- Форум
- По малко от всичко
- Музика и ТВ
- Рок и Метъл песнички .....
Първоначално написано от ElectricFuneral
![]()
По темата -
http://www.youtube.com/watch?v=GgA5Gq_4ZMU !!!!!!!!!!!
"I have seen the universe yawning, Where the black planets roll without aim - Where they roll in their horror unheeded, Without knowledge or luster or name."
Now playing : Silverstein - Smile in Your Sleep и общо взето всички песни на Silverstein..
Breaking Benjamin - също ..
A7X - Unholy Confessions / Warmness on the soul / Critical Acclaim .. блаа,блаа... и още ,и още..![]()
COB - Repent (whore) etc...
Cradle of Filth - Nymphetamine ,може би ми е любимата от всички на Cradle![]()
Imperanon - всичко
Metallica - The Unforgiven I,II,III са ми любими
MCR - Teenagers / Cancer / Demolittion Lovers etc...
Nickelback - всичко
Nightwish - Amaranth държи класацията
RHCP - Snow може би най-много ми харесва от всички
Simple Plan - хм... Your love is a lie (напомня ми за една друга песен)
Skillet - Hero
TDG - fuck пак са много![]()
etc.......
Life's like a dick. It gets hard for no reason. :\
Оф, недей, че ме накара да се чувствам неловкоПървоначално написано от Raybeez
![]()
Твоя май е несполучлив.Първоначално написано от Raybeez
Айде като модератор най-накрая ми направи забележка да спра да спамя темата. Не искам да те злепоставям, като аз ти направя.
Children Of Bodom - Hate Me!
Rammstein - Engel
Blind Guardian - Valhalla
Wintersun - Starchild
Ensiferum - Lai Lai Hei!
Korpiklaani - Native Land
Sabaton - Talvisota
Любими групи и песни...
Току що ти направих. Не толкова очевидна, но нищо чудно, че не си забелязалПървоначално написано от Raybeez
![]()
Човекът написал, че иска групи подобни на TDG и Breaking Benjamin, а вие му давате Metallica, Iron Maiden, Godsmack, Arch Enemy и всякви други групи, които са далеч от тези, които търси. Личи си, че е прохождащ, но съвсем ще му объркате представите на момчето![]()
Значи по темата - търсиш alternative rock банди. Такива са Nickelback, Crossfade, Theory of a Deadman, Trapt, Skillet, Saliva и т.н.
Може да пробваш и indie rock, но има голям шанс да не ти хареса стила или точно обратното.
Audio ergo sum
^ еми защото беше написал МЕТЪЛ и РОК песни и затова му дадох и малко по-тежко.. И междодругото подобни на 3DG nd BB също са Seether and Pain(поне за Pain една фр ми каза) ааа може и Flyleaf да прибавиш. 3dg правят концерти с тях, както и със Seether и BB. Това е концертът на мечтите ми..
If you're leaving close the door.
I'm not expecting people anymore.
Hear me grieving, I'm lying on the floor.
Whether I'm drunk or dead I really ain't too sure.
I'm a blind man, I'm a blind man and my world is pale.
When a blind man cries, Lord, you know there ain't no sadder tale.
Papa Roach,Breaking Benjamin,Three Days Grace, My Chemical Romance,Aiden,Sum 41,Skillet,Simple Plan,Nightwish,Nickelback,Linkin Park,Metallica,Blink 182.... etc...![]()
neдерас'ка работа като целоПървоначално написано от elito0o0o0
![]()
Не е задължително всичко да е като BB и TDG ..... те са просто пример каква рок музика търся а за метъл оставам вие да давате предложенияНо да е нещо по съвременно ...
Ехх.. разбирачески способности имаш.Първоначално написано от iLovePussyJuice
По-горе прочетох,че тоя искал нак`ви по-леки парчета.. Е!? Какво по-леко от това?!?!
![]()
![]()
Не съм казал че искам нещо по-леко ...
Не.Първоначално написано от Raybeez
И аз искам много неща, ама едва ли ше можеш да ми ги дадеш, тъй че що да си прая труда да пиша цял трактат, посветен на теб (не че си толкова важен. Няма да се учудя и ако искаш паметник.) Ако искаш да се самовъзхваляш напиши сам нещо за себе си и го постни в отделна тема. Ще си се радваш и поне няма да изпуснеш нещо съществено за себе си. Няма да се извинявам, че си иам собствено мнение - боли ме, че един е с мен, друг не е. Ако хапеш и аз хапя. А относно властта ти - не знам каква власт можеш да имаш в един интернет форум, но аз просто ти дадох съвет да се прекрати един безмислен, извън темата спор, след като си модератор и трябва да се грижиш за реда.Първоначално написано от Raybeez
От 2 дни съм в тоя форум и ти съумя да разбереш защо нося това и дали вниквам в смисъла на символите по мен. Може би затова си вадиш грешни и смешни изводи. С много устати хорца като теб съм спорила, такива, вече влезнали във филма си. И сега повечето от тях са гъзета. Успех.Първоначално написано от Raybeez
![]()
Първоначално написано от Raybeez
Щом не харесваш каква музика слушаме няма смисъл да даваш мнение и да се заяждаш с всеки които пусне мнение тук !!
Еми малко са хората като теб, които по цял ден висят във някъв форум и се заяждат наляво и надясно. Поне аз не го приемам навътре, а се забвлявам и си губя времето. Благодаря, че ме забавлявашПървоначално написано от Raybeez
А относно мнението ти за мен - няа смисъл да ти казвам коя част на тялото ме боли за него.
![]()
![]()
На концерти съм ходила мноого и съм обиколила мноо градове, включително извън страната. Т'ва, че родителите ми живеят в Хасково нищо не означава. Аз за малко съм тук и не мисля да оставам. За много малки неща се хващаш, но връвчицата ще се скъса ;]Първоначално написано от Raybeez
Да се образовам хаПървоначално написано от Raybeez
кой го казва ... В някои от коментарите ти има една думичка "миндили" която си употребил .... Брех че образован човек !!!
![]()
![]()
Интересна дискусия.Някой да ми разкрие предисторията и историята и,че ме мързи да се ровя назад в темата ?![]()
Ами всичко започна от един модератор в цикъл ..........
Първоначално написано от ElectricFuneral
адската песен
If ya don’t give a shit ya getcha’ hellyeah
Throwin’ fists in the pit ya getcha’ hellyeah
Think you’re fuckin’ with this well hell no.
Balls, volume, strength getcha come on
Може да престанеш да пиеш в темата ако нямаш песни за казване .....Първоначално написано от Raybeez
Не знам защо си извади извода че не слушам това което ми пускат хората но както и да е ... Наистина се извинявам че пуснах темата и не и не огледах дали има подобни...Но така или иначе съм я пуснал..Ако няма нови мнения маже да я заключиш.Първоначално написано от Raybeez
![]()