Здравейтее! ...Сегаа моят проблем е доста странен и не знам дали ще ме разберете правилно...Такаа..От една година бяхме заедно с моят приятел, но през тази една година сме късали сигурно милион пъти и пак се събирахме, обаче последния път, в който пак скъсахме беше отвратителен, по супер гаден начин, с много скандали и страшно много oбиди от негова страна. Бях ужасно наранена и естествено спрях всякакъв контакт с него (той не спираше да ми звъни, ако ме срещнеше навън случайно, ме гони, за да ми се извини и т.н.). Но нещата станаха по-сериозни отколкото очаквах, в смисъл такъв, че негови приятели започнаха да ми разказват как той се съсипвал, започна да пие много също така, не спял по цяла нощ, не се хранел ии т.н. ..А аз го знаех тва, то просто се виждаше разликата, все едно беше друг човек. А аз също не се чуствах по-добре, затворих се вкъщи, нямах желание да излизам, постоянно бях потисната, тъжна ии адски самотна. В следствие,на което реших, че и на 2мата ще ни е по-добре ако отново се съберем, но не бях сигурна в това дали го обичам, въобще не бях сигурна в чуствата си. Помислих си, че като се съберем пак ще ми се изяснят нещата, мислех си, че още го обичам и само ми трябва това сдобряване, за да се убедя,че е така. Но не, не е така и сега не знам какво да правя... Наистина излизам пак аз лошата, ако скъсам с него, страх ме е, че той може да направи нещо по-сериозно след тази раздяла (със себе си имам предвид), но пък не мога да съм и на сила с него..опитах се, но не мога, явно всички чуства са угаснали и сега наистина съм в безисходица...Може би не трябваше въобще повече да се занимавам с него, не трябваше да му давам шанс за пореден път, но вече го направих и може да се каже,че съжалявам..А сега не знам какво да правя и отново моля за вашите съвети и мнения...И без гадни коментари моля, също...Благодаря предварително!