- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Размери на модел
Вашият ИТТ е: 20
Според вашия ИТТ теглото ви се смята за идеално.
Paint me a picture of eyes that never see
With flashes of lightning
that burn for only me
на 16 бях 174 сега съм на 18 и съм 180.. има надеждаПървоначално написано от tonie__
играй баскетбол и яж Нескуик
In the grace
Of this love
We rise in pain
And death is not far away
And soon we'll sleep
And never wake up again
майка ми и сестра ми са по-ниски.но мъжете в семейството са си високички.също и братовчедките ми(дъщери на брата на татко) и двете са минимум 1,80
искам и аззз
![]()
MarkKnight - мъжленцето
awesomesheepy - лелинка
DaNGeRousLy - братче
RageAgainstTheMachine - тате
cherrygloss - мама
Sunshinebabybyy - сестриче
xNymphetamineGirlx - сестриче
Discard - братче
polssa - сестриче
Вашият индекс на телесното тегло е: 17.7 кг/м2
Височина: 168 см
Тегло: 50 кг
Възраст: 16 г
Според мен това са глупости. Всеки човек си е индивидуален, не може някаква таблица/сайт etc. да определи колко кг трябва да си.![]()
На мен индексът ми е 17.4 -под нормата.. хм.. те хората верно ми казват че съм била слаба ама аз съм си напълно нормална..
17.7![]()
In the future everyone will be famous for 15 minutes...
Вашият ИТТ е: 17 WTF???? не би трябвало да е толкова, определено
Пожелателното тегло за вас е: 49 кг
За постигане на пожелателните килограми трябва да качите 7 кг <-- друг път
Иначе съм 161
Иначе мерки на модел няма точни, като гледам за дизайнерите ако ти стърчат кокалаците и си над 1.72 ставашДа им имам и критериите
Мхъм...но странното е,че никой не спомена плюс сайс моделите.Не четете ли Гламър бе момичетаПървоначално написано от Infinity
?
Имаше преди няколко броя,статия за дебелите модели ала бала,да се чувстваме добре в кожата си,че слабото не е на мода.Колкото и гадно да звучи слабото винаги ще е на мода,няма да се върне това закръглено тяло от 50-те години.Колкото и статии да се правят,резултат няма.
Но най-интересното е,че точно в тази статия са ни споменали!Да точно тийнпроблем.Ще препиша точно каквото пише..."не говоря наизуст - отвори тийнейджърския сайт teenproblem.net, където изобилства от изповеди на "дебели" 45-килограмови девойки,тормозени от родата си".Всъшност аз ги помня.Имаше едно момиче Преслава,с нейния баща...както и да е.Да знаете сайта ни се чете от много журналисти.Тук се запознах със Мария Савова от БТВ,когато тя работеше по един материал за анорексичките.
И така де,"размери на модел" може да има много.По-добре не се вманиачавай да приличш на тях,че хване ли те веднъж манията,остава завинаги....
П.П.Броят е от март и на корицата е Кейти Пери.Ако искате мога да препиша и цялата статия.
...We stopped checking for monsters under our bed, because we realized they were inside us...
^ Да , тая статия и аз я четох. Ами това за мен не е " модел ".
Пълни хора не харесвам , няма и да харесвам.![]()
To infinity and beyond.
не знам за размерите.. мен ме одобриха от 3 агенции. ръста ми е 1.70 и килограмите към 53 обаче + килограми и височина искат и гръдна обиколка , бедрата ала балаа ..и снимки разбира се. Така ,че опитайте никога не се знае може и да ви одобрят
![]()
ONLY ONE UNITED
Оф толко ли не знаете формулата.![]()
body mass [kg] / height [m] squared.
![]()
Тея сайтове са пълна простотия.![]()
Моделството също.
И не знам дали забелязвате, обаче навсякъде има крайности(не е това точната дума). По модния канал(fashion tv?) показват, както разни девойки, които са 40 килограма с дрехите, така и разни други, които имат, откровено казано, целулит. И това последното съвсем сериозно, веднъж бях хванала едно ревю и се ужасих(силно казано, но някъде там е истината) от гадните разпуснати задни части на девойките. По същия канал са показвали обаче и "златната среда" - високи момичета, с нормално телосложение, хубав естествен бюст и т.н.
Българските агенции за модели са много назад от западните, така че каквото се прави и избира тук, е видяно преди години на друго място. И не си заслужава.
п.п. - хич не е по темата, просто исках да споделя
М и аз такаПървоначално написано от Infinity
Не знам може би от малка гледам ревюта със слаби модели и такава ми е идеята за красиво.Харесва ми да виждам кокали.Знам като каква звуча.На мен индекс ми е 16.4 (164-44кг) и предпочитам така,отколкото така http://2.bp.blogspot.com/_TOxDplSxv2...ie-miller1.jpg
...We stopped checking for monsters under our bed, because we realized they were inside us...
Първоначално написано от December
Егати, думи нямам. Знаеш като каква звучиш, така че няма да ти го казвам. Само се надявам и ти пожелавам да нямаш техните проблеми (косопад, липса на цикъл и там другите ужасии).
Аз предпочитам да изглеждам като жената, която ти постна, отколкото като тази:
http://www.flzine.com/wp-content/upl...too-skinny.jpg
Гадното е, че подобни теми водят до такива неща:
http://2.bp.blogspot.com/_mmBw3uzPnJ...norexia_22.jpg
Тези които казвате,че не харесвате дебели хора,да не би да си мислите че вие сте застраховани от това,ще ви видим след 5-6години и вас.Аз пък познавам адски красиви момичета,които са по-пълни и кво,тва не ги прави хора втора ръка.
Много повърхностни хора има във форума!!!
"Че щастлив е оня, който вдигне пръв народното знаме и пролее кръв!"
Големи сте кифли. Няколко килограма в повече не значат края на света, нито трябва Пенка все да ви е в устата, когато седнете на кафе(освен, ако естествено, не се е нацедила в дънки, които очевидно не са за нейното тяло).
В тоя форум влизат и 12-годишни момичета, което е плашещото. Защото, когато аз бях на 12(а това не беше много отдавна) малко или много се влияех от чуждото мнение. Та, ако бях видяла няколко такива коментара по онова време... щях да се депресирам сигурно жестоко. Ми светът не е черно и бяло, бе. Не може да представяте снимки на анорексички като опозиция на снимки на по-пълнички жени.
Да не говорим, че в тоя форум, или по-точно в раздела, все някакви девойки пищят като качат 1 килограм, искат да смъкват 5 килограма, при все, че са 45 и всякакви такива други глупости. Уж много високите, уж много слабите и накрая грънци. Хората, доказали си резултатите и прочие, пуснаха снимки(в момента се сещам за Тони и ДаркКис). Другите сте някви измислени образи, които претендирате, че сте нещо, но е много съмнително дали просто не си пускате въображението на воля.
Сега вече с право можете да се възмущавате на "ужасно наглия ми и високомерен пост", очаквам поне едно умно изречение, нямам си и на идея по ква причина.
Вашият ИТТ е: 16,5![]()
mArMaLaDkA защо си мислиш , че ще промени нещо с твоето мнение ?
Всеки има право на избор. Аз направих моя , който ме доведе до нещо страшно , от което никой не е застрахован. Не ми харесва нито една от двете крайности - анорексично слабо / затлъстяло и не виждам какъв е смиъла да се съгласявам с нещо , което не мисля.
![]()
To infinity and beyond.
Само на мен ли жената на втората снимка ми изглежда като да е раждала и шкембето да е увиснало в последствие?Първоначално написано от WaterLilly
![]()
Иначе някои хора пишат големи глупости - фотомодела може и да е по-закръглен, скелетите са на подиума - логично е. Иначе има и plus size
Пример:
http://www.instablogsimages.com/imag...Z9qp_22975.jpg
Не искам да обиждам никого но тя изглежда доста по-добре от 88% от форума. Поне за мен.
ПС моето итм е 20
Das Feuer liebt mich
Вашият индекс на телесното тегло е: 17
тц :/ искам да надебелея малко,защото съм болезнено слаба
МОМИЧЕ!
Ако не разбра говоря за модни списания и за модният бранш като цяло.Не ти говоря за "реалните" жени.Все пак някои по рождение си имат проблеми със теглото/има такива болести.../.Както Алексис беше казала в един епизод от Грозната Бети,дизайнерите/повечето/искат слаби модели-те са просто закачалки.Никой не иска дебела закачалка.Който е гледал сериала,ще се сети.Сега не съм много сигурна дали е точно така.И в реалният живот не става както в сериала,всички накрая си взимат поука и виждат,че е по-добре да се живее щастливо без да се гладува.Първоначално написано от WaterLilly
И аз имам дебели приятелки.Но във списанията определено,предпочитам да виждам жени като Кейт Мос,отколкото като Лизи.Остави им личният живот назад.Не ми пука коя е наркоманка и коя си живее добре с кучето си и яде 3 шоколада на седмица.
Infinity е права,не можеш да осъждаш някого заради изборът му или заради неговото лично мнение.
Моля те пусни я тая статия.Първоначално написано от December
Вашият ИТТ е: 19
Според вашия ИТТ теглото ви се смята за идеално.
За всяка височина си има определени мерки.Но дори и да ги пише някъде, кои са идеалните мерки, то малко хора биха ги постигнали, защото си е и до структура.Примерно аз имам една фр, дето талийката и е мижава като на кльощав модел, но краката и дупето и са направо дебели.И тя колкото и да отслабва мерките и няма да могат да станат точно идеални.Така, че не всичко е мерки.Важното е, като се видиш в огледалото да се харесваш, но не и да си вманиячена анорексичка и всичко да е мерки и килограми и да се виждаш в огледалото дебела, а всъщност да си клечка.По ужасно от тва няма.....За ТОВА НЕ ОБРЪЩАЙ ТОЛКОВА ВНИМАНИЕ НА ШИБАНИТЕ МЕРКИ.Дам, не съм човека, който трябва да го казва, защото и аз съм доста вманиячена на тема килограми, мерки, диети, спорт...
маййко моя е 16.4![]()
cant tell my nothing now
baby i know how to fly
nothing hold me down
im going tuch the sky
![]()
![]()
dydzzz <3
http://www.teenproblem.net/f/viewtop...530&highlight=