- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- СЕКСУАЛНИ ФАНТАЗИЙКИ...
Имате ли сексуални фантазии...?![]()
Какви.??..накратко!
Споделяте ли ги с приятеля/приятелкатаи
мислите ли да ги реализиратеи как?
![]()
Когато яйцето опре до дупето,увери се че не са две!
имаше такава тема скоро ...
ПТ : Много ясно че имаме фантазии ...
имал съм с съученички ... с комшийки ... с приятелки .... (като малък бях нещо като художник, представи си колко неограничена фантазия имам)
споделял съм с фр ама не толкова деликатните ...![]()
ддз дали искам да ги реализирам може да не стане така както си го представямпредпочитам да се изненадам от себе си в дадена ситуация от колкото да следвам план ...
![]()
Имам , разбира се.
Споделям с когото иска да слушаПовечето са извратено-комични .
http://save-darina.org/
ПРОДАВАМ бижута по 2лв !!! -> http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=362666
всеки има сексуални фантазии :Д и е напълно нормално :Д ,но някои хора имат твърде извратени фантазии като един мой приятел от както ми разказа за една негова фантазия :Д ,че си представял как прави секс с КУЧЕТО СИ не ми се слуша за текива неща![]()
![]()
![]()
Естествено, че имам!
Преди имах и със съученички и с бившата даскалката ми по английски...
Рядко съм споделял!
+1 За Devilman и изненадването!
thegreenzombie- ma lil' sis![]()
Първоначално написано от dinqta
Първоначално написано от ledenakrasota
вс има и предполагам му е вс тая дали ше сподели аз например обичам да споделям![]()
Ами.... всъщност да.... примерно групов секс... мисля, да я усъществя... как? с две момичета..., но не съм споделял с приятел/ка
It's too late...
оо да имам .. и то достаМислим скоро да ги осъществяваме ..
![]()
So baby don't feel no pain just smile back <3
Eminem - When i'm gone.mp3 *
ПАДНА ЛИ - СТАВАМ, СТАНА ЛИ - ПРОДЪЛЖАВАМ, ПРОДЪЛЖА ЛИ - НЕ СПИРАМ!
Аз съм имала много извратени фантазии. Реално не бих искала да ми се случи , но съм си мислила, как оставам в хижата с 10 момчета със ските , и понеже са спрели лифта заради някаква повреда се налага да останем всичките до сутринта.Цяла нощ някой ме отнася на някъде и правим секс, като ме върне ме поема следващия.Повечето са доста по-големи , а на сутринта виждаме , че е навалял голям сняг и не ни трябва лифта за да слезем . Всички се спускат по пресния сняг ., само аз чакам да пуснат лифта понеже не мога да се държа на краката си..
Имам много сексуални фантазии и както винаги се старая да сбъдна всяка една от тях.
Наскоро си фантазирах секс пред камината ни на вилата и утре ще ходим там. :P
Друга моя фантазия е как правя свирка на мъж в полицейска униформа. Моя се е запътил да става военен, но да го видим какво ще направи.Както обичам аз да съм доминиращата, така обичам и да се чувствам като жертва. Адски възбуждащо ми действа гаджето ми да ме върже някъде, така че " да не мога да мърдам" и да прави с мен каквото си поиска.
А имам и още една фантазия от детството си, когато по случайност видях мама да прави четворка с тате и родителите на най-добрата ми приятелка. От там една вечер си представях как мама е на морето и около нея има 20+ мъже(дете съм била какво искате)Вързали са мама за ръцете и краката за скалите и 5 и го бутата в устата, 2ма в пъпа, още 5 в путката, още толкова отзаде, в ушите, в носа....ужасно лапе съм била.
Мама само ако подозираше какво съм и мислила...
![]()
мн0г0 ти благ0дарим че реши да сп0делиш т0ва с нас, какт0 и да пуснеш един напълн0 безсмислен п0стИмам, н0 не съм сп0деляла с ник0й ..
“It is only when you refuse to give in with all your heart that you begin to transcend your humanity. ”
The Bird of Hermes
какво казаПървоначално написано от Callisto
![]()
Kristiyana
Те тава е ... искаш ли да те заведа някой ден на ски?Първоначално написано от billyana
Kristiyana
Callisto, определено не спираш да ни изненадваш. \/
![]()
Значи е време да ги споделиш с нас.Първоначално написано от FamauseBaby
![]()
billyana, това трябва да го пробваш някога. Сигурен съм, че и ти, и момчетата/мъжете ще са доволни.
Първоначално написано от Callisto
![]()
Ама това серизоно ли?
Понякога поставяш стени около себе си
не за да отблъснеш хората,
а за да видиш на кого му пука достатъчно, за да ги разбие.
ебаси изненадатаПървоначално написано от Grudi_SeXa
![]()
Kristiyana
Виждал съм да се пишат далеч по-гадни, гнусни и неграмотни неща тук. Самият аз си падам по-разкрепостен и нещата, които е написала, не ме впечатляват толкова (вярно сериозни са, но хората все пак ги правят). А и 100% това, което е видяла като по-малка е повлияло значително на по-нататъшните й сексуални фантазии и възприятия.Първоначално написано от dAimIk0z
Не вярвам да лъже.