- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- родителите ви имат ли скайп или фейсбук?
Така майка ми се е побъркала с тоя фейсбук.Като се прибере от работа веднага сяда на фейса.И така цяяял ден,до към 11-12.И понеже компа е в стаята ,в която аз стоя много се дразня,защото аз допреди няколко дена имах да уча или пък ако ми се спи трябва да ходя в спалнята,където е приятеля й или в кухнята да чакам кротко и смирено да й се доспи,че да мога да си легна.Аз съм вече голяма,имам нужда понякога да си остана сама в стаята в коята съм-нямам си собствена и спа в хола.Искам да се затворя и да не ме безпокоят,но не мога да я изгоня.Преди 3 дена имах работа на компа да печатам нещо и тя айде стани млако да седна във фейса.Слага манджа и я загорява,забравя да стане.Сутрин пак е така преди работа става в 6 и сяда на фейса до 7 и после се приготвя за работа.Страшно много се дразня,незнам има ли такива хора изобщо,какво да правя?А като я гледам,че не прави нищо и аз не искам да й помагам вкъщи.Все пак аз гледам тя какъв пример ми дава и се уча от нея![]()
![]()
М,това е гадно...опитай се да й намериш по-интересно занимание.
Майка ми има скайп с общо 8 абоната![]()
Обаче,не знае дори как да включи интернета.Като иска да си чяти с някого,ми диктува и аз пиша.Понякога е много дразнещо.
...We stopped checking for monsters under our bed, because we realized they were inside us...
Все едно слушам за баща ми като види някоя нова играчка на пазара - самолетче, количка с 6-10 гуми, която се върти по 100 начина и т.н... Тва е нещо като неизживяно детство. Смисъл на нашата възраст не са имали такива неща и сега им е супер интересно. Може да й предложиш да си купи компютър за нея си, някой лаптоп, който може да си събира в чантата(от тия малките на Аcer). Измисли още 10 неща да го хвалиш, известно време и мрънкай, че имаш да правиш някакъв проект за даскало и трябва да работиш на компа, че имаш да пишеш домашна, за която ти трябва интернет и т.н. и тя като се види в зор ще си купи лаптопче. Ако извадиш късмет може да вземе нов компютър и за нея да остане стария, пък ти да вземеш новияУспех.
Skype -> lucasboy_k
FaceBook -> LucasBoy
Default за навсякъде -> LucasBoy
Майка ми има и двете, баща ми само скайп. Но редовно ги ползват и по някога и на мен майка ми наистина ми лази по нервите с тези ферми...
If ya don’t give a shit ya getcha’ hellyeah
Throwin’ fists in the pit ya getcha’ hellyeah
Think you’re fuckin’ with this well hell no.
Balls, volume, strength getcha come on
Татко има скайп и фейсбук,майка е много зле с тези технологии,особено щом на скайпа вика "сайт"...![]()
![]()
![]()
Може и да слагаме профилите на родителите си в фейсбук..![]()
![]()
Не бързай като караш!
2-3 минути закъснение са нищо пред живота ти и живота на спътниците ти в колата!
http://www.youtube.com/watch?v=pwVF-txtUyM
http://www.ekip7.bg/index.php?option...=8080&Itemid=1 Почивай в мир,Миме!
кака ми (да уточня,че тя е голяма) има и скайп и фейсбук,но вкъщи рядко ги ползва,най-често в работата. :P
Баба ми на скайпа вика сайт..Първоначално написано от Sisito941
Иначе по темата - майка ми има само скайп, който не е ползван от Нова Година.![]()
мама ,тате и двамата имат и скайп и фейсбук -без снимки![]()
ОБИЧАМ ТЕЕЕЕЕ <3
Само баща ми има. (скайп+фейсбук)
Незнам вече кой да мразя и кой да обичам.
В кого да се вричам и приятел да наричам.
тати има скайп
и мама ползва неговия![]()
In the future everyone will be famous for 15 minutes...
ужас![]()
майка ми има некъв скайп, ама я игнорвам обикновено
Майка ми има и двете.
"Щастливите хора сигурно не са тези, които имат всичко и най-хубавото, а тези, които извличат най-хубавото от това, което имат. Животът не е въпрос как да преживееш бурята, а как да танцуваш в дъжда!"
Първоначално написано от POLLINA
Майками има скайп, но влиза много рядко, защото няма време![]()
Направих скайп на майка ми, за да престане да пише от моя, 'щото ми писна като сложа някоя снимка или напиша нещо и те почнат 'кой е тва' бла бла.![]()
You laugh and the world laughs with you, you weep and you weep alone....
Майка ми има скайп с не повече от 7 абоната и не е влизала от 2 месеца сигурно ..![]()
[size=2][b]I believe, I can fly .. PLATSCH! .. Schei
Същата работаПървоначално написано от December
![]()
И двамата имат скайпове, обаче лицекниги нямат