- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- родителите ви имат ли скайп или фейсбук?
Майка ми има и двете, а баща ми има само скайп, ама не влиза..
Малко е кофти, ама какво да се прави..![]()
Аз им направих техен си скайп, в който никой не влиза.За щастие нямат фейсбук и винаги когато аз влизам мама ме гледа накриво и не го одобрява не знам защо![]()
Мама има и skype, и facebook. Та на всичкото отгоре си ги използва най-редовно. Почти всичките ми приятели са й приятели и на нея. :Д Татко ми има скайп, но го използва предимно за работа.
Честно казано не ми пречат.
Баща ми имаше скайп, но и аз не знам вече от кога не е влизал. Пък за фейсбук още успявам да отказвам да им правя пък и те не настояват.
Нямат време точно пък за фейсбук.
Спри за момент и го погледни .. Той вижда мен в твоите очи .
дообре че няматче да не напипат информация, която им е спестена иначе
![]()
![]()
Майка ми ги има и дветеСкайп рядко ползва,най-много нещо за работа.Фейсбук така да убива времето,ама по едно време играеше няква игра и аз й се дразних
"прати ми нещо си","това за какво е","а това как да го направя"... сега нямаме проблеми с времето на компютъра
![]()
Наще нямат, още са малки за такива неща![]()
, баща ми има само скайп ама не е влизал от 2003г ;дд
Баща ми има и двете, докато аз имам само скайп.В пълен шах бях, като разбрах, понеже той е супер зле с технологиите. Или поне така си мислех.
![]()
Skype имат и двамата,но facebook само майка ми
Кой ще спечели кеч мач Леми или бог?
-Леми.
-Не!
-Бог?
-Не,това е подвеждащ въпрос.Леми е бог!!!
Майка ми има и двете баща ми само скайп![]()
Майка ми има скайп и влиза по 1-2 най - много 3 пъти в годинатаИмаше и ФБ, обаче като виде колко писма и пращат на пощата го изтри. Не исках да и казвам, че може да се опрай т'ва, щото ша ме побърка ; д А тати горкия нито скайп, нито фейс, много е зле с тия технологии ..
![]()
ВНИМАНИЕ, ВНИМАНИЕ!!! Да ви е*а майката! Благодаря за вниманието.
Ем баща ми и грам не разбира от компютъра и как се влиза в нета, пък камоли да има фейс или скайп, а майка ми също няма феиц или скайп, но много обича да влезе в интернет и да почне да цъка някакви безумно тъпи игри ..Първоначално написано от lovey0u
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
И ето още едно име за фейса- аз лично му казвам Фейсбоклук![]()
![]()
![]()
![]()
Винаги има някаква истина зад" просто се шегувам". Знания зад "не знам". Чувства зад "Не ми пука". Болка зад:"Всичко е наред"
Женска съм
майка ми има Фб
http://www.youtube.com/user/Michelle...15/rOCzQ3pKGvk
Шофирай разумно- стигни жив!!!
Майка ми има и Skype, и Facebook. Skype го използва много рядко, докато във Facebook влиза всеки ден.
Имат си всичко и те се правят на модерни![]()
Wiz Khalifa
Ke$ha
Taylor Momsen
(h) ;;
* Мъж,който не се влюбва често,обича силно !
Само мама има фейсбук![]()