.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 36 от общо 36
    дръж се естествено!Ако те хареса-супер,ако не-...ми супер
    с преструвки и надуване....нищо не става,просто забравяш коя си?!?!?!предполагам де
    Винаги съм се чудела защо чувам критики само зад гърба си и сега го осъзнах...тях не ги беше страх от това да не ме наранят,обидят или натъжат,страха бе породен от това че ако го кажат директно на мен...ЩЯХ ДА ГИ СРИНА!

Голям фен Аватара на m0n4yyy
    Град
    .. сухо море .. :P
    Цитирай Първоначално написано от b3b3t0y
    Попринцип не можем да ти кажем точно,защото весеки е различен и харесва различни неща ... за съжаление повечето момчета харесват к**ви.. идвам им по-удобни.. това е др. тема .. сори
    Започни с по разголени дрехи,токове,декултета,при ески .. тва харесват
    Ахамм .. а ти под ку**и какво разбираш ?? Не е ли леко "неподходящо" една тийнейджърка да се облича по предизвикателен начин и да прилича на 20 годишна дама .. извинявай, но едно 13 (14, 15, 16 ) годишно момиче да носи високи токове, грим, дълбоки деколтета ... е "леко" ку***нско, не мислиш ли ?? И го казвам поради причината, че и такива момичета нямат поведение на деца на техните години .. Мисля, че това не е в границите на нормалното момиче .. В случая бих препоръчала на авторката да се сближи с него ии да започне да му прави леки намеци.

Супер фен Аватара на ScarletBite
    Що всички искате да ставате някакви мъжемелачки, мутреси и кучки?
    all day... all night... what the fuck?!

Мега фен Аватара на tuzaro
    Град
    hate city plovdiv, майна
    Цитирай Първоначално написано от Linns
    На теория си падат по диви мацки дето да ги подлудят, но на практика се влюбват в добри момичета..
    които им готвят и ги изслушват в трудните моменти, а не да са постоянно по дискотеките
    Локо Пловдив и тесни пичkи майна.

10 пъти по-лесно от колкото обратния вариант ... да ви имам проблемите

Иначе сериозно ... има два варианта. Единия е да си естествена, а другия позьорка ... втория ще привлече само жалките повърхностни подобия на мъже. Ти си избери.

Мега фен Аватара на fenastz
    Град
    Land of the blind
    Със сини прашки
    Не знам - това са две думи и се пишат ОТДЕЛНО

Цитирай Първоначално написано от TykaSePisheNick
    Вие сте много глъми.Са ревете, че темата е стара, ама после някой като направи нова тема със същото заглавие ще има да ревете "има такива теми" и нз. си кво..В шибаното си трупане на мнения и сами се обърквате..

Град
    някъде, където няма земетресения

Re: Как да накараме едно момче да е лудо по нас !?

Цитирай Първоначално написано от peti123
    Чувала съм друга теория , че като дразниш момчетата и те още повече те обичат .. тва незнам колко е вярно .. пък и как да дразниш някой който много желаеш ..
    Такаа, малко разум. Като за начало, ако момчето е нормално(т.е. вече се замисля за момичета ), и момичето е добро(красиво), то би трябвало момчето да се е заглеждало по нея. Тоест, да я харесва. И сега само трябва да се сприятелиш с него, и лека полеекаа.....звучи лесно нали?
    Евентуално проблем биха били други момичета, но ако се "доближиш" достатъчно близко той ще мисли само за теб, понеже ти си най достъпната(не в лош смисъл).
    Първо, определи какъв вид привличане. Както вече споменаха, има к**ви има и "добри" момичета. Ако си от първите, ми казаха ти:оскъдни дрешки натискане, без задръжки..........

Ако си от вторите, и не смяташ да изчукаш половината клас(ако вече не си го направила де), тогава горното би било голяма грешка. Аз като видя някое по така "дрехлесс" момиче с 2-3 тона грим....туко-виж съм получил епилептичен пристъп. Направо ме отвращават(повечето). А и ако това момиче ще ми е гадже, бих искал да си остави природните дадености по покрити, тъй де, моето си е мое. Това за дразненето, категорично не. Ако едно момиче ме дразни, то аз ще реша че не ме харесва, и ми се подиграва.(Това важи само за времето преди да се утвърдите като приятели или нещо повече!) Като за начало гледай да прекарваш повече време заедно с него, ти си реши как. Наблюдавай го. Ако те харесва(не просто така, ами те желае много), то той най вероятно ще се опита да бъде с теб колкото се може повече. Един вид да те преследва, но не като сериен убиец. Идва до магазина, от който ти си купуваш нещо през голямото, навърта се около теб..... И лека полека ще се заформи приятелство. След това вече не знам, не съм стигнал до тази фаза още Use your imagination!

Но да накараш едно момче видимо да лудне по тебе с щракване на пръсти...няма да стане.

А внимавай с предложението за събличането, да не вземе да избяга момчето от срам.

Град
    Варна
    Лудо ?? Не бих казала, не бих искала чак да е луд по мен. Но за да накараш едно момче, особено това което харесваш да ти обърне внимание, първо му покажи, че и ти го харесваш. А не като мен да криеш и да се притесняваш, когато е около теб, защото ката нищо няма да стане. Нали примерно общувй с него, но не чак дотам, че да го задушаваш .. Защото мисля, че на момчетата това не им понася, и не бързай това е най-важното .. Наистина всичко се постига с времето, търпението му е майката. Имаш ли такова ще успееш. И ще го накараш ако искаш да е луд по теб ... Но според мен може чак до там да не се стига, че ми е писнало от обсебващи луди момчета, които по цял ден ти се вричат Такива не мога да ги понасям лично аз.

Но и всичко си зависи от момичето, как ще подходи, все пак всички сме различни но не ви препоръчвам да са луди по вас, ще изкрейзате ...

Повече от фен Аватара на reni7o0o
    Цитирай Първоначално написано от soneri
    Лудо ?? Не бих казала, не бих искала чак да е луд по мен. Но за да накараш едно момче, особено това което харесваш да ти обърне внимание, първо му покажи, че и ти го харесваш. А не като мен да криеш и да се притесняваш, когато е около теб, защото ката нищо няма да стане. Нали примерно общувй с него, но не чак дотам, че да го задушаваш .. Защото мисля, че на момчетата това не им понася, и не бързай това е най-важното .. Наистина всичко се постига с времето, търпението му е майката. Имаш ли такова ще успееш. И ще го накараш ако искаш да е луд по теб ... Но според мен може чак до там да не се стига, че ми е писнало от обсебващи луди момчета, които по цял ден ти се вричат Такива не мога да ги понасям лично аз.

Но и всичко си зависи от момичето, как ще подходи, все пак всички сме различни но не ви препоръчвам да са луди по вас, ще изкрейзате ...
    +1

Луд по мен...донякъде може, ама да е ОБСЕБЕН не не... не ви трябва такъв

Супер фен Аватара на tanch3t093
    Цитирай Първоначално написано от soneri

мхмммммм
    So baby don't feel no pain just smile back <3
    Eminem - When i'm gone.mp3 *
    ПАДНА ЛИ - СТАВАМ, СТАНА ЛИ - ПРОДЪЛЖАВАМ, ПРОДЪЛЖА ЛИ - НЕ СПИРАМ!

Не знаех, че любовта на момчетата се измерва в това колко ги дразниш .. Иначе не е лесно този вид поведение и не всяко момиче го може ..

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си