Големи сте кифли. Няколко килограма в повече не значат края на света, нито трябва Пенка все да ви е в устата, когато седнете на кафе(освен, ако естествено, не се е нацедила в дънки, които очевидно не са за нейното тяло).

В тоя форум влизат и 12-годишни момичета, което е плашещото. Защото, когато аз бях на 12(а това не беше много отдавна) малко или много се влияех от чуждото мнение. Та, ако бях видяла няколко такива коментара по онова време... щях да се депресирам сигурно жестоко. Ми светът не е черно и бяло, бе. Не може да представяте снимки на анорексички като опозиция на снимки на по-пълнички жени.

Да не говорим, че в тоя форум, или по-точно в раздела, все някакви девойки пищят като качат 1 килограм, искат да смъкват 5 килограма, при все, че са 45 и всякакви такива други глупости. Уж много високите, уж много слабите и накрая грънци. Хората, доказали си резултатите и прочие, пуснаха снимки(в момента се сещам за Тони и ДаркКис). Другите сте някви измислени образи, които претендирате, че сте нещо, но е много съмнително дали просто не си пускате въображението на воля.

Сега вече с право можете да се възмущавате на "ужасно наглия ми и високомерен пост", очаквам поне едно умно изречение, нямам си и на идея по ква причина.