- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- за или против
За,ако са непознати или приятели. С гадже-изключено.
За,обаче само за 2жени и моя милост,идеята да кръстосвам шпага с друго момче в леглото е отблъскваща
☆ Addicted to Addictions
Първоначално написано от Linns
![]()
ами и аз не обичам да деля,а пък и приятеля ми не обича тъй че сме си само двамата![]()
![]()
правила съм само защото исках да видя кво толкова всички се кефят на тея тройки чесно казано предпочитам да съм си само с човека който обичам![]()
Много простотия съм чел из този форум и все пак двамата успявате да ме впечатлите...Първоначално написано от darkPaladin
Не знам - това са две думи и се пишат ОТДЕЛНО
Първоначално написано от TykaSePisheNick
против
.
Лазерно гравиране на плочки, запалки Zippo и други предмети по избор!
За повече информация посетете >>> http://gravirane.pulslight.net/ <<<
.
Аз съм за. Даже съм бил с две момичета.
Аз съм за 2m + 1f.Първоначално написано от 1234565
2 момчета и момиче: ако момичето е моята приятелка не бих издържал да гледам как я оправя некаф кретен... тука съм против![]()
Аз и 2 момичета : ако моята приятелка няма нищо против в което жестоко се съмнявам бих правил(естествено едното момиче трябва да е приятелката ми ) не съм правил до сега и не бих отказал нещу различно
![]()
ЗА стига да си наясно със себе си,да го искаш не защото са ти казали,а защото имаш желание,да си преодолял чувството,че са те използвали да нямаш проблем да признаеш,ако случайно повече хора от участващите знаят и да не береш срам.
За! Момче съм, така че предпочитам с две момичета :P
me too.. :PПървоначално написано от ReachlessGirl
Против съм!!!
Няма неизпълнени мечти - има изоставени желания!
твърдо дааз със още 2 женски
![]()
Сега, когато лицето ти е толкова близо до моето, виждам място, където слънцето грее отново,и с теб е божествено! Поглеждам дълбоко в тези очи и знам - ще се изгубя в тях за винаги...Целуни ме веднъж ще се разтопя и ще умра, целуни ме пак и аз никога няма да те изоставя...
Не съм правил 3ка, но бих пробвал
Против съм ... много съм ревнива !!!!![]()