.
Отговор в тема
Страница 2 от 3 ПървиПърви 123 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 61
    Охохо A7x, мой човек си

Големи метъли сте ве, ей

Цитирай Първоначално написано от ElectricFuneral
    http://www.youtube.com/watch?v=dU5em0R6mmI

\ММмнНнннОоооООУУУУУ* ССсССССсслаАдддДДичкЪЪЪъъ ПесНнНнннИиичКъЪъЪЪЪ :*

По темата -
    http://www.youtube.com/watch?v=GgA5Gq_4ZMU !!!!!!!!!!!
    "I have seen the universe yawning, Where the black planets roll without aim - Where they roll in their horror unheeded, Without knowledge or luster or name."

Мега фен Аватара на elito0o0o0
    Град
    Galapagar
    Now playing : Silverstein - Smile in Your Sleep и общо взето всички песни на Silverstein..
    Breaking Benjamin - също ..
    A7X - Unholy Confessions / Warmness on the soul / Critical Acclaim .. блаа,блаа... и още ,и още..
    COB - Repent (whore) etc...
    Cradle of Filth - Nymphetamine ,може би ми е любимата от всички на Cradle
    Imperanon - всичко
    Metallica - The Unforgiven I,II,III са ми любими
    MCR - Teenagers / Cancer / Demolittion Lovers etc...
    Nickelback - всичко
    Nightwish - Amaranth държи класацията
    RHCP - Snow може би най-много ми харесва от всички
    Simple Plan - хм... Your love is a lie (напомня ми за една друга песен )
    Skillet - Hero
    TDG - fuck пак са много

etc.......
    Life's like a dick. It gets hard for no reason. :\

Цитирай Първоначално написано от Raybeez
    Цитирай Първоначално написано от Drautran
    Големи метъли сте ве, ей
    шшшшшшшш, (а)нарКо, не се ръгай в А група от началото, че също миришете на позичка с твоята приятелка от 'аску'у
    Оф, недей, че ме накара да се чувствам неловко

Опит за ирония... уаааау
    Твоя май е несполучлив.
    Айде като модератор най-накрая ми направи забележка да спра да спамя темата. Не искам да те злепоставям, като аз ти направя.

Голям фен Аватара на Wildchildd
    Children Of Bodom - Hate Me!
    Rammstein - Engel
    Blind Guardian - Valhalla
    Wintersun - Starchild
    Ensiferum - Lai Lai Hei!
    Korpiklaani - Native Land
    Sabaton - Talvisota

Любими групи и песни...

О, заповядай, направи ми една хаплива анархо-забележка, моля...
    Току що ти направих. Не толкова очевидна, но нищо чудно, че не си забелязал

Човекът написал, че иска групи подобни на TDG и Breaking Benjamin, а вие му давате Metallica, Iron Maiden, Godsmack, Arch Enemy и всякви други групи, които са далеч от тези, които търси. Личи си, че е прохождащ, но съвсем ще му объркате представите на момчето
    Значи по темата - търсиш alternative rock банди. Такива са Nickelback, Crossfade, Theory of a Deadman, Trapt, Skillet, Saliva и т.н.
    Може да пробваш и indie rock, но има голям шанс да не ти хареса стила или точно обратното.
    Audio ergo sum

Супер фен Аватара на ecstazy
    Град
    wondeЯland
    ^ еми защото беше написал МЕТЪЛ и РОК песни и затова му дадох и малко по-тежко.. И междодругото подобни на 3DG nd BB също са Seether and Pain (поне за Pain една фр ми каза) ааа може и Flyleaf да прибавиш. 3dg правят концерти с тях, както и със Seether и BB. Това е концертът на мечтите ми..
    If you're leaving close the door.
    I'm not expecting people anymore.
    Hear me grieving, I'm lying on the floor.
    Whether I'm drunk or dead I really ain't too sure.
    I'm a blind man, I'm a blind man and my world is pale.
    When a blind man cries, Lord, you know there ain't no sadder tale.

Град
    Galapagar
    Papa Roach,Breaking Benjamin,Three Days Grace, My Chemical Romance,Aiden,Sum 41,Skillet,Simple Plan,Nightwish,Nickelback,Linkin Park,Metallica,Blink 182.... etc...

Супер фен Аватара на iLovePussyJuice
    Град
    Sofia
    Цитирай Първоначално написано от elito0o0o0
    Papa Roach,Breaking Benjamin,Three Days Grace, My Chemical Romance,Aiden,Sum 41,Skillet,Simple Plan,Nightwish,Nickelback,Linkin Park,Metallica,Blink 182.... etc...
    neдерас'ка работа като цело

Не е задължително всичко да е като BB и TDG ..... те са просто пример каква рок музика търся а за метъл оставам вие да давате предложения Но да е нещо по съвременно ...

Град
    Galapagar
    Цитирай Първоначално написано от iLovePussyJuice
    Цитирай Първоначално написано от elito0o0o0
    neдерас'ка работа като цело
    Ехх.. разбирачески способности имаш. По-горе прочетох,че тоя искал нак`ви по-леки парчета.. Е!? Какво по-леко от това?!?!

Не съм казал че искам нещо по-леко ...

Разбирам, че влизаш в спора с високо самочувствие, но дали не се лъжеш в преценката си?
    Не.

Аз поисках анархо-забележка, а не елементарните похватчета, които ти явно намираш за много извисени. Чакам един стабилен трактат за самозабравилият се модератор, който е опиянен от измамното чувство на власт и дерибейства върху форумния пролетариат. Чакам...
    И аз искам много неща, ама едва ли ше можеш да ми ги дадеш, тъй че що да си прая труда да пиша цял трактат, посветен на теб (не че си толкова важен. Няма да се учудя и ако искаш паметник.) Ако искаш да се самовъзхваляш напиши сам нещо за себе си и го постни в отделна тема. Ще си се радваш и поне няма да изпуснеш нещо съществено за себе си. Няма да се извинявам, че си иам собствено мнение - боли ме, че един е с мен, друг не е. Ако хапеш и аз хапя. А относно властта ти - не знам каква власт можеш да имаш в един интернет форум, но аз просто ти дадох съвет да се прекрати един безмислен, извън темата спор, след като си модератор и трябва да се грижиш за реда.

ПП. ама едва ли ще дочакам, все пак с твоята приятелка явно само можете да се кичите с дрънкулки, без да вниквате в значението им. Нищо, правете се на готини и оборотни... отстрани сте просто смешни.
    От 2 дни съм в тоя форум и ти съумя да разбереш защо нося това и дали вниквам в смисъла на символите по мен. Може би затова си вадиш грешни и смешни изводи. С много устати хорца като теб съм спорила, такива, вече влезнали във филма си. И сега повечето от тях са гъзета. Успех.

http://sofiarebelstation.wordpress.c...wn-of-liberty/

слушайте истинска музика, бе, миндили...

Щом не харесваш каква музика слушаме няма смисъл да даваш мнение и да се заяждаш с всеки които пусне мнение тук !!

Я, анархопринцесата е дошла да се прави пак на велика.

Колко жалко, че не е схванала какво съм написал, но въпреки всичко тежкарее и се прави на интелигентна и важна. Еххх, колко приличаш на другата ти приятелка - големи претенции и малко покритие.

А, изводите си ги вадя лесно - първите ти постове в този форум са снимки. Това говори предостатъчно за капацитета ти, а ти с какви хаскови шмиргели-филмари си спорила - не ме интересува. Някакви тъпи кратуни носите медальончета с анархии, а като ви питат какво е това и си гълтате селската граматика - твоята дружка Херцагърл вече беше разкрита много пъти, че е по-тъпа от филия, а сега гледам си е довела и сол-ташака за компания.

Общо взето вместо да се правиш на голяма разбирачка (досега не си показа нищо, освен един среден пръст и много повърхностно мислене), можеш да вземеш и да се стегнеш, защото...

...дебюта ти със снимки във форума е много вероятно да стане и бенефис.
    Еми малко са хората като теб, които по цял ден висят във някъв форум и се заяждат наляво и надясно. Поне аз не го приемам навътре, а се забвлявам и си губя времето. Благодаря, че ме забавляваш А относно мнението ти за мен - няа смисъл да ти казвам коя част на тялото ме боли за него.

Явно те боли, щом всеки път се напъваш да се докажеш, но нали знаеш:

Това, че сте оборотните к... тарикатки на село, не значи нищо повече от това, че сте селянки и в другите населени места щяхте да сте си последната дупка на кавала, където заслужавате да сте.

Иначе се радвам, че се забавляваш или поне казваш, че се забавляваш, защото аз много обичам провинциални псевдо-анархистки с изкуствено самочувствие и високо самомнение. Наслаждавам се на момента, когато излязат от селото и видят, че светът е голям и работите са доста по-различни от пасторалната им идилия.

Ае, истинска метълке, като отидеш на поне един концерт през живота си, пак ще можеш да дадеш мнение.
    На концерти съм ходила мноого и съм обиколила мноо градове, включително извън страната. Т'ва, че родителите ми живеят в Хасково нищо не означава. Аз за малко съм тук и не мисля да оставам. За много малки неща се хващаш, но връвчицата ще се скъса ;]

Цитирай Първоначално написано от zliqgenii
    http://sofiarebelstation.wordpress.c...wn-of-liberty/

слушайте истинска музика, бе, миндили...

Щом не харесваш каква музика слушаме няма смисъл да даваш мнение и да се заяждаш с всеки които пусне мнение тук !!

Пеницилин, вместо да надигаш глас - образовай се малко и не надигай глас, че е смешно.
    Да се образовам ха кой го казва ... В някои от коментарите ти има една думичка "миндили" която си употребил .... Брех че образован човек !!!

Фен Аватара на Yobs1912
    Град
    Пловдив
    Интересна дискусия.Някой да ми разкрие предисторията и историята и,че ме мързи да се ровя назад в темата ?

Ами всичко започна от един модератор в цикъл ..........

Супер фен Аватара на DesireToFire
    Цитирай Първоначално написано от ElectricFuneral
    http://www.youtube.com/watch?v=dU5em0R6mmI

\ММмнНнннОоооООУУУУУ* ССсССССсслаАдддДДичкЪЪЪъъ ПесНнНнннИиичКъЪъЪЪЪ :*
    адската песен
    If ya don’t give a shit ya getcha’ hellyeah
    Throwin’ fists in the pit ya getcha’ hellyeah
    Think you’re fuckin’ with this well hell no.
    Balls, volume, strength getcha come on

Цитирай Първоначално написано от zliqgenii
    Ами всичко започна от един модератор в цикъл ..........

Честито и на теб значи
    Явно не са те учили, че където се мерят пишки не е добре да си вееш гъза, че... може нещо да стане.
    Може да престанеш да пиеш в темата ако нямаш песни за казване .....

Мога и да я заключа, защото всяка седмица има по две точно такива теми, а можеш и да погледнеш три теми надолу, където хората казват какво слушат и ще видиш още 150 страници с песнички. А най-много можеше да направиш е да чуеш реално нещата, които ти се пускат и да не се правиш на много важен...
    Не знам защо си извади извода че не слушам това което ми пускат хората но както и да е ... Наистина се извинявам че пуснах темата и не и не огледах дали има подобни...Но така или иначе съм я пуснал..Ако няма нови мнения маже да я заключиш.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си