на 4 август тръгвам и аз на моренце ;D та ето и моя списък:
10 тениски/потници за в хотела, плажа и т.н. , 10тениски/потници за излизане из града, джунждурийки(обеци, часовници, гривни, очила и т.н.), 6/7 чифта долни гащички(ще се перее ;D).. още бельо;D : ) , 3/4 чифта къси чорапки, 15/20 къси гащи за излизане, плаж и из хотела, 2 чифта бански, 2 връхни дрехи, 2 чифта дълги дънки, сандали, чехли и маратонки съответно за излизане, плаж и из хотела, 2 хавлии(за плаж и баня), тоалетни принадлежности и както някой спомена- превръзки, че нищо не се знае;D

, плажни масла и кремове за след слънце, волейболна топка, надуваема калъфка за басейна, фризби, телефони, зарядни, пари, апарат и зарядно за апарата(USB и CD да свалям снимките ако са много), храна за из път, шах и табла(2in1;D) , някое и друго списанийце, MP4 за повечко музика, епилатор, парацетамол и другите ми хапчета, сешоар ии мисля, че приключих ;D .. дрехите са доста, защото ще стоя мн. време на морето
аа! забравих и калъфката(аама не възглавница ами чершавчето за калъвка).. не мога на чуждо, искам си моето ;D

: ))