- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Резултати от матурите
Във вашето училище дойдоха ли вече резултатите от матурите(по-точно по БЕЛ)?Едва днес разбрах,че при нас са дошли още във вторник,нокой да ми каже....и така утре отивам да видя какво съм надробила.
Стискам палци и за мен, и за вас![]()
Deep into that darkness peering,long I stood there,wondering,fearing,doubting,dreaming dreams no mortal ever dared to dream before...
Какво? Не трябваше ли да излязат към 5ти или 7ми Юни?
За кой клас матури става въпрос? 12ти?
http://rezultati.zamaturite.bg/![]()
Не е ли много рано да дойдат ? В кое даскало учиш?![]()
~~~Organic Chemistry is my passion~~~
И аз като чух се изненадах.Мислех си,че трябва на 7-8 да излязат и се бях настроила на вълна спокойствие
,ама няма шанс.Поне за 3 у-ща в моя град съм сигурна,че са донесли матурите по Бел,.....но се знаят само точките,още не са сметнали точно оценките.
BTW:става въпрос за 12 клас![]()
Аз съм от Кюстендил,но и в Дупница са излезли също....един фр даже вече я е видял...блазе му
Deep into that darkness peering,long I stood there,wondering,fearing,doubting,dreaming dreams no mortal ever dared to dream before...
А той колко точки има?Първоначално написано от ActreSS
май бяха 93.5...абе той е умно момче![]()
А ти колко точки очакваш?
Хммм...да си кажа честно ...не знам.По мои сметки трябва да е над 5.00,но по-добре да не си правя сметки без кръчмар
.Мисля,че имам шанс за над 5.50,ама....
май започвам да хвърча из облаците
.
Ами ти?
Хммм...да си кажа честно ...не знам.По мои сметки трябва да е над 5.00,но по-добре да не си правя сметки без кръчмар
.Мисля,че имам шанс за над 5.50,ама....
май започвам да хвърча из облаците
.
Ами ти?
И аз така.А ти кога ще провериш?
Ами след 2-3 часа ще разбера "Истината",до тогава ще се пека на бавен огън.
Късмет![]()
И на теб.Дано да имаш над 5,50!![]()
Леле ужас.. Аз ще си чакам до 7-ми и като чух за оценки от 5 нагоре направо е комплексирах колко слаб ученик съм![]()
Аз не съм различен а просто вие сте еднакви !
Истинското момиче има достойнство,самочувствие,н о не е нагла..Тя е силна,но е мила..Има свой стил,свой вкус..Готина е ,но не е фукла.. Sexy e,но не е к*рва
Тази вечер ще се наспя най-накрая
...няма да сънувам разни матури(поне до вторник-тогава се очакват и другите резултати).
Имам 90т,не знам колко точно е,ама знам,че е добре![]()
Искам и аз да си знам точките!![]()
ееее, откъде си ги научи? на мен ми се пука душата от чакане вече ;(Първоначално написано от ActreSS
Do not stand at my grave and weep, I am not there. I do not sleep. I am the soft stars that shine at night. Do not stand at my grave and cry, I am not there. I did not die.
Обадете се на класните си ръководители...може вече да са пристигнали матурите....Не знам защо при вас още не се знае......ние сме малък град,може би заради това са дошли по-рано
![]()
може, то ние сме 200 човека випуск, а класният ми е толкоз мързелив...нищо, ще чакам още :Д
Do not stand at my grave and weep, I am not there. I do not sleep. I am the soft stars that shine at night. Do not stand at my grave and cry, I am not there. I did not die.
Първоначално написано от PepSsSi
Ооо, разбирам те чудесно,моят класен е много зле човека![]()
Айде стискам ви палци и спете спокойно....в крайна сметка няма смисъл от притеснение-всичко е минало,заминало![]()
Този вторник ли ще излязат резултатите?Първоначално написано от ActreSS
тааа кофти.... и начи ще тряя се чака до вторниик......ОФ! ....
Няма значение каква е истината, важно е какво говорят хората ! ...
Аз съм от Варна и тук никой не може да повярва, че някой си знае резултата от матурата. Братовчед ми държа матура в София, той също не си знае точките. Пък и нали все още не са взели решение чии матури ще анулират... А и actress, знаеш ли колко точки имаш на съчинението и съответно на теста?![]()
![]()
Хора видях с очите си всички матури на целия ни випуск в училище,не ми е ясно вие защо не знаете вече.
Иначе имам на анализа 24точки,32верни на теста от 33 и вече на тези с отворения отговор трябва да са 34т...май така..
пф и ние тука още нищо не знаемПървоначално написано от ActreSS
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
sleda ot lubovta
По последна информация във Варна сап пристигнали, но са все още в инспектората и затова никой не си знае резултата. Пък и тука зрелостниците са над 2000-2500. Как са като цяло резултатите във вашето у-ще и има ли вече яснота за тазгодишната скала за оценяване? Видях, че си държала матура по история. В СУ ли ще кандидатсташ (с право) и ако да предстоят ли ти още изпити или си приета с предварителния? Честито за високия резултатПървоначално написано от ActreSS
![]()