- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Защо така става???
поредната тема със смисъл,която всъшност няма никакъв смисъл да се пуска...
...We stopped checking for monsters under our bed, because we realized they were inside us...
то е хубаво да се поддържаш през цялата година, щото за 3 месеца нищо не може да стане, а и повечето искат да свалят килограми и да правят хубаво тяло, точно преди да идат на море майна... ми като ви е срам от тялото работете през цялата година, не за да се харесате на някви селски гъзари на морето майна. Тва за сулариума само абитюрентките мога да ги разбера, щото то нема как преди бала да направиш тен пък роклята като ти е едно парче плат не върви да си бяла като мляко майна.
Локо Пловдив и тесни пичkи майна.
^^^ Хей, тъкмо се чудих 'що всяко второ изречение ти завършва с ''майна'', а ти си бил от Пловдив бе, майна!Кажи - вие там така ли говорите или ти говориш така? Да не се обидиш - просто питам. :P
П.С. Иначе мнението за тази тема си го изказах и по-рано днес. Сега това ги интересува хората, сега има време. Какъв е проблемът, че пускали такива теми - да не би да захабяват интернет пространството!?![]()
![]()
не в Пловдив никой не говори на "майна" тва ми е патент![]()
![]()
не we майна в пловдив никой не говори на майна
![]()
In the future everyone will be famous for 15 minutes...
така е майна, само некви идиоти като мене така говорятПървоначално написано от POLLINA
![]()
ПП измислих една рима за тебе майна, полина полина ти си секси бамбина![]()
Първоначално написано от tuzaro
![]()
![]()
Aз съм това което съм...
еххПървоначално написано от tuzaro
![]()
![]()
роден поет майна![]()
![]()
дай за нещо да си говорим че ми е малко скучно
пуши ми се майна
пиши у скайп майна the-hoolie, ше те черпа цигара даже с бира, и нема да се опитвам да те свалям![]()
развален ми е скайпа майна![]()
ся ша пробвам пак ама..
дeба и номерата майна, кажи си направо че не искаш да си пишеш с мен, нема се обидаПървоначално написано от POLLINA
![]()
Ми ти к'во знаеш - резултата е най-сполучлив, ако почнеш да се вайкаш половин месец преди конкретното събитие.
"Искам тяло като на еди коя си моделка" - за седмица ще го направиш така, че тя да иска като твойто!
Еми.. Яко лиа ;/
ПП само на първата страница в тая категория има около 3 такива теми за експресно отслабване ;д
whenever u r gone i just wanna be with ya .
Първоначално написано от tuzaro
сериозно бе майна
![]()
немам никви абонати ,постноянно се самоизтриват![]()
+1Първоначално написано от diiana86
Аз нямам нужда от диети, отслабвания и тем подобни .. и според мен съм прекалено слаба, а се тъпча през деня нон-стоп
Вчера, като ходих да си избирам обувки в разград, една някфа кокалеста,предположих че е на 12-13 [по зле от мен] вика на приятелката си "И*ах ти тялото дет има тая..
Толкова е дебела, че няма накъде!?" Аз ги чух и отидох при тях и я питам "Ами ти като си толкова слаба че носиш дрехите с най-малък размер, и в главата ти няма грам мозък, бъди на диети отслабвай, стани 20кг. и умри! Ама кЪт ти е толкоз акъла да се правиш на голямара работа и да отслабваш 'щото си "дебела" ми то значи ското ще станеш анорексичка.. Хайде дано да съм ти наляла малко акъл в празната глава! И се погледни в огледалото
"
Ако искате вижте как изглеждам, за да видите до къде стига вече младежта [то и аз съм от тях, ама не се водя по "модата"]
http://prikachi.com/files/1621866d.jpg
Защото повечето хора са тъпи и брутално мързеливи,мислят си,че след като цяла зима са набивали пържоли като луди за 1 месец ще могат да оправят положението,но не става така.
"Че щастлив е оня, който вдигне пръв народното знаме и пролее кръв!"
Комплекси, мацка..Първоначално написано от fUcKsMiLe
Баси направо ме шокира с тая дето ти го е казала тва.. ужас какви хора има, за лудницата са си. ама кво й се връзваш - щеше да е яко да избухнеш в смях и да я сочиш с пръст
![]()
![]()
щото са тъпи ..
сещат се лятото,че тряя имат хубаво тяло,зимата кфо ги ебе че са мазни понички,нали се прикриват под зимните дрехи![]()
Аз добре че винаги съм имала идеална фигура,та не съм имала нужда да отслабвам (даже тряя напълнея)![]()
And you were strong,and I was not..
My illusion,my mistake..I was careless,I forgot..
I did
And now when all is done..There is nothing to say..
http://www.album.bg/mallsy_/
Абсолютно си права и подкрепям мнението ти!Първоначално написано от Infinity
Тялото трябва да е здраво и красиво през цялата година, а не само лятото. Затова много спорт и без много мазни пържолки![]()
при мен е още по-тъпоцяла година слабея и не ям и точно последния месец преди морето ям адски много
ибаси мамата
![]()
MarkKnight - мъжленцето
awesomesheepy - лелинка
DaNGeRousLy - братче
RageAgainstTheMachine - тате
cherrygloss - мама
Sunshinebabybyy - сестриче
xNymphetamineGirlx - сестриче
Discard - братче
polssa - сестриче
.. еми няк0и жени не се п0ддържат цел0годишн0.. и кат0 д0йде лятото и се сещат за паласките си и килцата си .. защ0 не сп0ртувате п0вече .. п0мога
за килцата и стегнатото дупе
![]()