.
Затворена тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 41 от общо 41
    Град
    Пловдив
    Hallo!

Да подбутна темичката,защото аз пуснах подобна и е спряна-затова предлагам да се установим в тази тема всички които са приети през тази учебна година (2010/2011) в ОМГ "Акад.К.Попов" гр.Пловдив и да обменяме инфо?!

Аз съм в паралелката по АЕ и МАТ.
    Който иска да се запознаем-да пише

ЖИВЕЯ В ЛАБИРИНТА НА МИНОТАВЪРА...

В АЕ и МАТ познавам двама човека от миналото ми училище.
    Иначе имам чувството,че от този форум в ОМГ-то няма никой 2-3 човека...
    "How much worse can things get?" that's my motto...they always do get worse but I still use it... ^^

^^^

Е, да, ама нека не забравяме че половоната момчета от старото ни даскало са в мг-то....повечето са с програмиране де ама карай....
    There is a princess in every girl

Град
    Пловдив
    Еееее, ето че вече сме трима!И то само за ден!

BebYlzZz,krokkrok,Също и още едно момиче-ягодка...
    Четох по-стари теми и разбрах,че сте искали точно това да ви приемат и сега сигурно сте горди и щастливи ,че сте го постигнали!

Аз научих нещо важно което ме зарадва също-че ще учим английски 18-ет часа в 8 клас,което ме задоволява напълно!Това беше моето желание всъщност.
    Запознах се и на място (при записването) С ОЩЕ МОМИЧЕТА И МОМЧЕТА И ще ги привикам и тях тук!!!

ЖИВЕЯ В ЛАБИРИНТА НА МИНОТАВЪРА...

не бе аз не съм в мг-то просто се познавам с krokkrok
    There is a princess in every girl

Да ви питам за смените как са...че не съм наясно
    "How much worse can things get?" that's my motto...they always do get worse but I still use it... ^^

Град
    Пловдив
    Здравейте, бъдещи (надявам се) съученици!
    Ще отговоря на въпроса за смените - учениците от 5. до 11. клас са една смяна, а тези от 12. клас - винаги обратната. Всеки месец смените се обръщат:
    септември: първа смяна (7.30 - 13.10 часа) - от 5. до 11. кл., втора (13.30 - 19.10 часа) - 12. кл.
    октомври - обратното
    и така нататък...
    Това е, ако имате други въпроси, пишете!

Айдеее да съживим малко темичката И аз съм приета в мг-то с МАТ и АЕ : ))
    Преживяванията сами по себе си не ме правят щастлива.Умението да ги изживея по определен начин,с пълното съзнание за тях и с пълноценното усещане за всеки един миг щастие,ме прави такава,каквато съм.

Град
    Пловдив
    Ех....аз сега я завърших гимназията....АЕ/МАТ бях. Училището си е супер, специално моя клас имаме 100% успеваемост на 1-во желание (които са в БГ)
    Do not stand at my grave and weep, I am not there. I do not sleep. I am the soft stars that shine at night. Do not stand at my grave and cry, I am not there. I did not die.

И аз съм приет в МАТ и АЕ Усилията през изминалата учебна година не бяха напразно, защото осъществих мечтата си Надявам се да срещна готини хора...

Град
    Пловдив
    Споко, има бая готини, ама да знаеш,че и тоталните кълвачи ще намериш по-скоро се моли да не ти дадат Христо Христов по БЕЛ и Гергана Петрова по АЕ (ГП-то си е страшна.....обемна кат за 3...)
    Do not stand at my grave and weep, I am not there. I do not sleep. I am the soft stars that shine at night. Do not stand at my grave and cry, I am not there. I did not die.

Здравейте, Аз съм в 7 клас в Пловдив и искам да се пробвам в МГ. Има ли паралелка само математика+английски, която първата година да е подготве по англ.? И коя година се включва втория език?

И аз съм в МГ-то тая година в паралелка математика с ае и понеже ни казаха ,че тряя до 7юли да си поръчаме униформи искам да питам носят ли се наистина постоянно или само колкото да кажеш,че имаш

Град
    Plovdiv
    Принципно се носеха само по празниците, само последната година Кирчо се върна и всеки ден с униформа... Сега чух, че се е пенсионирал, така че не вярвам да ви напъват толкова.

Въпрос на време е...

...кога и тази тема ще бъде , заключена.

OБЩАТА ТЕМА
    Искат да съм кофа... Боклучийски кош - аз им го показах с "Гол в ръката нож"

Мега фен
    Град
    <3
    ообщата тема
    4XCOKИ
    Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
    Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си