- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Трябва ли да се притеснявам?
Еми,проблема е следния:като пробвам да издаржа повече от ден без да лъскам и пенисът ми постоянно става и е мн досадно и искам не искам ласкамНе знам кво става,девствен съм сигурно ми е време вече :Д На 17 съм между другото
![]()
Ами нормално е.А проблема в това да мастурбираш всеки ден ее..?!![]()
много си загорял според мене. пробвай да се занимаваш с нещо конструктивно или вдъхновяващо![]()
“It is only when you refuse to give in with all your heart that you begin to transcend your humanity. ”
The Bird of Hermes
Намери си някакво занимание! Например започни да спортуваш!
thegreenzombie- ma lil' sis![]()
Първоначално написано от dinqta
Първоначално написано от ledenakrasota
Занимания болспротувам активно,ама де да знам за какво иде реч,нямли ли сте подобни случаи
Ем не! Когато реша да не лъскам мога да издържа и седмица!Първоначално написано от dogtag
thegreenzombie- ma lil' sis![]()
Първоначално написано от dinqta
Първоначално написано от ledenakrasota
ауу девствено момче на 17 .. рядко срещано!![]()
![]()
иначе вече ти написаха какво можеш да направиш по въпроса ..
твърде много мислиш по проблема
![]()
пък и да вероятно е от това че си девствен![]()
значи,не съм само аз така.имало и други![]()
![]()
![]()
![]()
То че ми са ебе,ебе ми се,на кого не му се ебе(мн хубаво прозву4а),но не искам си хващам приятелка в момента,щото имам доста грижи на главата..Ще ида на някав купон аз по погледа ги позвама дали има са ебе или не и ще пробвам![]()
братле ако така ставаше .. аз щях да съм някаф секс бог ве брат ....
ще има доста да полъскаш доакто си промениш мисленето и да ти се отвори парашута, но не се притеснявай по добре късно от колкото никогаи винаги е по добре първия ти път да е когато си по съзрял от колкото на 13-14-15 когато не знаеш дали ти се пикае или ти се ака... (а те си мислят че им са е*е)
![]()
Пубертета е така,ще мине и това време![]()
Ее,ти пресоли работатаПървоначално написано от DeViLMaN
на 17 съм скоро ще правя 18
![]()