- Форум
- По малко от всичко
- Музика и ТВ
- Джонас Брадърс в България?!?
вярно ли е,че джонас ще идват в България през ноември и ако е така..защо още няма билети?? какво мислете вие![]()
На тея трябва да им се прережат гърлата.
Way, way down inside, I'm gonna give you my love, I'm gonna give you every inch of my love,
Gonna give you my love.
http://www.last.fm/user/iommi55
Тея са тъпи,скучни ии.. меко казано леко противни..![]()
Life's like a dick. It gets hard for no reason. :\
Кои са тея? Пак ли не'кви от Дисни са ?
★Не искам да си силен, искам да си слаб! Искам да залагаш всичко и да си валат!!★
♥LIL WAYNE♥
Пази боже.
Не ги знам добре, не съм слушал музиката им и не ги мразя, но ненавиждам тълпите от заблудени тринадесет (+/-) годишни фенки.
Първоначално написано от babatigosho
оо... да ти имам късмета да не ги знам... по-добре не питай, не търси клипчета, не слушай техни парчета...Първоначално написано от alex4et0y
![]()
ами.. дано да е грешен слуха![]()
По-ранните им песни баха ok,имаха китарен саунд (аз такива ги обичам) ама сега не ме радват
![]()
You laugh because I am different
I laugh because you're all the same.
~Cliff Burton!<333
~Ronnie James Dio!<333
Кви са тия?
"I have seen the universe yawning, Where the black planets roll without aim - Where they roll in their horror unheeded, Without knowledge or luster or name."
Разбира се,че няма да дойдат в България и няма билети,защото никой няма да ги купи.
Съмнявам се,че изобщо ще има интерес към тях,като изключим няколко 10-15 годишни пикли.
"Че щастлив е оня, който вдигне пръв народното знаме и пролее кръв!"
Все ми е едно. Не съм чул такова нещо, а и не ми пука. Ако искат да идват, все ще има поне 10 хиляди момиченца, които да им се кефят.![]()
Много ми са противни тея .... И да дойдат в Бг въобще няма да отида
хахПървоначално написано от Yobs1912
![]()
![]()
![]()
![]()
Колко много хора отговориха и колко малко хора казаха ,че са гейчета и т.н.
ПС : не ги защитавам ,момичето може да ги харесва
JUDGE ME
& i'll prove you wrong.
Определено не са гейове,най-големия е женен
You laugh because I am different
I laugh because you're all the same.
~Cliff Burton!<333
~Ronnie James Dio!<333
Боже опази!И тези ли?Първо онуй гейче Джъстин Биебър,ся и тея,накрая остава да дойдат и останалите от Дисни - Селена Гомез,Майли Сайръс и там к'вито бяха останалите и тогава ще има повод да се изнасям по-рано от държавата!
♥ 2PAC ♥
Just be yourself! You don't live to impress all this motherfuckers out there! ;PP
----------------------------------Реалността е фалшива. Мечтите са истински. - 2Pac
Денис от "Ахат" беше на гости в "Денят е прекрасен" и каза нещо подобно, но не знам...
Да, Денис каза, че ще го докара в България, защото дъщеря му много ги харесвала.![]()
Само като им видя някоя снимка и ми става лошо...![]()
Btw.. Един път си лежах и превключвах каналите, когато попаднах на тези "забавни" идиоти, които снимаха някакъв супер "интересен и забавен" филм. Умрях от "интерес"!![]()
Ееей, аз имах такава темаа!!!![]()
Ми намери ни я! К`во ревеш излишно? Да си я ъпнал/aПървоначално написано от Djenka
![]()
Относно гадните, безмислени отговори като: "гей парада" съм ПРОТИВ, защото всеки си има вкус, а плюс това нито едно от тея противни съобщения е по тематаАз не съм им чак фен, но не съм и против тях. Относно за идването им в България една приятелка ми каза, че ще идват и даже щяла да им ходи на концерт.
♥ I love music ♥