- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Проблем с външно оценяване.
Здравейте днес се проведе външното оценяване по Английски,направих го с 1 грешка и си написах отговорите на 1 лист и дадох този лист на едно дете но тя го даде нататък и целия клас има като мене може ли да ми анолират работата?![]()
![]()
![]()
![]()
Може на целия клас или група, не знам как сте. Но не ми се вярва.
Skype -> lucasboy_k
FaceBook -> LucasBoy
Default за навсякъде -> LucasBoy
Не само твойто,но и на всичките..
Според мен - кажи това на директор или се обади в РИО (на съответния град) и им кажи за това..Но едва ли ще ти анулират работата
Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
но само ти избираш кой да остане ♥
Само твоето ще анулират..!
FUCK-тически не ме интересувате..
Ако анулират ще анулират на всички, които сте били в стаята, защото няма как да докажат от къде са тръгнали отговорите.
I'll forget the love letters you never fuckin' wrote
Всички ще си мислят че класа ви е умен![]()
They, they have a way
A way to make you pay.
And to make you toe the line.
Though I sever my ties.
Because I'm so clever,
But clever ain't wise.
Той теста верно ви беше лесен, и аз го решавах. Иначе само твоята работа ще анулират.
"Щастливите хора сигурно не са тези, които имат всичко и най-хубавото, а тези, които извличат най-хубавото от това, което имат. Животът не е въпрос как да преживееш бурята, а как да танцуваш в дъжда!"
Мисля, че няма да ти го анулират. Външното оценяване си е фасулска работа в някои училища. Минали години учители са казвали отговорите на децата, остава теб да обвинят. В 6клас най- големия идиот от класа беше с макс точки, никой нищо не каза. Така, че донт уори.![]()
So sick of dime divas, fake bitches and masturbating motherfuckers !
я дайте да го реша за мене сигурно ще е елементарно по ае.Щот сега съм 8 клас.Дайте външното оценяване +отговорите да си сверя
спокойно бе министъра се изказа вече ,че анулирване няма да има при всякви подобни истории то темата се знаеш, че нищо няма да направят ,че някви отговориПървоначално написано от DanteX
![]()
![]()
![]()
sleda ot lubovta
На никого няма да анулират, стига глупости.
Миналта година по всички предмети целия ми клас
имаше еднакви точки, а на никого не са анулирали.![]()
Ако всички имате 1 и същи грешки то проверяващия трябва да е ИДИОТ че да не разбере какво е ставало...
И да не му пука на проверяващияКооолко матури сме преписвали и нищо не са ни казвали
![]()
![]()
![]()
ок,благодъря а и това не е ли до някаква степен вина на квестора?!?