- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- ФДТ през лятото?
използвате ли фдт през лятото и какъв(по- мазен, матиращ или нещо др.)![]()
Просто аз
аз не използвам ,но препоръчвам пудра през лятото
http://ilove.milka.bg/?act=poster_preview&user_id=5662 - МОЛЯ ПОСЕТЕТЕ ГО ЗА ДА ИЗНЕНАДАМ МОЯ ЛЮБИМ
НЕ!
Ужасно гадно ми става да видя някакви момичета омазани в тая жега.Колкото и скъп и хубав да е фдт пак е гадно и мазно.
Няма нищо по-хубаво от чистото лице,без подобни неща по-него.
Шофирай Разумно, Спаси Живот!!!
Принципно ползвам фон дьо тен, защото съм много бледа и един вид, за да си придам по-човешки цвят на кожата. Лятото нямам нужда от такива химии - хващам тен => от слънцето кожата ми става съвсем чиста, без една кьорава пъпчица, имам нормален цвят на кожата и нЕма смисъл просто.Ако имам проблем - мацвам малко коректор.
С едно изречение: фон дьо тен използвам за по-глобално замаскиране, предимно когато е по-студено.![]()
Лятото ползвам само пудра, когато се налага.![]()
Не слагам изобщо фон дьо тен, камо ли през лятото.
Мармаладке, и аз съм бледа, но не си наказвам кожата по такъв начин.![]()
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!
повтарям се с другите - само пудра :P
There is a princess in every girl
ползвам. то като не се прекаляава, не виждам как ще се размаже?
за марка- в момента съм с един на Буржоа, но скоро ще свърши, а и мисля да тръгна пак за известно време на солариум и ще ми се промени тена, така че за лятото ще си избера някакъв друг, може би матиращ, още не знам.
Loving someone is like singing a song... But there isn`t a song without end. Every song ends. Is that any reason not to enjoy the music ?
Най-пухкавата
LOVE Най-Пухкаваия (h)
Ползвам.Предпочитам "мазния фон дьо тен" пред това всичкия прах от улиците да ми е на лицето.Също така,то си има фон дьо тени за лятото-лекички и със слънцезащитен фактор.
Едит:Много ми е чудно какви фон дьо тени ползвате,че се разтичат?На мен никога не ми се е случвало нито с по-евтин,нито със скъп...
вечер може малко фон дьо тен или пудра,ама през деня в големите жеги не е много приятноако имаш пък проблеми с лицето слагай коректор на места ,поне няма да се разтече
Слагам. Не мога да се гледам без фон-дьо-тен. Кожата ми е много бяла, а пъпките са ми червени. Ужасна е, въпреки че много грижи всекидневно.
Не знам какви са тея фон-дьо-тени, които се разтичат. Аз и на тренировка като ходя съм с фон дьо тен и никога не ми се е случвало да ми се разтече по лицето. Като го сложа, после го минавам лекичко с носна кърпичка за да махна излишъка
лятото съм на морето , така че си слагам само когато излизам вечер.
а зпопринцип слагамфдт , за да си изравня тена , не за друго.
през деня нямам нужда защотот съм черна като циганка![]()
(даже още от сега)
In the future everyone will be famous for 15 minutes...
до момента все още си слагам фдт , но като направя един хубав тен естествено че спирам : )
През лятото единствено руж или перли да си сложа.....
Слагам си разбира се
Не съм имала проблеми с разтичане,седи си естествено и хубаво![]()
Подкрепям. Вчера си сложих фдт на цялото лице и на ръцете, за да маскирам ухапвания от комари. Бях на сватба, лудувах, танцувах и се изпотих само, където бях сложила тоя тъп фдт. Слагам иначе малко на някоя пъпчица и за това 1 го моткам сума ти време. Много сбърках, ама много ме бяха наяли комарите и не вървеше да се появя в тоя вид.Първоначално написано от kalpazanka
Моята кожа също е бледа- за сега си слагам фдт, така съм свикнала, и не съм имала проблеми с разтичания, изпотявания и т.н., а като ми се пооправи тенът лятото спирам да слагам.
не използвам фдт, само пудра ... и то рядко
just gonna stand there and watch me burn
that’s alright because i like the way it hurts
just gonna stand there and hear me cry
that’s alright because i love the way you lie
i love the way you lie ...
LiGiDY .. (h)
Да,ползвам фдт през лятото и никога не ми се е случвало да се разтича или нещо подобно.
And every time I scratch my nails down someone else's back I hope you feel it..
То хубаво не ви се разтича,но самата мисъл в тва време да имам нещо по-лицето си ме отвръщава.
Мразим фдт.
"Че щастлив е оня, който вдигне пръв народното знаме и пролее кръв!"
+ А и слагам малко и не ми пречиПървоначално написано от slynchoo