- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Анкета - трябва ми спешно
Здравейте,
Трябват ми 10-тина мнения за следните въпроси:
1. Що е успех?
2. Водещи фактори за успеха?
3. Мутивация за успеха? (причини)
4. Причини за неуспеха?
5. Рецепта, формула за успеха?
Трябват ми за университета и ми е спешно, моля вииии
Благодаря предварително.![]()
Не ПрОщАвАм И зА нИщО нЕ сЪжАлЯвАм.С вИсОкО вДиГнАтA гЛаВa ВиНаГи ПрОдЪлЖаВаМ! На ниКой нЕ пОдРъЖаВаМ и СеБе сИ оТсТоЯаВаМ! ТъПиТе кУ*Ки Не ПрИзНаВаМ,а ГоЛеМиТе НаДуВкИ с НаДсМеШкА оТмИнАвАм!!!
1. Що е успех - Постигане на дадена цел, да се справиш със проблем.
2. Водещи фактори за успеха? - Хъс, желание, вяра, вяра в себе си, не трябва да се отказваш
3. Мотивация за успеха? - На този въпрос много не мога да отговоря. Задаваш си цел и се бориш за нейното постигане. Искаш да постигнеш нещо..?
4. Причини за неуспеха? - Без късмет, не си се борил достатъчно, отказал си се, предал си се и не вярваш че ще успееш.
5. Рецепта, формула за успеха? - този въпрос за мен е като 2рия. Вярваш в себе си, бориш се със зъби и нокти за постигането на дадена цел или да се справиш с даден проблем. Силна вяра и малко късмет може би.
/съжалявам за глупавите отговори, но съм на 14 и не мога да се изразя както го мисля/
If you're leaving close the door.
I'm not expecting people anymore.
Hear me grieving, I'm lying on the floor.
Whether I'm drunk or dead I really ain't too sure.
I'm a blind man, I'm a blind man and my world is pale.
When a blind man cries, Lord, you know there ain't no sadder tale.
Много благодаря на далите мнението си. Ако може само още 3-4 мнения.
![]()
![]()
![]()
![]()
Не ПрОщАвАм И зА нИщО нЕ сЪжАлЯвАм.С вИсОкО вДиГнАтA гЛаВa ВиНаГи ПрОдЪлЖаВаМ! На ниКой нЕ пОдРъЖаВаМ и СеБе сИ оТсТоЯаВаМ! ТъПиТе кУ*Ки Не ПрИзНаВаМ,а ГоЛеМиТе НаДуВкИ с НаДсМеШкА оТмИнАвАм!!!
1. Що е успех? Да изпълниш нещо , голямо или малко , но със свой собствен труд и да се чустваш доволен от постигнатото .Първоначално написано от miss_kiss181
2. Водежи фактори за успеха? Воля,желание,хъс и вяра в себе си!
3. Мотивация за успеха?Можеш да намериш мотивацията във всичко,в ближния приятел , в родителите си,в своя идол и в много други , стига да искаш , ще постигнеш желаното!
4. Причини за неуспеха?Липса на мотивация и самочуствие , както и вяра в себе си ,че ще постигнеш всичко за което някога си желал.
5. Рецепта,формула за успеха? В риск да се повторя многократно , ще кажа ... Желание,Хъс и воля за всичко онова за което желаеш , никога да не губиш вяра в себе си , и да вярваш ,че ще успееш във всяко нещо каквото и да е то! Вярвай в себе си![]()