- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- родителите ви имат ли скайп или фейсбук?
Двамата имат един общ скайп и дори имат повече абонати от менИначе ФБ нямат, но баща ми има мейл, който също ползва непрекъснато.
И спря да се върти за миг земята..
и моите такаПървоначално написано от Moonstalker
лицекниги - не се бях сещаламного яко
мен ми харесва да му викам фацебук![]()
и с наще е такаПървоначално написано от POLLINA
Но когато обичаш някого пусни на свобода , ако той/тя те обича ще се върне твоята страна, ако ли не няма за какво да съжаляваш,щастлив е той/тя без тебе и за него/нея ще се радваш.
Първоначално написано от PurpleSand
Some people feel like they don't deserve love. They walk away quietly into empty spaces, trying to close the gaps of the past.
ми майка ми твърде мноу работи и в болницата и като частен специалист, тъй че не се занимава с глупости..смисъл глупост е да се запалиш по соц мрежите
що се отнася до баща ми... емии и той е на същата като нея ама не му остава и на него време за компа.. иначе има скайп, контактува с далечни приятели и роднини.
ама влиза от дъжд на вятър, компа му мухлясва само
![]()
![]()
![]()
сурат тефтер се викаПървоначално написано от lovey0u
бащаткото има един служебен скайп,а на другия има къде 15 абоната
майчето е мн зле с компютрите
иначе пълен игнор за тате и без това ми има само 1 от 3-те скайпа
Kaname senpai <3
Kpop & Kdrama![Jrock,J-pop,Cpop,Mandopop,Cantopop] <3
Първоначално написано от FapFapINC
Баща ми има и скайп, и фейсбук (не е качвал снимки, и рядко влиза/го използва).
Майка ми има само скайп.
Ще си бъда нараненото дете,
чиито думи никой не разбира,
ще изчакам да поспре да ме боде
и в прегръдката на нежността ще се завия.
мама има скайп
тати има фейсбук![]()
★Не искам да си силен, искам да си слаб! Искам да залагаш всичко и да си валат!!★
♥LIL WAYNE♥
Майка ми има и двете, но по-често ползва фейсбук. Преди беше маниачка на aha и постоянно стоеше там и мн ме дразнеше, но отвикнаЗа баща ми не знам, понеже живея с мама.
Фейсбукове/фейсбуци![]()
- нямат. Скайп - имат общ, който всъщност е мой, предишния ми
![]()
еlsy![]()
Имат само скайп![]()
Your life's an open book,
don't close it before it's done!
И двамата имат скайп (разбира се, аз им правих регистрациите), но въобще не го ползват. Фейсбук нямат.
имат 2-3 абоната, които са в моя скайп и чрез него си пишат
други екстри нямат![]()
http://www.facebook.com/pages/Im-you...43163692376341 < Страницата ми във Фейсбук
Ооо да.Майка ми е доста на ти.В скайпа има 10-15 абоната и с 2 приятелки всеки ден говорят глупости с часове и се кикотят на щуротии.И фейсбук има-там само глупости разглежда.Баща ми има само скайп и отвреме навреме влиза, вижда, че от всичките му 5 абоната няма никой на линия и излиза
![]()
Не си до мен да видиш плача ли, целувките за други харча ли.Няма начин да знаеш, че сърцето ми цялото е пълно с теб.
И вечер спя до телефона си, но лъжа пак с колко лягам си.Не, не искам да знаеш, че в леглото ми само тишината лежи...
Мама: има скайп, но рядко го ползва. Тя по цял ден е напред-назад по работа, трите телефона звънят нон-стоп, няма нужда от скайп. Вечер обезателно влиза във фейсбуците на цялото семейство (моя, нейния, на тате, на братовчедката) за да оправя фермите.
Тате: има и скайп и фейсбук, но много рядко ги ползва.
http://save-darina.org/
ПРОДАВАМ бижута по 2лв !!! -> http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=362666
ее благодаря ви за новите имена на фейсбукПървоначално написано от ElinoOor
![]()
И двамата имат скайпове, ама майка ми е луднала с тая ферма![]()
на 30-то ниво е май
![]()
Мама има само скайп с 3-4 абоната. Ама хич не си влиза в него. Не знае как. И влиза в моя (тъй де аз не го изключвам). Това е доста гадно защото като ме няма ми чете дискусиите.
Скайпове имат, ама само мама влиза от време на време , фейсбуцци нямат и по-добре, да не ме следят :Д
Кажете "НЕ" на всяко чуждо лично мнение, вселената е тъжна има нужда от комично откровение. Светът е сцена, моето сценично поведение е по-различно, защото съм с психично отклонение.
Само моите родители ли нямат нито скайп, нито фейсбук?
Иначе ми е супер така... въобще не сядат на компютъра ми, не могат дори да държат мишката правилно
![]()
Колкото до твоя проблем: Кажи и тези неща, които написа тук и подчертай, че като майка преди фейса трябва да има много по-важни неща.
For you![]()
Skillet - Never Surrender
I miss you...
"Когато бях 5-годишен майка ми ми каза, че щастието е ключът към живота. Когато отидох на училище ме попитаха какъв искам да стана, като порасна, написах "щастлив". Те ми казаха, че не съм разбрал задачата, а аз им казах, че те не разбират живота"... Джон Ленън
Само скайпове имат.
мама има само скайп в който изобщо не влиза, а феисбук казва че не и се занимава и не и харесва
Perfekt Hair Perfekt body,perfekt lips, perfekt lie...
И ето още едно доказателство, че фейсът си е голяма манияНаще нямат скайп, само мама има фейсбук и то щото аз я убедих да си направи, за да е напред с..новите технологии ;д