- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- родителите ви имат ли скайп или фейсбук?
За съжаление имат и двете.
Имат един общ,който им направих,когато мислех да заминавам за чужбина,но не го използватФейсбук не им и трябва ...
![]()
ееееееех , имат![]()
All my underdogs, We will never be never be anything but loud And nitty gritty, dirty little freaks So raise your glass if you are wrong, In all the right ways....
Баща ми скайпо и ФБ
Майката само скайп
^^
"Humanity is overrated."
ex. ChildOfBodom
Ами баща ми и майка ми имат само фейсбоок но много рядко влизат даже може да се каже,че само са се регнали напразно ;;дд ми и скайп имат също.. xD
Баща ми има фб,двамата ползват един скайп.
Точно пък за тва имат времеТе постоянно на работа , на село , пък вие ми говоите за интернет
![]()
twoQ azz bQxx .. za tebe azz jivqx, n0 tii vsiichko pr0vaLii ii sarceto mii razbii
Майка ми има и двете
Когато човек изгуби някой, чак тогава разбира колко го е обичали ще разбере след време колко му липсва..
Майка ми има и двете. Но във фейсбук влиза много рядко, веднъж на няколко месеца.![]()
Баща ми не се занимава с подобни неща.
Майка ми има и двете.
Цигарите са вредни , понякога водят до смърт , тя и любовта понякога води до същото - да я забраним ли ?![]()
Като се събудя, свят ми се вие. Като стана бира ми се пие.
Шофирай разумно- стигни жив!!!
За щастие и двамата нямат нито едно от двете .. Само те остава да си направят и да ме побъркват.. ;;xX..![]()
Майка ми има Фейсбук и Скайп,баща ми само скайп..и двамата си ги ползват,баща ми с повече трудностиРешението е да имате отделни компютри,ако има такава възможност..иначе ще се избиете
![]()
Believe in yourself.
Първоначално написано от YourInspiration
Мама има и фейсбук, и скайп, но не ги ползва често, а татко - не![]()
И двамата имат и двете![]()
Момиче съм!
Болката никога не спира, спира да ти пука че те боли...
Шофирай разумно - стигни жив!
Shalalalalaaaa
cherrygloss - мама
RageAgainstTheMachine - тати
awesomesheepy - леля
Братчета:
DaNGeRousLy
Discard
Сестрички:
tonie_
xNymphetamineGirlx
polssa
Sunshinebabybyy
И двамата имат и двете![]()
Момиче съм!
Болката никога не спира, спира да ти пука че те боли...
Шофирай разумно - стигни жив!
Shalalalalaaaa
cherrygloss - мама
RageAgainstTheMachine - тати
awesomesheepy - леля
Братчета:
DaNGeRousLy
Discard
Сестрички:
tonie_
xNymphetamineGirlx
polssa
Sunshinebabybyy
Майка ми има само скайп и по-добре![]()
Моля те шофирай внимателно.Пази живота на близките ни,любимите ни,нашия и своя !
на мама и правих мин година скайп да си пише със сестра ми щот беше в чужбина.. ама докато и обясних как става зор видех.. може да се каже че и дватамата нямат скайп и фб.. бащата е сядал веднъж на компа щот беше пиян тогава и ме кара да му пускам неква играза мен е по добре така че не разбират изобщо щот не искам да ме следят кво права итн..
Бих се бил, бих убил, бух умрял, бих живял за теб..
Скайп има само майка ми ...ноо фейсбук имат и двамата,за съжаление
I remember your name crying in a rain
When you left and close my door
I remember myself in my emptiness
Waiting for a special call…
Eric <3 Pam <3 Jessica <3 True Blood <3