.
Отговор в тема
Страница 1 от 3 123 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 58
    Фен Аватара на ActreSS
    Град
    София,Кюстендил :)

Резултати от матурите

Във вашето училище дойдоха ли вече резултатите от матурите(по-точно по БЕЛ)?Едва днес разбрах,че при нас са дошли още във вторник,но кой да ми каже....и така утре отивам да видя какво съм надробила.
    Стискам палци и за мен, и за вас
    Deep into that darkness peering,long I stood there,wondering,fearing,doubting,dreaming dreams no mortal ever dared to dream before...

Супер фен Аватара на Eclipsercho
    Град
    In another dimension
    Какво? Не трябваше ли да излязат към 5ти или 7ми Юни?
    За кой клас матури става въпрос? 12ти?

http://rezultati.zamaturite.bg/

Такива кифли сте, че си приличате като две капки боза..
    Цитирай Първоначално написано от Altamira
    много странно, как веднага решихте, че нищо ми няма, само щото са ме продали за 3 пъти девствена и защото 2 пъти ми късаха химена?
    Цитирай Първоначално написано от ubuntureload
    Заааааееби... кви са тия 23 годишни които е6ат деца ... Ужас и страдание!!! Да позная има кола и те вози до McDonald's най-редовно за да ти купи детско меню?!?!?!

Мега фен Аватара на chemist9009
    Град
    Столичная
    Не е ли много рано да дойдат ? В кое даскало учиш?

~~~Organic Chemistry is my passion~~~

Фен Аватара на ActreSS
    Град
    И аз като чух се изненадах.Мислех си,че трябва на 7-8 да излязат и се бях настроила на вълна спокойствие ,ама няма шанс.Поне за 3 у-ща в моя град съм сигурна,че са донесли матурите по Бел,.....но се знаят само точките,още не са сметнали точно оценките.
    BTW:става въпрос за 12 клас
    Аз съм от Кюстендил,но и в Дупница са излезли също....един фр даже вече я е видял... блазе му
    Deep into that darkness peering,long I stood there,wondering,fearing,doubting,dreaming dreams no mortal ever dared to dream before...

Цитирай Първоначално написано от ActreSS
    И аз като чух се изненадах.Мислех си,че трябва на 7-8 да излязат и се бях настроила на вълна спокойствие ,ама няма шанс.Поне за 3 у-ща в моя град съм сигурна,че са донесли матурите по Бел,.....но се знаят само точките,още не са сметнали точно оценките.
    BTW:става въпрос за 12 клас
    Аз съм от Кюстендил,но и в Дупница са излезли също....един фр даже вече я е видял... блазе му
    А той колко точки има?

Фен Аватара на ActreSS
    Град
    май бяха 93.5...абе той е умно момче

А ти колко точки очакваш?

Фен Аватара на ActreSS
    Град
    Хммм...да си кажа честно ...не знам.По мои сметки трябва да е над 5.00,но по-добре да не си правя сметки без кръчмар .Мисля,че имам шанс за над 5.50,ама.... май започвам да хвърча из облаците .
    Ами ти?

Фен Аватара на ActreSS
    Град
    Хммм...да си кажа честно ...не знам.По мои сметки трябва да е над 5.00,но по-добре да не си правя сметки без кръчмар .Мисля,че имам шанс за над 5.50,ама.... май започвам да хвърча из облаците .
    Ами ти?

И аз така.А ти кога ще провериш?

Фен Аватара на ActreSS
    Град
    Ами след 2-3 часа ще разбера "Истината",до тогава ще се пека на бавен огън.
    Късмет

И на теб.Дано да имаш над 5,50!

Повече от фен Аватара на Kmet4e
    Леле ужас.. Аз ще си чакам до 7-ми и като чух за оценки от 5 нагоре направо е комплексирах колко слаб ученик съм
    Аз не съм различен а просто вие сте еднакви !
    Истинското момиче има достойнство,самочувствие,н о не е нагла..Тя е силна,но е мила..Има свой стил,свой вкус..Готина е ,но не е фукла.. Sexy e,но не е к*рва

Фен Аватара на ActreSS
    Град
    Тази вечер ще се наспя най-накрая ...няма да сънувам разни матури(поне до вторник-тогава се очакват и другите резултати).
    Имам 90т,не знам колко точно е,ама знам,че е добре

Искам и аз да си знам точките!

Град
    Пловдив
    Тази вечер ще се наспя най-накрая ...няма да сънувам разни матури(поне до вторник-тогава се очакват и другите резултати).
    ееее, откъде си ги научи? на мен ми се пука душата от чакане вече ;(
    Do not stand at my grave and weep, I am not there. I do not sleep. I am the soft stars that shine at night. Do not stand at my grave and cry, I am not there. I did not die.

Фен Аватара на ActreSS
    Град
    Обадете се на класните си ръководители...може вече да са пристигнали матурите....Не знам защо при вас още не се знае......ние сме малък град,може би заради това са дошли по-рано

Град
    Пловдив
    може, то ние сме 200 човека випуск, а класният ми е толкоз мързелив...нищо, ще чакам още :Д
    Do not stand at my grave and weep, I am not there. I do not sleep. I am the soft stars that shine at night. Do not stand at my grave and cry, I am not there. I did not die.

Фен Аватара на ActreSS
    Град
    Цитирай Първоначално написано от PepSsSi
    може, то ние сме 200 човека випуск, а класният ми е толкоз мързелив...нищо, ще чакам още :Д

Ооо, разбирам те чудесно,моят класен е много зле човека
    Айде стискам ви палци и спете спокойно....в крайна сметка няма смисъл от притеснение-всичко е минало,заминало

Този вторник ли ще излязат резултатите?

тааа кофти.... и начи ще тряя се чака до вторниик......ОФ! ....
    Няма значение каква е истината, важно е какво говорят хората ! ...

Аз съм от Варна и тук никой не може да повярва, че някой си знае резултата от матурата. Братовчед ми държа матура в София, той също не си знае точките. Пък и нали все още не са взели решение чии матури ще анулират... А и actress, знаеш ли колко точки имаш на съчинението и съответно на теста?

Фен Аватара на ActreSS
    Град
    Хора видях с очите си всички матури на целия ни випуск в училище,не ми е ясно вие защо не знаете вече.
    Иначе имам на анализа 24точки,32верни на теста от 33 и вече на тези с отворения отговор трябва да са 34т ...май така..

Хора видях с очите си всички матури на целия ни випуск в училище,не ми е ясно вие защо не знаете вече.
    Иначе имам на анализа 24точки,32верни на теста от 33 и вече на тези с отворения отговор трябва да са 34т ...май така..
    пф и ние тука още нищо не знаем
    sleda ot lubovta

По последна информация във Варна сап пристигнали, но са все още в инспектората и затова никой не си знае резултата. Пък и тука зрелостниците са над 2000-2500. Как са като цяло резултатите във вашето у-ще и има ли вече яснота за тазгодишната скала за оценяване? Видях, че си държала матура по история. В СУ ли ще кандидатсташ (с право) и ако да предстоят ли ти още изпити или си приета с предварителния? Честито за високия резултат

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си