.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 5 от общо 5

Подувам се всяка шибана сутрин

Няма сутрин в която да се събуда и лицето ми да не е подуто . Лицето не тялото . Просто няма такава сутрин да стана и клепачите да не са ми подпухнали и бузите също . След около час се оправям напълно но е имало случаи цял ден да съм си подпухнала . Не мислете че е защото ям много сол не е така . Има дни в които може да не ям почти нищо и на сутринта пак съм подута егааати .... От какво е товаа ? Чувала съм за хора които понякога сутрин са падпухнали ама при мене е винаги това нещо ...

Град
    Пловдив
    По колко часа спиш? После колко часа бодърстваш? Пълноценно ли спиш? Използваш ли някакви препарати - гримове, кремове, мазила? По-точно, понеже вероятно използваш, пробвала ли си да не използваш нищо 2-3 дни?
    Skype -> lucasboy_k
    FaceBook -> LucasBoy
    Default за навсякъде -> LucasBoy

Супер фен Аватара на WaterLilly
    Не мога да ти кажа от какво е, но при мен се пооправя положението след като си измия лицето с много студена вода.

грим слабо много слабо дори ползвам Имам добра кожа рядко се мажа и с мазила по лицето ако ми излизе пъпка крем здраве чат пат . Ми примерно лягам в 12 вечерта и ставам ако съм на даскало в 5 и 30 Може да легна в 3 през ноща което също се случва и да стана в 1 на обяд и пак съм подута може да заспя в 11 и да стана в 10 и пак ще съм подута А преди може би година ... две не беше чак така положението май.
    Студената вода помага ама до някъде

Майка ми си слагаше лед под очите.
    Way, way down inside, I'm gonna give you my love, I'm gonna give you every inch of my love,
    Gonna give you my love.

http://www.last.fm/user/iommi55

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си