- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- родителите ви имат ли скайп или фейсбук?
Майка ми - и двете, а баща ми няма.
Майка ми има скайп .. Да се свързват с леля ми, не за друго![]()
Ако обичаш някой, заради красотата му, не е любов, а желание!! Ако обичаш някой, заради интелигентността му, не е любов, а възхищение!! Ако обичаш някой, защото е богат, не е любов, а интерес!! Ако обичаш някой и не знаеш защо... това е любов... трябва да знаеш да обичаш без да губиш нищо в замяна...
През колко поста ще пишеш???Първоначално написано от LucySmith
По темата-майка ми има и фейсбук и скайп, и често си пишем...но никога и по никакъв начин не ме е излагала с коментарите си относно снимки, или статуси...
И тук на Дунав и на Волга, край Вардар и при Кавказ, с кръвта си българска сме горди, светлик тъй древен грее в нас!
Дърпаш кабела за интернета казваш мамо няма интернет ,като излезе включвайПървоначално написано от teodora87
и си живей живота ... по темата ... Майка ми е пристрастена към FB постоянно играе или с някакви смърфове или фермата абее .. досада пълна има и скайп .. Тате .. тате незнае даже как да държи мишката
за което се радвам .. а иначе когато кажа на мама айде ставай вече .. тя става .. е разбира се след 15 мин. като съм и казала де ..
.. !!
Баща ми има и скайп и фейсбук добре че си купи лап-топ.. иначе като бяхме с един комп и всеки ден се карахме кой ще сяда, кога е седнал, колко време е стоял и тем бодобни простотии![]()
Иначе за мой късмет майка ми не знае от къде се пуска компа![]()
майка ми има и скайп и фейсбукбаща ми само скайп
Тати има скай и фейсбук, но влиза само в скайп. А мама използва неговата регистрация.![]()
Имат общ скайп, но го използват рядко.
Майка ми има фейсбук, но и там почти не влиза.
Мама има само фейсбук, а тате няма нито скайп, нито фейс.![]()
I won't lie anymore you're the one who's loving my soul you belong to me and all you're love we can't die so easy ...
Мама има skype пише си със колежките или със мен кат съм във Варна на гости на баба ми има и facebook.А татко няма нито едно от двете понеже играе на някакви игрички или си сваля музика.![]()
![]()
![]()
Майка ми има и двете, баща ми - не. Имаме компютър и лаптоп, лаптопа е мой, а компютъра обикновено е окопиран от брат мии майка ми сяда вечер, когато има време. И все пак качва снимки, коментира.. ау
![]()
No dejes que este amor morir ..
еми кажи й това дето ни каза и предполагам ще ти влезне в положението ако не започни да й дудняш като седи и накрая ще й умръзне (поне така мисля) късмет![]()
И двамата имат и двете, но почти не елизат в скайп, само във фейса![]()
Моите нямат не са луди все пак.
А колкото до майка ти наистина и намери някакво занимание или пък.. и хакни профил ако можеш![]()
Love is like the wind, you can't see it but you can feel it
![]()
и 2мата имат и 2те.. + баба ми..тя има и фб и скайп .. (на 53 е не е толкова стара)![]()
![]()
![]()
music is my life!
♪♫♪♫
Аз съм такава,каквато съм,
а не каквато искат другите! (:
Баща ми има ... фейсбук, скайп и acc в WoW..
майка ми само скайп.
"Humanity is overrated"
Какво пък трябва да означава това?Първоначално написано от lili12
![]()
![]()
![]()
И тук на Дунав и на Волга, край Вардар и при Кавказ, с кръвта си българска сме горди, светлик тъй древен грее в нас!