- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Маникюр на краката снимКи :)
така ето дойде лятото ..мм искам да попитам за някакви идеи тези, които си правят маникюр на краката .. как сте лакирани какви декорации правите .. ако може слагайте снимки на маникюр, който вие сте направили
мм така вие сте наред аз ще пусна нещо коетО съм направила по-късно
![]()
Не се ли казва педикюр?![]()
По темата: Аз лятото почти не си правя педикюр, особено когато съм на морето, защото като вляза във водата и всичко заминава...![]()
ДА,доколкото и аз знам,се казва педикюр..Както и да е..
Аз не си правя..Много,много рядко..Просто не ми харесва това..
За снимки - виж в Гугъл,има безкрайно много снимки и идеи
Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
но само ти избираш кой да остане ♥
Педикюр искаш да кажеш ?![]()
Ето снимки (всичките са от нета) :
![]()
Ъм.. Не се ли казва Педикюр?![]()
Иначе на мен не ми харесва много много педикюра.. ако си направя гледам да е в синхрон с маникюра. Предпочитам френския, стои нежно и семпло.![]()
So sick of dime divas, fake bitches and masturbating motherfuckers !
Аз пък дори да нямам маникюр обичам да си правя педикюра манее![]()
![]()
![]()
inloveee
Офф моите нокти на краката са страшноо къси и само на палеца мога да си направя нещо, обаче сега съм само с розов .![]()
Because I'm not human... and I miss it. I miss it more than anything in the world.That's my secret. But there's only so much hurt a man can take...
Да, педикюр се казва.
А този първия, които пусна Diiddy е супер як. Може да се опитам да си го направя.![]()
Ами по принцип френски .. /няма нужда от снимка, пък и нямам на лаптопа/ иначе зависи от маникюра
. А за лятото само заздравител или безцветен със камъчета.
![]()
Аз най-много харесвам френския маникюр и педикюр .. винаги са на мода, стоят нежно и семпло, отиват на всичко и всички.![]()
Ето и някои други от нета, които ми харесват.![]()
![]()
опа извинявам се много .. объркала съм педикюр емного хубави снимки
давайте още идеи
![]()