.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 16 от общо 16
    Повече от фен Аватара на PsychoBitchFromHell
    Град
    В ада

Гаден проблем

Миналата година харесвах едно момче , но бяхме само приятели - помагаше ми с френския език тъй като е французин , а аз не разбирах много много ии само той от целия клас ми обръщаше внимание . Аз бях влюбена до уши В началото на тая учебна година постоянно си говорехме , но аз си мислех , че само като приятели.По - късно едно момиче ми каза , че той й е казал , че ме харесва.И аз пък й казах - а той беше близо : аз не го харесвам само приятели сме иначе ако й кажех нещо друго щеше да се подиграва и да каже на всички. И той чу и вече не си говорим толкова често .От няколко седмици почнах да го заговарям , ама .... незнам , не беше както преди.

Какво да направя ?

В крайна сметка в момента имаш ли чувства към момчето, искаш ли да си с него ?

anonymous708973
    Guest
    Еми, не е трябвало да отговаряш така... Можеше просто да се усмихнеш, да се обърнеш и да намигнеш на момчето. Щеше да се получи по-елегантно и нямаше да си трошиш главата...

Град
    В ада
    Имам чувства , но са някак много по-слаби незнам .. Може би ще трябва да го оставя и без това другата година ще се мести в друго училище . Така е ,не трябваше да казвам , че сме само приятели пред момичето .Много гадно се получи след това - всичките почнаха да ме разпитват и аз не ,не ,не ии ето го резултата . Поне в английският седим заедно и се опитвам да го разсмивам , а и той ме разсмива .Даже днес излязохме заедно от стаята та до външната врата на даскалото си говорехме . Незнам просто може би трябва да му кажа , че го харесвам .

anonymous708973
    Guest
    Добър извод. Само че сега ще питаш "Как", нали?

Супер фен Аватара на ivcheto0o
    Град
    Варна
    Ами кажи му истината.Тои те харесва ти го харесваш,какво се чудиш?

Защо някой ден не му звъннеш за кафе или по-добре разходка ? Излезте, говорете си, смейте се и малко преди да се прибирате го гушни и кажи какво изпитваш към него.Дано и той признае.Станалото,станало, не мисли за миналото, гледай как да оправиш настоящето.А колкото до това, че ще се мести в друго училище, майната му, има ли желание - има и начин.

ПП: На колко си ?

Град
    В ада
    Благодаря за съветите . Ще издебна момент когато е сам и ще го питам . Почти на 15 , малка съм

Цитирай Първоначално написано от ivcheto0o

покани го да излезете ^^

Повече от фен Аватара на s3nsual
    Град
    Монтана / Враца
    Цитирай Първоначално написано от ivcheto0o
    + 1
    Memento mei, memini tui!

щом се харесвате вземете се какво от това,че ще ходи в др даскало просто му обясни всичко както го обесняваш тук сигурно ще те разбере успех \/

Супер фен Аватара на tanch3t093
    Цитирай Първоначално написано от monity0
    щом се харесвате вземете се какво от това,че ще ходи в др даскало просто му обясни всичко както го обесняваш тук сигурно ще те разбере успех \/
    Дори разстоянието не скъсява любовта! Говорете, разберете се и дано нещата се получат! :P
    So baby don't feel no pain just smile back <3
    Eminem - When i'm gone.mp3 *
    ПАДНА ЛИ - СТАВАМ, СТАНА ЛИ - ПРОДЪЛЖАВАМ, ПРОДЪЛЖА ЛИ - НЕ СПИРАМ!

Супер фен Аватара на Linns
    Град
    Милано
    Да му кажеш, че го харесваш и ако поиска да му обясниш защо си казала така на момичето.. Брейй, защо не можете да контактувате с други хора, много трудно..

Ми...бих те посъветвала да му кажеш истината...,че не си искала да кажиш пред момичето,че го хар. защото си мислела,че ще се подиграва...и му сподели,че наистина го хар. (ако все още е тка)....
    ми надявам се,че съм помогнала...успех

Супер фен Аватара на ScarletBite
    Нали знаеш какви легенди се носят за французите...
    all day... all night... what the fuck?!

Супер фен Аватара на ScarletBite
    И понеже аватарът ти ме кефи, ще отговоря този път по-сериозно - изясни си какво чувстваш към него, отиди, обясни му как не си искала съученичката ти да се бърка и затова си казала така, и тръгвайте!
    all day... all night... what the fuck?!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си