане от теб. Ако някога си вземеш матурата по БЕЛ...Първоначално написано от Daveyjones
Бегай бе! Той е за 6-цаПървоначално написано от LadyDi
Повече от мен има по Български.
Трудно ще срещнеш отличник като него!!
![]()
![]()
![]()
![]()
Life's like a dick. It gets hard for no reason. :\
Елитоо доста често срещам глупавите ти коментари които са единствено заяждане и правене на много знайка , тук пиша ей така , пиша квото има да ми се помогне и това е вие кво мислите ,че гледам всички правописни грешки препинателни знаци и всичко останало? явно Елитоо е ебаси оборотната , а не виждам какво грешно написах във ВИТИС ? че беше с малки букви ли? брей ма сте едни всезнайковци в тоя форум всички много знаете бре
А аз си мислех,че няма накъде по-зле да стане в този форум![]()
Абе ти човек,ти да не си надрусан или просто Господ е решил да си прави ебавки?
Както и да е...по темата.Сега си 7 клас(като мене) и искаш да станеш режисиорче,но не се знае дали интересите ти ще са същите след 5 години.По-добре се запиши в Азикова Гимназия и тръгни на курсове.Всяко училище си има нещо като състав,който изнася представления на празниците.Можеш да се запишеш в този колекти.
И ти пожелавам късмет утре на матурата.Със сигурност ще ти трябва....
...We stopped checking for monsters under our bed, because we realized they were inside us...
Елито си е много яка,обаче ти...оправи си малко правописа нищо не ти се разбира!Едва ти чета глупостите...Първоначално написано от Daveyjones
...We stopped checking for monsters under our bed, because we realized they were inside us...
dobre dobre mnogo ste umni znam ;D stop spam naow plx
Стоп, спираме всички
Явно въпросът ти вече си има отговор.