- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Ужасен!...
Що па на мене много да ми знае устата. Като си толкова оборотен,що въобще пускаш темата.Форумът няма да ти оправи проблема. И като не става дума за едното духане можеш да я предразположиш,вместо да мрънкаш "абе що тя си мисли по тоя начин". Щом имаш истински чуства към нея (или поне така си мислиш) те поздравявам,направи тогава нещо по въпроса,за да обориш мнението и,че духането е нещо отвратително.Първоначално написано от preebaniq
При такова изказване - на околовръстното..или там където има ...за 5 лева...Първоначално написано от preebaniq
Дришльо..
Заради такива изказвания , момичетата , които биха го направили ,не го правят.
Не ,че разбирам...аз съм лапе ..
Ми като не разбираш и като си лапе що пишеш ? Значи аз трябва да се съобразявам с всяка нейна прищявка, нужда и каквото и да било, иначе съм просто поредния нещастник търсещ ебание така ли да го разбирам ? Егати разбирането ... Да съм написал някъде, че тя ми е паднала в очите ? Да съм казал някъде, че вече съм я зарязал и съм и бил шута и търся нова ? Какво виждате търся съвет, тъй като на нас мъжете ни е малко трудно да разбираме вас жените на 100%. Всички ми казвате като ми е толкова за секса да ходя на някоя лесна, защо ? Аз искам да правя секс с чувства, а не да лашкам там неква.... За следващото ми твърдение най-вероятно ще има мноооого критики, но все пак : Връзка без секс НЯМА ! Секса е най-голямата и една от най-важните основи на една връзка. Да може да продължите връзка 1-2-3 години без секс, ама в един момент просто ще почнете да го правите или ще се разделите.........
Е така като го описаа... има ли, честно ми кажи, момиче, на което да го кажеш това и да няма против да те гледа в очите?Първоначално написано от gandalfepi4
Skype -> lucasboy_k
FaceBook -> LucasBoy
Default за навсякъде -> LucasBoy
preebaniq пич ти в какви филми се вкара![]()
Проблема ти е друг ,как от добри приятели да станете "повече от добри прятели".А тва какво ти е казало девствено момиче относно секса .... един път да ти се подмокри в ръцете и ще запее друга песен.Като си дойде времето ще видиш как тя ще си го иска.Фокусирай се в тва да накараш момичето да те погледне като повече от приятелка.Тея глупости дето ти ги говори сигурно и тя не ги вярва!![]()
Сегаааа ясно какъв е "проблема" ако мога така да се изразя!Този "проблем" при момичетата е относително в голям процент и то точно при тези които не са имали полов акт и нямат осъзната потребност от секс в която и да е от разновидностите му!Работата е там че това време ще дойде /за всеки човек е различно във времето/и все с някой ще го направи, но ПЪРВО трябва да е ГОТОВА за това, а това става от самосебе си както казах с времето или...с малко търпение и помощ от твоя страна, тъй като ти си активната страна в момента.Тъй като имаш чувства към това момиче и това е най-важното и водещото за сега в тази връзка опитай се във едно подходящо време за вас двамата в подходяща обстановка, след като имате някаква настройка/целувки, прегръдки/ но без да говорите за секс или къквото и да било свързано с това непренудено да я накараш или подтикнеш да те хване за члена/надявам се да е в състояние за тази среща/
през бельото първо ако трябва и после "на голо", като целта е да я накараш да свекне с теб и твоят атрибут на подсъзнателно ниво!Че това не е гнусно нещо а нещо което е интересно,играчка дори
и което може да има когато тя пожелае!С времето тя ще свикне и когато почувства че е готова за теб сигурно ще ти се отдаде по начен по който даже не си и помислял,но пак повтарям трябва да я спечелиш на своя страна като и покажеш хубавата страна на нещата които ти желаеш сега...а тя сигурно малко по-късно
![]()
Успех!
Когато яйцето опре до дупето,увери се че не са две!
Чааакай, чакай ! Лапе викаш, а ? А ти на колко си бе ? Като гледам че само за едната свирка мислиш..... Кара се по-полека, а не направо на темата. Или и за теб тази "единствена" ще се смени след като ти издуха?Първоначално написано от preebaniq
А въпросното момиче на колко години е? Ако е още с детско съзнание, какво очакваш?
Май точно така ще стане !Първоначално написано от SilenceMustBeHeard
![]()
Със сигурност има и други момичета със същото мнение, ноооо ..... За мен в секса м/у хора, които са силно обвързани и се обичат не би трябвало да съществува "гнус ме е от пениса му" .. о.О И изобщо неща от този род не би трябвало да ги има м/у хора, които правят любов.. Разбира се, че ще има неща, които да не й харесват, но да я е гнус НА НЕЯ ДА Й ДОСТАВЯТ УДОВОЛСТВИЕ?! .. о.О
Когато правиш нещо с любов, ти го правиш завинаги.
Първоначално написано от Drogiranata_
Първоначално написано от gigiii
И аз бях така преди няколко години (била съм на 11-12-13) и ми се виждаше страшно гнусно. Но след време нещата се промениха, просто желанието си идва само, не може да се насили нищо.
http://save-darina.org/
ПРОДАВАМ бижута по 2лв !!! -> http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=362666
Всеки в началото се отрича преди да пробва. И аз навремето се гнусях от подобни неща. Първият път, когато момче си извади пишката пред мен не исках да му го гледам, после той го сложи в ръцете ми...да не кажа, че ме беше и страх да го пипна.Само като му трепна кура и си викам край помощ това нещо е живо.
Ама после ми мина и вече не ме беше страх. За лизането първия път леко се дърпах. Виках си този е луд да се вре там я да се качва нагоре, ама като видях, че е яко вече няма проблеми.
Преди мен казаха,че сексът е маловажно нещо са една връзка..Да, прави сте, но за тези връзки между 13-14 годишни.. В една връзка между големи хора 50% от нея е в добрия СЕКС. И после ме убедете, че не е така
![]()
Диагноза момичето не е готова за секс.С годите възгледите и учакванията се променят.Сега неща ,които си мисли ,че никога няма да направи ,след време може да ги прави с удоволствие .Просто не е пораснала.
sleda ot lubovta
Хммм,донякъде е така. Но тва е предимно за младите. Един ден ще имате семейство,деца,ще започнат грижите,няма вече да бъдете егоисти,все да мислете за себе си. Няма да се ебете цял живот. Но иначе докато сме млади тва е важен фактор в една връзка,но само това не е достатъчно.Първоначално написано от diksi
![]()
Съжалявам да ти разбия илюзиите, но мнозинството от щастливите двойки правят секс докато здравето им го позволява (да, баба ти и дядо ти също). Не става дума само за правене на деца, а за поддържане на интимността и любовта. Един ден или ще го разбереш, или мъжът ти ще е доста нещастен...Първоначално написано от whitediamond
По темата, наистина 'преебания' не уточни на колко години е момичето, а и емоционалната зрелост не зависи от възрастта. Тя най вероятно ще се отвори към секса, въпросът е първо, до каква степен и второ, дали с теб и сега или след 5 години да речем, и с някой друг. Съгласна съм с тези, които те посъветваха да я предразположиш постепенно. Но трябва да поемеш риска дори и след това да не е готова.
(Казвам това като момиче, което обича сериозните връзки И секса.)
~ Luv ya!
Да бе сигурно бабата със дядото яко ще се клатят. Познавам много двойки,дето от години не са го правили и никой не остава нещастен,повярвай ми. С годините желанието отминава,хората се променят,никой не остава вечно млад. Нз досега не познавам една двойка с дългогодишен брак,които досега да го правят. Просто имат прекалено много други грижи,за да се занимават с такова нещо...Първоначално написано от TheAceOfLove
![]()
Да бе...Първоначално написано от whitediamond
Някой ще ти разправя че не е правил секс от години!Не на нас тия...
![]()
Е това, че ти не познаваш, не значи, че няма. Родителите ми с над 30 години семеен живот правят секс. И не са само те. Когато няма секс партньорите се изнервят, карат се за дребни неща, постепенно се отчуждават и рано или късно единият търси любовник/ца. Естествено не говоря за 13-16 годишните. И не е вярно, че с годините желанието отминава. Може да не е така силно изразено като на 15 годишен пубер, но си го има.Първоначално написано от whitediamond
I'll forget the love letters you never fuckin' wrote
Тия са некви ненормални. Незнам как не ги е срам...Първоначално написано от diksi
![]()
И тя не е много наясно с нещата! Всичко ще се оправи като почне да прави секс! Като се възбуди достатъчно няма да мисли по тоя начин!
thegreenzombie- ma lil' sis![]()
Първоначално написано от dinqta
Първоначално написано от ledenakrasota
Говори така,защото е девствена.
Аз също преди време говорих така.Мен лично ми беше кофти,когато тогавашния ми приятел искаше да ме лиже ... Да не говорим,че френска любов не съм правила на никой от предишните ми приятели.Аз също бях гнуслива,мислех го за унизително и т.н.,но вече пораснах (е на 19 съм ама ...) и знам,че няма нищо лошо или гнусно в това да доставяш удоволствие на половинката си.
Съвета ми е - не я притискай.Говори с нея,обясни й,че ако оралната любов беше толкова опасна никой нямаше да я практикува.Обясни й,че това не е най-важното,но е нещо нормално за хора,имащи сериозна връзка ...Схвана намека.
http://vbox7.com/play:f64c99f309
Шофирай разумно - стигни жив!!!
и аз така дрънках ,като бях детственна
![]()
![]()
,ся друго разправям
![]()
![]()
![]()