- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Идиотите от нашия клас...ОМГ
не,определено трябва да им правиш много мръсно на тия изродчета![]()
You're hardly conscious of the stains and scars,enabling your partly clouded logic.
Абе брутално.. може и повече..Първоначално написано от danibebi
![]()
![]()
Не не не мога да повярвам
![]()
![]()
![]()
![]()
Imagine smoking weed in the streets without ... cops ..
дамПървоначално написано от SheIsAggressive
![]()
![]()
Мнг тенксБе аз да ги бия?!?!!!!
Едно момиче (да момиче съм
) да бие 5/6 момчета...И не,не съм на 10
![]()
Наще момчета просто са изостанали с мозъка...нз що...имат някакви увреждания
Че и не са 5/6,щот ако се съберат още мъничко...Та във Вторника отивам на даскало,първи час Физическо и единия ме дръпна за ръката докато излизах от игрището да пия вода,и аз без да му мисля ПРАСсСС с коляно в топките
Той почна да си мрънка нещо и чак седна на земята
И аз бежж обратно
Втори час-История...преди часа оня се пазеше от мен,другите само идват и аз им казах какви са смотаняци и ги позабавих малко...и начи тъкмо г-жата влиза,аз изведнъж се правя че се пазя от тях и че съм най-невинната,те посягат да ме ритат и госпожата им издърпа здравата ушите,нищо че са по-високи от нея
Сега двама се пазят от мен щот единия го одрах и сега има белег
Незнаех че мога да накарам момче да се пази от мене
![]()
Аха..,само като ти прочетох поста.. и щом госпожата им дърпа ушите, значи си.... 5клас? 6 макс..Първоначално написано от VeraBella
И ся какво стана.. набиха ли те..?![]()
Браво !Първоначално написано от VeraBella
![]()
Не знам - това са две думи и се пишат ОТДЕЛНО
Първоначално написано от TykaSePisheNick
Е и? Какво като е малка... Ти като си пораснал к'во толкова? И тя ще порасне, защо трябва да се смеем на някого за такова тъпо нещо?Първоначално написано от ilko0214
VeraBella, остави, че и на нашите чак сега им бъкнаха хормоните и са нетърпими... Може би някой от тях има симпатии към теб. Нали знаеш, че по противоположен начин ги изразяват.![]()
Няхах...Първоначално написано от stealthyGirl
![]()
Life's like a dick. It gets hard for no reason. :\
Ami te samo te parzalqt 100% ni6to nqma da napravqt ponqkoga kogato si v 4as kazvai ne6ta na dospojata koito ne sa napravili ili azako bqh na tvoe mqsto 6teh da se premestq v dr y4ili6te ama ti si znae6 nai - dobre. Tezi koito te tormozqt moje i donqkade da te haresvat
bye
bye
ot
men![]()
m@#!
++++++++++++++Първоначално написано от nIkEnCeTy_bE
Оф ти щото не си бил/а малък/каПървоначално написано от ilko0214
![]()
Първоначално написано от stealthyGirl
Е кво аз съм 8ми клас и госпожата по английски тегли ушите на момчетата![]()
![]()
![]()
хвърля като мокри парцали в коридораПървоначално написано от kotetokateto
.. Вече са се наплашили момчетата от нея
![]()
Он топик : Браво! Добре си постъпила!Хайде остави ги да им бушуват хормоните и ако ти направят нещо, знаеш вече как да постъпиш
![]()
*сън*
Кажи им: "Ако продължавате да се заяждате, ще останете без деца!" и заеми бойна поза тип наритай-топки.![]()
![]()
![]()
Стига съм се лигавила, браво, че си се справила с проблема.![]()
да е брат, леко трудничко 5-6 момчета осми клас да бъдат напердашени от момиче..Първоначално написано от uBuTo
REAL EYES REALIZE REAL LIES!! :>