.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 6 от общо 6

Бихте ли ме посъветвали?

Така..Здравейте! Искам да се посъветвам с вас относно обезкосмяването отдолу..премахвам си ги със самобръсначка,но остават червени точици (така е и с повечето ми приятелки). С какво да ги премахна? Не желая да ходя при козметичка,защото не мие удобно да се "разкрача" (извинявам се за израза) пред нея..ако може някакъв съвет ?
    Мамя го докато ти събличаш мене..С него се преструвам,с тебе всичко късам,всички дрехи и забравих без да се въздържам,взимаш му десерта,изневяра с тебе,лъжа с тебе лъжа с тебе, лъжа го с тебе... [h]

Супер фен Аватара на nymphadora
    Ами махай ги с кола маска-продават се в аптеките и се казваше Течна кола маска Jankar мисля

След като ги махнеш ги мажи с крем "Бочко" или "Здраве" ..

Супер фен Аватара на Jessie
    Град
    Велико Търново
    Цитирай Първоначално написано от ReachlessGirl
    +1 Бочко е много добър. \/

I'm inlove with a criminal...

Попринцип най-често използваният метод за обезкосмяване на интимните части е самобръсначка, защото повечето се страхуват от болката, когато си правят кола-маска,но си струва, защото след дълго бръснене космите стават дебели, още по-черни и гъсти. Кофти тръпка общо взето.... Ммм а да ползваш сама кола-маска на интимните части е малко стряскащо и болезнено...Козметичката знае какво и как да го прави. Нормално е да те е срам,но замисли се по-добре по-малко болка, никакви опасности от разраняване и гладка кожа. Разраняването може да се получи от рязкото дръпване на лентичката, която е сложена на неподходящо и крехко място.

Супер фен Аватара на LipSy
    Град
    България
    Цитирай Първоначално написано от ReachlessGirl

+

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си