- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- родителите ви имат ли скайп или фейсбук?
ми имат.. майка вика на фейсбук скайп.. ама толкова.. не й давам да седи на компа.. веднъж ми вкара вируси и от тогава не.. иначе използва моя скайп.. когато аз съм на близо за да говори с роднини а у..
Баща ми си създаде скайп,но си го присвоихх..Има Фейсбукк..![]()
И двамата имат скайп
Само враговете казват истината. Приятелите и любовниците лъжат непрекъснато, хванати в паяжината на моралния си дълг. - казва мъжът в черно към Роланд. ~Stephen King
Имат един общ профил във фейсбук, но сама мама се занимава с него иии е супер досадна като почне да разпитва тва как става, онова как се прави, късметче откъде да си изтегли ...Направо съжалявам, че им го направих тоя профил
![]()
Поставянето на предпазен колан отнема 7 секунди от твоят живот - изживей го целия!
Шофирайте внимателно! Нека кажем НЕ НА ВОЙНАТА ПО ПЪТИЩАТА!
Майка ми има скайп,ама го ползва мнооого рядко.Тя няма фейсбук защото я мързи да се занимава.Баща ми пък няма нито скайп,нито фейсбук.Като идвам на гости в неговия апартамент ми се приисква да повдигна въпроса,но предпочитам да не правя нищо по въпроса.
Някои хора никога не се променят!
Te amo mi vida.
Dulce Maria ♥
имат и двамата и двете![]()
![]()
Приятелите са като звездите .. Когато стане тъмно, само те се виждат ..
Нито едното,нито другото.![]()
Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
но само ти избираш кой да остане ♥
И моите.Първоначално написано от SmilezZz
По-добре така.
и двамата имат фейсбук, но само тате има скупе![]()
![]()
![]()
Предизвикателство е да вярваш на любовта, независимо, че може да те нарани.
-------
Не ..![]()
Всеки път когато си отворя устата чувам някой идиот да говори.
Моите родители също си имат skype & FB, но съм им забранила да ползват моя компютър.Те така или иначе не го използват ама все пак да се застаховам аз.
![]()
Имам тяло на модел... в мазето си...
баща ми има скайп в който има 1 абонат![]()
и това не съм аз![]()
МОМИЧЕ!
Мама има и двете. Като се прибере от работа веднага си сяда на лаптопа и влиза във facebook.Тате има само facebook и влиза доста често, но е запален по ConQuiztador.
Добре, че и двамата си имат лаптопи, че иначе нямаше да мога да се доредя до компютъра.
![]()
Майка ми има и скайп, и фейсбук, но не ги ползва много често.Баща ми няма нито едното, нито другото, но понякога ползва скайпа на майка ми.
Майка ми има скайп, не знам колко често го ползва. Фейсбук няма.
Баща ми грам компютри не разбира![]()
Първоначално написано от blue_ice
да и при мен е така![]()
а майка ми само иска да си пишеем![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
sometimes we![]()
to hide![]()
sometimes we![]()
to hide
При мен вкъщи имаме 3 компютъра и нещата са много по - лесни . Но лошото е че и майка ми и баща имат й фейс и скайп. Майка ми редовно ми се кара,че съм добавяла непознати хора в фб-то и понякога ми идва да й се разкрещя.Не мога да ти дам съветколкото и да искам.
имат имат , и са фейсбук звезди![]()
gummybear ♥
оу гадно, ама те родителите понякога ги прихващат разни такива...Пробвай да поговориш с нея и да и обясниш, или просто разкарай компа от твоята територия!
Точно като моя...Първоначално написано от UniCoWN
![]()
![]()
Някои хора никога не се променят!
Te amo mi vida.
Dulce Maria ♥
Имат,ако искаш да ти ги кажа,може и ЕГН,номер на лична карта,ДНК анализ,анална проба?!?
Regna terrae cantate deo.Ergo draco maledicte.