- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- СЕКСУАЛНИ ФАНТАЗИЙКИ...
аве то и аз си падап по много разкрепостени и перверзни неща,ама изнявай твааПървоначално написано от Grudi_SeXa
![]()
Kristiyana
Еми бате, разни хора, разни идеали. Иначе на тва за 20-те мъже и действията "по 5" му се смях доста.![]()
представи си как ще е да си един от 20-те, аз ще се чувствам като във вц-то в мола, много кочове се точат за малко дупки ...Първоначално написано от Grudi_SeXa
Сигурно ще се чувствам като клечка в кибритена кутийка![]()
Хайде по бързо разправяйте, че на автора ще му спадне...
Kristiyana
Искам да правя секс поне 1 път през живота си,не мечтая за нищо кой знае какво ;s
Станислава
Не е лъжа съвсем сериозно ви го казвам.Първоначално написано от Grudi_SeXa
Просто съм била на да кажем 10/11 годинки и понеже родителите ми пред мен се правят на хора с голям морал и елит не ми бяха говорили за секс и изобщо знанията ми за това бяха много малки. Един ден просто ги видях през стъклото на вратата на стаята ми и някакси любопитството ми се пробуди. И това е само фантазия ей не се е случило наистина.
И знаете малките деца като не знаят как стават нещата естествено, че ще набутат 100 неща (в случея 5) на 1 място.
![]()
Обикновено тея дето се правят на най-морални и благоприлични се оказват най-големите мръсници![]()
+1Първоначално написано от WeCouldBeTheSame
It's too late...