.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 19 от общо 19

ПОМОЩ!!! КАК ДА ОТСЛАБНА ЗА 1 МЕСЕЦ?НАИСТИНА ИМАМ НУЖДА!

ЗДРАВЕЙТЕ,
    ИМАМ НУЖДА ДА ОТСЛАБНА НАЙ МАЛКО С 4 КГ ДО ЛЯТОТО. КАК ДА ГО ПОСТИГНА? ВОДЯ СРАВНИТЕЛНО ЗАСТОЯЛ НАЧИН НА ЖИВОТ, ПОНЕЖЕ СЪМ ПО ЦЯЛ ДЕН НА УЧИЛИЩЕ. 8 КЛАС СЪМ И ЗИМАТА КАЧИХ ДОСТА. КАК ДА СИ ВЪРНА ЖЕЛААНОТО ТЕГЛО ДО КРАЯ НА ЮНИ? В МОМЕНТА СЪМ 58 КГ И СЪМ ВИСОКА 1,67. ДА, МОЖЕ И ДА ИЗГЛЕЖДА НОРМАЛНО КАТО ЗА МОЯТА ВЪЗРАСТ НО НАИСТИНА НА МЕНЕ МИ ЛИЧИ МНОГО И СЕ ЧУВСТВАМ НАИСТИНА ЗЛЕ В МОМЕНТА! ПОМОГНЕТЕ МИ, ЩЕ СЪМ МНОООГОО БЛАГОДАРНА!

Почни 90 дневната (щом искаш по-бързо, а тя е най-добра)
    тичай, карай колело, прави упражнения всеки ден и ако си избереш още някой друг спорт.....
    И аз съм по цял ден на даскало, ама ставам по рано и ходя да карам колело, вечер тичам и готово. Ако имаш желание и воля всичко се постига.
    You laugh and the world laughs with you, you weep and you weep alone....

Цитирай Първоначално написано от StreetFame
    Почни 90 дневната (щом искаш по-бързо, а тя е най-добра)
    тичай, карай колело, прави упражнения всеки ден и ако си избереш още някой друг спорт.....
    И аз съм по цял ден на даскало, ама ставам по рано и ходя да карам колело, вечер тичам и готово. Ако имаш желание и воля всичко се постига.

коя е 90 дневната? Не мога да карам колело ;( понеже не уча в собствения си град ии ми е доста натоварено .. нямам време и за спорт това е че съм по цял ден и се прибирам най-рано в 5 .. а по колко тичаш?

http://www.dieti-otslabvane.com/90-д...лабване

Аз се прибирам към 7:30-8, така че се съмнявам да нямаш време....
    По 30-40 мин.
    Понякога и повече.... зависи колко съм изморена.
    You laugh and the world laughs with you, you weep and you weep alone....

Цитирай Първоначално написано от StreetFame
    http://www.dieti-otslabvane.com/90-д...лабване

Аз се прибирам към 7:30-8, така че се съмнявам да нямаш време....
    По 30-40 мин.
    Понякога и повече.... зависи колко съм изморена.
    Мерси много! Още от днес мисля да я започна!

Супер фен Аватара на ImmortalSportFreak
    Град
    София
    спорт !

"Вярвам в розовото. Вярвам, че смехът е най – добрият начин да изгориш няколко калории. Вярвам в целувките, в многото целувки. Вярвам, че трябва да останеш силен дори тогава, когато изглежда, че всичко върви на зле. Вярвам, че щастливите момичета са най-красивите момичета. Вярвам, че винаги ще има утре и вярвам в чудеса."
    Audrey Hepburn

Мега фен Аватара на yakuza_
    Град
    Niggaland
    Бягане и диета, толкова много неща има изговорени по тоя въпрос, а вие търсите едва ли не как да свалите кг. докато натискате копчетата или засявате фермата на комшията Борко във фейсбук.
    n00bs

Цитирай Първоначално написано от yakuza_
    Бягане и диета, толкова много неща има изговорени по тоя въпрос, а вие търсите едва ли не как да свалите кг. докато натискате копчетата или засявате фермата на комшията Борко във фейсбук.
    именно. То е близко до акъла че за да отслабнеш ти трябва повече активност- от там следва спорт или упражнения и от там вече сама ако не можеш да се сетиш, че би било добре да бягаш или да скачаш у вас на въже, да правиш коремни преси или нещо др.. то тогава за кво говорим?

Мега фен Аватара на TheBeliever
    И как се сещате, че имате нужда от отслабване точно 1 месец преди плануваната почивка? Пробвай тея истории със скоростното сваляне на килограми, но имай предвид, че като се върнеш към застоялия си начин на живот ще качиш даже повече отколкото си свалила. Защо не запомнихте веднъж завинаги, че хубаво тяло се постига с постоянство и се поддържа цял живот. Не става с една-две диетки от време на време.
    I'll forget the love letters you never fuckin' wrote

Мега фен Аватара на yakuza_
    Град
    Niggaland
    Цитирай Първоначално написано от TheBeliever
    И как се сещате, че имате нужда от отслабване точно 1 месец преди плануваната почивка? Пробвай тея истории със скоростното сваляне на килограми, но имай предвид, че като се върнеш към застоялия си начин на живот ще качиш даже повече отколкото си свалила. Защо не запомнихте веднъж завинаги, че хубаво тяло се постига с постоянство и се поддържа цял живот. Не става с една-две диетки от време на време.
    Хората вместо да поддържат добра форма през цялата година, чакат до последно, като стане време за море/басейн, да се стегнат. И като почнат някой да гладуват защото искат да отслабнат, най - много да си докарат язва ...
    n00bs

Мега фен Аватара на iiordanova
    Тази тема е дъвкана , дъвкана ...
    Има специална дема за диети на 1 страница.
    Препоръчвам ти 90 дневната и спорт. Плуване , бягане , скачане на въже , въртене на обръч , каране на колело.
    Не води този застоял живот, за да имаш хубаво тяло трябва да спортуваш.

Може да тичаш вечер, като нямаш време през деня. А и както казаха преди мен-започни 90 дневната, но освен тичането и диетата спортувай още.

ОФ не разбрахте ли че тичането му е майката??
    Ограничи храната,няма нужда от диети..Просто повечко салатки,месо и плодове..без тестено и сладко..пържено и тн
    Кво толко трудно има?

Трябва да бягаш, и да скачаш на въже !!! Аз също съм на диета всеки ден тичам и скачам , но освен това се ограничавам в храната не трябва да ядеш много мазни храни , много калории , защото няма смисъл после да бягаш Надявам се, че бях полезна

Супер фен
    Карай на лека храна - плодове, зеленчуци. Ограничи сладкото. 4кг. не са много. 2 пъти в седмицата спорт....

Цитирай Първоначално написано от LadyDy
    Карай на лека храна - плодове, зеленчуци. Ограничи сладкото. 4кг. не са много. 2 пъти в седмицата спорт....
    + пилешко на скара (само бялото месо ;p) поне 2 пъти на ден по едно филенце .. и мисля,че ще има резултат.. ;p
    Цитирай Първоначално написано от straus
    Пффф ти не си добре авторе, пред това сладоледа ряпа да яде! Какво очаквам ли, да ми скубе косата и да скимти, какво повече да очаква човек!
    - много добре ^^ ;d .. ето такова момче ми трябва (rofl) ..

Град
    Русе
    И от къв зор се сещаш сега, ей много се дразня на такива. Цяла година си седите на гъзовете и тъпчете, пък после като дойде време за потници етц, оревавате света как ви трябва диета...
    Ако толкова те притесняваше, имала си толкова време и да излезеш, да бягаш, упражнения..
    Мани ги тея диети. Спорта му е майката.. Просто си се храни здравословно, като щеш по много, ама комбинирано с тичане, или фитнес.. би следвало да има резултат.

Мега фен Аватара на britzy
    Град
    In Lady Gaga's Starstruck 8-)
    Според мен си добре по системата -110
    аз съм 167,5 и 42 кг ии е доста зле положението ,за тва по-добре си бъди както си
    Има само едно мнение-МОЕТО

Uploaded with ImageShack.us

Цитирай Първоначално написано от CupcakeMonster
    ОФ не разбрахте ли че тичането му е майката??
    Ограничи храната,няма нужда от диети..Просто повечко салатки,месо и плодове..без тестено и сладко..пържено и тн
    Кво толко трудно има?
    Бравоо точно тка си е

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си