- Форум
- По малко от всичко
- Музика и ТВ
- Какъв е шансът на Миро да се класира за финала на Евровизия?
Харесвате ли песента на Миро и смятате ли, че ще ни представи достойно на Евровизия?
Вярвай в трудните минути, усмихвай се, когато тъжиш. Лесно е глава да отпуснеш, трудно е да победиш!
Мисля,че няма шанс....Песента не ме кефи,а пък той още по-малко![]()
![]()
![]()
Some people feel like they don't deserve love. They walk away quietly into empty spaces, trying to close the gaps of the past.
Няма май шанс. И на мен песента не ми харесва, ама да видим...
Всяко вдишване е квадратче към теб...
Средно голям (50%)
Абее... Песента не е лоша, но нещо той ме дразни.![]()
★Не искам да си силен, искам да си слаб! Искам да залагаш всичко и да си валат!!★
♥LIL WAYNE♥
50 на 50,, но от Миро можеше да се очаква в пъти повече, предвид предишните му хитове..![]()
Бъди дявол, за да не те пратят ПО ДЯВОЛИТЕ..
хубава е песента ...дано поне тая година нещо да се полу4и
![]()
Sam <3 & Dean <3
I'mma girl ;dd
мм песента не е нещо особено... можеше повече... и защо за бога трябваше да пее и на английски... нали сме България ве... пък и на всичкото отгоре той дае името си не може да каже на английски пък камо ли да пее песен... тва му беше основната грешка ама кво да се прави... схе го видим как ше се представи...![]()
Ето я английската версия:
[vbox7]http://www.vbox7.com/play:8ec0aec8[/vbox7]
Some people feel like they don't deserve love. They walk away quietly into empty spaces, trying to close the gaps of the past.
Според мен има шанс, но не особено голям..
След бури - мир и тишина,
след нощ - безбрежна светлина.
Над равноширнатия път
лучите вихрен танц въртят -
път царствен царствено поел,
високо плува горд орел.
...
Утро - Димчо Дебелянов
Миро пак го яде.България отнове се изложи...(за кой ли път).Надявам се поне да не остане на последно място и дано догодина да изберат някой по-качествен![]()
По тъпи песни от неговата се класираха.. ама кво да се праи ;D
btw сайта на Евровизия е хакнат![]()
Излагация - не мисля.Първоначално написано от ImTheBest
Той сам си го каза, това е политическа класация.
Само аз ли мисля, че всички песни на този конкурс са боза? И то невероятна боза.
разбери, с глас съм се смяла снощиПървоначално написано от SuccessBaby
![]()
![]()
![]()
Това не е музикален конкурс. Това е конкурс по пращане на SMS-и. Тази година песента и представянето ни беше добро.
О, добър ден!! И аз съм на това мнение. Чат пат превключвах и всички песни, които чух бяха меко казано бози. Нашата си беше направо невероятна в сравнение с другите!!Първоначално написано от cherinka
След бури - мир и тишина,
след нощ - безбрежна светлина.
Над равноширнатия път
лучите вихрен танц въртят -
път царствен царствено поел,
високо плува горд орел.
...
Утро - Димчо Дебелянов
не харесвам много визията му...мяза малко на гей...мое мнение![]()
но има хубави песни
От гледна точка на геометрията, любовен триъгълник е възможен само когато един от ъглите е тъп.
Някой гледа ли го снощи.На мен случайно ми попадна и го гледах с Драго Чая(или Кафето,не съм сигурна) във Осло.
...We stopped checking for monsters under our bed, because we realized they were inside us...
Съгласна! Други години песните са били по-добри.Първоначално написано от BloomF
![]()
Тази година песните наистина не са много силми. Знаех, че Миро няма да се класира. Ако беше в първия полуфинал можеше и да мине напред, но във втория имаше доста добри песни. Утре не съм решила за кого ще гласувам, но фаворитите ми са Германия, Румъния, Армения и Азербайджан.