- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Резултати от матурите
Първоначално написано от Limon4eto0o
В нашето училище резултатите са добри...,мисля че са по високи отколкото в другите училища в града(може би само ПМГ са се представили по-добре..все още не знам).Говори се,че има шанс да я понижат скалата,но...не съм сигурна(на една приятелка госпожата,при която ходи на уроци,така е казала).
Няма да кандидатствам в СУ,защото не се подготвям за теми(в началото на учебната година реших,че няма да се справя с теми и се отказах,но сега съжалявам).
Ще ходя на редовните в УНСС..искам право,но баловете са много високи и ще трябва да се постарая за по-хубави оценки.Като резервен вариант мисля да подам документи в СУ за психология с матурата по БЕЛ,но на нашите нещо мн мн не им харесва тая психология.
Все пак,ако не вляза право,ще е нещо в УНСС пак,но не знам какво точно.
БлагодаряЧестито за високия резултат![]()
Deep into that darkness peering,long I stood there,wondering,fearing,doubting,dreaming dreams no mortal ever dared to dream before...
Първоначално написано от lipstik
Нали казах,все още не е сигурно дали ще се променя скалата,а на нас не са писани оценки.
Deep into that darkness peering,long I stood there,wondering,fearing,doubting,dreaming dreams no mortal ever dared to dream before...
пф как тай сте ги видели пак нямате оценкиПървоначално написано от ActreSS
![]()
![]()
sleda ot lubovta
Eми има само точки... оценките не са готови, щото и скалата не се знае дали ще е като старата/////Първоначално написано от Princessani
И в министерстото за сега са въведени само точките и ще мъдрят скалата.
Знаете ли дали матурите по БЕЛ са окончателно проверени?
аз знам ,че са проверени със сигурност, но още не са ги разсекретили, абе....най-рано вторник май ;(
Do not stand at my grave and weep, I am not there. I do not sleep. I am the soft stars that shine at night. Do not stand at my grave and cry, I am not there. I did not die.
Оф,дано да качат резултатите по-скоро,защото вече не ми се яде от напрежение.![]()
кво толкова ги мъдряд бе,то министерството изощо могад ли да мислят се питам аз всичко са знае предварително........ ние тука що не сме ги вижда ли още ............Първоначално написано от Limon4eto0o
sleda ot lubovta
Какво я мъдрят още тази скала да не е златна случайно....![]()
![]()
![]()
пък и каква е тази мода едни да си знаят точките другите не! пффф отново се убеждавам в каква държава живея?!?!
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Organic Chemistry is my passion
да така си е всичко е свързано с пари и интрига в тва министерствоПървоначално написано от chemist9009
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
sleda ot lubovta
Ми ГРОБ като дойдоха на власт..Тая година издънка след издънка.Първоначално написано от chemist9009
1.Между 11 и 12 часа на предния ден темите обикаляха нета
2.Нали уж щяха да анулират работи и разследването продължаваше, а матурите са вече по градовете и са точкувани..![]()
3.Някой са си научили резултатите поне 5 дена преди другите.
Нали идеята на тия матури беше всички да са равнопоставени.
така си e защото всички мълчил и за това всички ще ни мачкат и ще сме опитни зайчета на образование ,което никъде в чужбина не се признава ,на интриги на пари и на хора ,които забогатяват на гърба на народа.Първоначално написано от Limon4eto0o
sleda ot lubovta
Не мога да разбера какво толко се ядосвате,че едни си знаят точките вече,а други не.Вероятно причината е,че в нашата област са едва 1200 зрелостниците.
ми представи си ,че някой искаме да знае оценките ,за да си направим сметка дали с матура да влезем в университет или с кандид -студенски изпити ;Толкова ли е трудно да има равноправие в тая страна ........Първоначално написано от ActreSS
sleda ot lubovta
Като писах равнопоставеност имах предвид, че темата ще е строго сектретна, а не известна на ограничен кръг хора, а явно впоследствие, понеже някой е имал благоразумието да не си мълчи - и на половин България. Не се ли обезмисля труда на деца, които са се готвили цяла година и не са знаели предварително темата?Първоначално написано от ActreSS
Ами представи си и мен ме е грижа каква ще ми е оценката,и искам да си направя сметка каква ще ми е дипломата,за да мога да си сметна бала за университета,,но дали ще пристигнат 5 дни по-рано или по-късно оценките, не виждам голяма разлика.Да не мислите ,че като ви пристигнат 5 дни по-рано резултатите и видите дали ви устройват за университет,или не,ще успеете в тези допълнителни 5 дни да научите материала,който е взет през годината...??Първоначално написано от Princessani
Странна работа.
4.Голямо забавяне на учителските заплати ,както и на детските ,........Първоначално написано от Limon4eto0o
sleda ot lubovta
2.Нали уж щяха да анулират работи и разследването продължаваше, а матурите са вече по градовете и са точкувани..![]()
3.Някой са си научили резултатите поне 5 дена преди другите.
Нали идеята на тия матури беше всички да са равнопоставени.[/quote]
Още преди няколко дни се писа в пресата,че няма да има анулирани работи.
Още преди няколко дни се писа в пресата,че няма да има анулирани работи.[/quote] също се писа ,че човека ,които е заподозрян за теча на информация също е бил невинен и натопен от някой друг и всъщност се прикрива истинския информатор ,на заподозряния няма причина да го прави ,защото детето ми е била приета още април студентка с отличен .Първоначално написано от ActreSS
sleda ot lubovta
5 дни са достачни ,за да знаеш ,че оценката ти стига ,за да не си правиш труда да учиш ..Първоначално написано от ActreSS
sleda ot lubovta
Проблемът не е в 5те дни, а в това, че някои ( и то не малко ) са си отишли с готовата тема на изпит.Първоначално написано от Princessani
5 дни са достачни ,за да знаеш ,че оценката ти стига ,за да не си правиш труда да учиш ..
Ами и 5 дни да поучиш,няма да се разболееш все пак.Все някога това,което си научил,ще ти влезе в полза.
![]()
Честито да им е на тях,със здраве да си ги ползват оценкие,а на нас(балъците) не ни остава нищо друго, освен да си учиме по старомодния начин(от учебниците) и да се надяваме,че един ден справедливостта ще бъде ценена.Проблемът не е в 5те дни, а в това, че някои ( и то не малко ) са си отишли с готовата тема на изпит![]()
Хораааааааааа,няма ли вече да се похвалите с резултатите или все още няма нищо?
![]()
Утре отивам да видя какво е станало с историята,ама имам чувството,че няма да е добре
![]()
Около мен всички продължават да се пържат, защото във Варна нищо няма...явно ще научим от нета. Ако ги бавят толкова много заради скалата и я променят в ущръб на зрелостниците, то това би значело много ниски оценки по география, а там са се явили около половината. Но ясно е - като са решили да ни прецакват, ще ни прецакват до края. А ти защо си такъв песимист, не си ли се справила добре с теста или имаш съмнения за последния въпрос? Късмет, дано утре се похвалиш отново с висок резултат. \Първоначално написано от ActreSS
/