- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Домашни системи за избелване на зъбите
Здравейте !Имам нужда от избелване на зъбите, но съм по-навита за домашно избелване със лентички,шини и др. такива. Ако може да ми посочите имена и цени.
Благодаря ви предварително
![]()
АМи аз преди си купувах едно прахче за 5 лв - беше преди 1 година ама забравих как се казва- с една усмивка отпред-бях доволна но издържа само един ден. Тъпото е ,че разкървавяваше венците ми и затова спрях да го използвам. Установих,че редовното миене на зъби по няколко пъти на ден прави усмивката ти супер.
може би пудра за зъби?Първоначално написано от teendes
Просто аз
Препоръчвам ти пудра за зъби ( както казаха, опаковката е с една усмивка)
Пише за пушачи ( Smokers)
Ползвам я от месец, може би, и съм много доволен.
От аптеките ли си ги купувате тея пудри? И колко долу-горе струват??![]()
Аз съм ходил на зъболекар, не помня колко беше, но не беше скъпо и боли доста, защото ти изтънява емайла. После 1-2 аулина да притъпят болката трябват.
n00bs
Към 2-3 лв. има за пушачи и не пушачи.Първоначално написано от in4et0yy
Аз използвам прах за избелване на зъби "Fresh White" за непушачи. Не съм доволна за сега. Използвам я от 2 седмици, няма ефект. Да не би аз нещо да греша? Мия си с нея зъбите всяка сутрин, след като вече съм ги измила с паста. Искам да попитам тези, които я използват от повече време, кога вече има видим ефект?![]()
От аптеката си я взех за 3 лв и нещо...Първоначално написано от in4et0yy
За тези, при които няма ефект, защо не пробвате да си купите за пушачи?
Аз не пуша, но си взех за пушачи и както казах по-горе ефект има ( след месец при мен)