.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 12 от общо 12

хорица да ви питам за една работа

Момче на 15 години съм .. Искам да знам къде мога да питам за работа ..... Живея в Плевен

Повече от фен Аватара на elizabethg
    Аз съм на 16 и съм в същото положение...Гледам обявите и винаги е едно и също...сервитьорка.Винаги съм казвала,че това не е работа,но сега съм в безизходица...Лятото идва,а аз не искам да стоя вкъщи по цял ден и да умирам от скука...Дано излезе нещо и за двете ни

по едно време гледах нек`ви обяви да разнасям брошури, ама то ако знаеш колко пари даваха .. по 2 кинта за един район ..

Понякога има уловка

ааа ти от Плевен ли си

Не,от Ловеч

аха ясно

Град
    Пловдив
    Аа, вижте сега, кой от къде е не е особено важно - навсякъде има г/д едни и същи неща. За разнасяне на брошури не е много "хава", както се казва. Сервитьор - много зависи къде ще си сервитьор. В някое кафе е добре, обаче не можем да обслужваме сами район от ресторант. Сега лятото много се търсят дюнерджии и касиерки за дюнерите. Там г/д става, само трябва малко тренинг. Къде да питате? Можете да питате ваще за съвет или да си търсите работа от някой сайт като jobs.bg например.
    Skype -> lucasboy_k
    FaceBook -> LucasBoy
    Default за навсякъде -> LucasBoy

аха еее мерси батка ще потърсим

Единствения варянт е само брошурки и то само за 4 часа

ако си намериш другаде работа на тази възраст ще е незаконно и ако мине проверка става лошо защото имаш право да работиш до 4 часа макс ама никой не би те наел за толкова!Аз можех да почна това лято на златните за 600лв на месец в компютарна зала ама едно че нямам 16 за тия 4 часа ... и второ надали ще ми дадат тези пари за това време така че изживей си живота и като станеш на 18 работи каквото искаш Ходи по дискотеки забавлявай се,че после ще си биеш главата в някой пън и ще се чудиш защо си си пропиляла живота Иначе аз лятото като ми е скучно ходя на село хоп мотиката минавам лозето и готово и хем наще ми дават допълнителни джобни и хем малко мусколи правя с тая тежката мотика
    Make LoVe Not War!

ами и аз това си мислех за кво да бачкам... те джобните ми стигат и без тва така че ...........

Фен Аватара на ilsss
    Град
    Burgas
    я кажете някой работил ли е в аквапарка в слънчев бряг и как е там

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си