- Форум
- По малко от всичко
- Музика и ТВ
- JUSTIN BIEBER AND TOKIO HOTEL ARE FUCKING FAGGOTS !!!
ПИШЕТЕ ТЪПИ ПУБЕРИ ПИШЕТЕ И ДЕРЗАЙТЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ ХАХАХА ОЧАКВАМ КОМЕНТАРИ НА ФЕШЪН КИФЛИТЕ С НЕТЪРПЕНИЕ ИСКАМ ДА СЕ СМЕЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯ Я
И къв е шибания смисъл от темата? И аз съм хейт на тема Токио Хотел и Бобъра, ама чак пък толкова![]()
И аз не ги харесвам(да не кажа, че получавам киселини, като ги чуя). Но чак такава злоба към хора, които познаваме само от екранитее...
★Не искам да си силен, искам да си слаб! Искам да залагаш всичко и да си валат!!★
♥LIL WAYNE♥
ощракал съм тема за тая Бийбър... ти ся ше изядеш банана най-вероятно...Първоначално написано от FUCKINGGAYS
или ше се оплачат
Фък... Пишете в антифен темата на Бобъра бе...Защо по дяволите правите нова тема?
Life's like a dick. It gets hard for no reason. :\
Даже не съм гледал къде какви теми има днес се регистрирах с една единствена цел да се посмея малко на пъпчиви пубери :D
А даже и да ме баннат сещате се през кое ми е
По е яко като пишем във фен темата колко е зле и,че прилича на момичеПървоначално написано от elito0o0o0
![]()
![]()
Темата май е за ключ...
...We stopped checking for monsters under our bed, because we realized they were inside us...
Шит! Права си!Първоначално написано от December
![]()
Life's like a dick. It gets hard for no reason. :\
стига ве, разваляте ми темата!Първоначално написано от elito0o0o0
Уф жал ми е за Tempest,че анти темата му има само 16ст.,а пък другата има към 60...Първоначално написано от Tempest
Все пак Tempest слуша Sonata Arctica,пичага е![]()
![]()
...We stopped checking for monsters under our bed, because we realized they were inside us...