- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- родителите ви имат ли скайп или фейсбук?
ооо.. добре че наще изобщо не пипат компа ми .. ;x и без туй не знаят как![]()
“You know, a long time ago being crazy meant something. Nowadays everybody's crazy.”
нямат нито едно от 2-те .
Tате има само скайп, а мама има и скайп и фейсбуук, само че във фейс съм й забранила да ми търси приятелство. :Д
Слава на Бог НЕ...Те само като седнат на компа да прочетат нещо и лощо ми става.Добре ,че не се случва често.
тази,която никога не се отказва да постигне целите си дори с цената на щастието
Да .. майка ми има фейс ама не го гледа за разлика от мен![]()
тати има и двете.. а мама нито едното нито другото (не си пада по тия неща) .. само от време на време ползва скайпа на баща ми за да си лафят с леля ми
You're hardly conscious of the stains and scars,enabling your partly clouded logic.
Ми аз съм й направил на майка , ама тя няма време да седне на компа
![]()
![]()
`човек, майка ми е същата! е, не седи цял ден, ама като седне във фейса доста се застоява, и понеже у нас имаме само един компютър (който попринцип е мой и е в мойта стая) тя го заема и немога да я дигна посленаправо кошмар! аз си изрих фейса заради нея, мн се тваря
![]()
За щастие нямат, но нищо чудно скоро да се появят...![]()
Facebook | Skype - wheelie.master
Баща ми си има лаптоп но въобще не се занимава с такива неща![]()
Майка ми има скайп но само с 6 абоната,аз и няк'ви нейни приятелки![]()
ооо тати ако му трябва някой роднина ме кара да го намирам в моя скайп,нито майка ми нито баща ми разбират от скайп и фейсбук толкова по добре
...It's my life and it's now or never,
I ain't gonna live forever....
Ами мама си има skype...Тати само гледа филми ... Faceook няма нито един от тях но и да имат не ми пречи ,защото аз имам лаптоп,мама има лаптоп,тати има лаптоп че и остана моя компютър за баба митака че при нас проблем няма относно това обаче незнам що добавих майка ми в skype и аз сега съм на гости на една аверка с лаптопа и си хващам нет и skype ми е вкючен и много обича да ми пише
но просто вчера умрях от смях с нея бях си написала на аватара aii NMZ !! и тя ми пиши какво ознчава това aii NMZ!! и аз ами означава ай не ме занимвайте и тя аа то не е за абуригени сигурно се отнася за мен ама аз като NZ ... и с тая моя приятелка като го видяхме това се търкаляхме по земята от смях
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
забавнооооПървоначално написано от Gorgeous7
![]()
нито майка ми нито баща ми разбират от скайп и фейсбук
![]()
K.
![]()
![]()
Първоначално написано от dirtyyy
И двамата нямат и двете. Не им и трябват.![]()
I'm inlove with a criminal...
Нямат и не им трябват , за мое щастие ;д
... Живей с мечти, а не със спомени ...
Чи многу са беПървоначално написано от UNITED
![]()
Майка ми вече има 12,но тоя скайп и фейсбук много популярни станаха последно време бееИ всички стари роднини или познати все ги пита "Имаш ли скайп"
То дори и аз не съм тръгнала така да разпитвам по улицата ;д
А сега кво взе се запозна със новият поп(свешянник или отец,все го бъркам тоа ;д) и жена му.Големи приятели станаха.Ама те нали на по 28 и 30 години,по-младички(майка ми,чак на 45) и знаят за новите технологии,че и нея я карат да си прави фейсбук и болг дориАз я питам кво ще пише в тоя блог и тя"ами тя мегито(новата й най-добра приятелка) ми каза,че там има всякакви блогове и за плетки,и за певци и за всичко.И аз ще ги чета" - о ем джи
много модерна майка взех да имам.И постоянно ме кара да й тегля разни си албуми с песни и индийски филми от замунда.
Ееее намразих го тоя интернет![]()
...We stopped checking for monsters under our bed, because we realized they were inside us...
оф кво се оплаквате сичките мойто е найй-злеи двамата имат скайп и фейсбук,обаче баща ми мн не ги ползва.обаче майка миии.....ААААААА веднъж си бях написала 9 дена копелеее и тя само ми пише би ли махнала това крайно невъзпитано нео от описанието си
а във фейсбук да не говоримм....коментира ВСИЧКООО и харесваа ВСИЧКООО и ме съсипва веднъж си псувам с една и изведнъж майка ми цъфва с коментар МОЖЕ ЛИ МАЛКО ПО-КОЛТУРНО .....
![]()
![]()
![]()
чесно на тея хора трябва да им се забрани да ползват фейсбук и скайп.... и аз нали няма как да я изтрия..... аааа ужасно ееееееееееее
![]()
![]()
![]()
![]()
само майка има скайп. иначе са чували за ФейсБук само по тв-то ;ддд
I found your body
somewhere in between
no where and hell. (:
Фейсбук-не, но скайп баща ми има![]()
![]()
For some people life is only black & white – from time to time some gray tones…There is nothing wrong with the rainbow you are either colorblind or you are not brave enough to see the beauty of the life and all the colors that exist.Life without color is no life to live.