.
Отговор в тема
Страница 1 от 8 12345 ... ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 179
    Мега фен Аватара на gandalfepi4

За хомосексуалността с... въпрос

От стари теми разбрах че повечето хора във форума са хомофоби. Тази тема е за тях, а въпросът ми е следния:

Защо мразите педалите всъщност?

Кое е това, което ви кара да изпитвате неприрязън към някой който не ви заплашва и не се отнася гадно с вас? Ако не съм много точен ще дам примери:

Гадно ми е да гледам развалена храна понеже е опасна и ми е инстинктивно да я избягвам.

Гадно ми е да обличам стари дрехи понеже миришат на пор.

и тн. Та коя е директната причина да мразите гейове НО не и лезбийки?

Питам от любопитство, няма да съдя никого
    “It is only when you refuse to give in with all your heart that you begin to transcend your humanity. ”

The Bird of Hermes

В гейовете има нещо гадно и гнусно,само като видя някой с по-женствено поведение или походка ми идва да ида и да го пребия до смърт а за лесбийките...еми не знам,те пък ме привличат кефя им се

Цитирай Първоначално написано от Fortkn0x
    В гейовете има нещо гадно и гнусно,само като видя някой с по-женствено поведение или походка ми идва да ида и да го пребия до смърт а за лесбийките...еми не знам,те пък ме привличат кефя им се

безразличие и т'ва е..
    Бъди дявол, за да не те пратят ПО ДЯВОЛИТЕ..

Повече от фен
    Мъжете имат много против гейовете, защото са комплексари и реално може един мъж да ревнува жена от гей, защото гейовете реално превъзхождат мъжете.
    Те разбират идеално жените, могат да станат много по-близки с тях, за това мъжете просто им се дразнят. ;д;д
    Харесват лесбийки пак защото са комплексари.

Мега фен Аватара на britzy
    Град
    In Lady Gaga's Starstruck 8-)
    Може ли да кажа,въпреки,че не съм хомофобка.
    Та значи повечето от мъжете мислят като животни-виждат женско и се побъркват.
    Супер са консерви
    Държат се като животни спрямо хомосексуалните,защото видиш ли са консерви и комплексари и не приемат различното.
    Защото в БГ всичко върви с 50 години назад....
    Защото-отчаяна съм за държавата,в която жиевя
    Има само едно мнение-МОЕТО

Uploaded with ImageShack.us

добре де добре. чатнах че ви дразнят НО ЗАЩО?? това ми е интересно, трябва да има някаква конкретна причина освен "не знам" за такива силни емоции
    “It is only when you refuse to give in with all your heart that you begin to transcend your humanity. ”

The Bird of Hermes

Повече от фен
    Е ето... две мнения има до тука, които казват защо.

Не мразя нито гейовете, нито лезбийките, но определено и двата типа не са ми приятни.Може да кажете, че съм ограничена и кой знае още какво, но за мен това е много голяма грешка в ориентацията.Така е устроен светът, че два индивида от мъжки и женски пол се привличат, влюбват се, създават стабилна връзка, дом, уют, създават деца.Така ни е устроил Господ и се предполага, че трябва да е така.И като оставим това малко странно мислене, са ми УЖАСНО противни, не мога да си представя как аз ще стоя с приятеля ми на пейка в морската и на отсрещната пейка ще седят двама гея и ще се мляскат на среща ми.Отвръщавам се, само като си го помисля.Същото се отнася и за лезбийките.

Аз не ги мразя изобщо..!

Голям фен Аватара на Grudi_SeXa
    Град
    столично парче
    Смятам го за ненормално и противоестествено. Не ги мразя, просто са ми безразлични. Не искам да ме закачат. Ако обаче ми засегнат личното пространство, може да си имат сериозни проблеми.

Град
    ForSaken city (:
    Аз лично не мразя гейовете нито лисбийките.. но гейовете са ми някак по неприятни.. не знам как да го нарека. Смисъл .. ако видя две момичета да се целунат на улицата [не с език ;д] ще си помисля, че са просто приятелки дори и да не знам сексуалната им ориентация. Но ако видя две момчета да се целуват по улицата... не знам, по-странно ще ми е ..

Мега фен Аватара на fear4o
    Град
    sf
    Абе гандалф и теб ако някой гей те заговори малко по-настойчиво и ти ще почнеш да ги мразиш!
    Теория за повечето мъже:
    Всъщност повечето мъже мразят гейовете, защото следват нечий пример!
    В смисъл такъв, че ако кажат пред приятелите си, че не мразят гейове другите ще започнат да им се присмиват и така!
    2 теория:Една жена може да направи същото което и един мъж може да и направи, но при мъжете не е така!
    thegreenzombie- ma lil' sis
    Цитирай Първоначално написано от dinqta
    за растеж на ръста
    Цитирай Първоначално написано от ledenakrasota
    заразени вируса.

Всеки човек сам избира как да живее живота си, по начин, който да го прави щастлив.Сексуалността на хората не е порок или нещо, което трябва да се гнусим, та нали не се е*ат пред нас ?! Аз нямам нищо против хомо или бисексуалните, приемам хората заради самите тях, не заради това, което имат, нямат, харесват, не харесват, обичат или не....
    Честно казано бих искала да имам приятелка лезбийка, така ще знам, че никога няма да се скарам с нея, защото е посегнала на мъжа ми или той на нея.Тогава няма да има пречки и съмнения. Гей също не бих отвърлила, така мъжа ми няма да ме ревнува никога от него...
    Да обичаш значи да страдаш!

Мега фен Аватара на amk933
    Град
    София
    Не мразя никого.

Изобщо не деля на хомо, хетеро, би и т.н. Какво ме грее кой с кого спи? Всички са различни. Като влязнем 5 човека в ресторанта, за това за един има вратна пържола, за друг котлетна, за трети пиле, за 4ти агнешко и т.н. Аз като обичам пиле, не значи, че трябва да мразя тия с агнето и пържолата, нали?

Повече от фен Аватара на BgHtH
    Хомосексуалноста винаги я е имало и винаги ще я има.Просто някой се раждат с объркана сексуална ориентация ,не е нещо което зависи от тях.Мен ме дразни цялото внимание което им оказва.Да има си такива хора ама трябва ли постоянно да ни ги навират в лицето по телевизия,радио,преса?! Прекаленно много се говори за това..
    А на мен са ми противни от естетическа гледна точка -ако видите жена с вторични полови белези на мъж (окосмяване,дълбок глас,адамова ябълка и т.н) как ще се почувствате? По същия начин се чувствам аз като видя 2ма мъже да се целуват... отврат
    Addicted to Addictions

Цитирай Първоначално написано от fear4o
    ако някой гей те заговори малко по-настойчиво и ти ще почнеш да ги мразиш!
    Заради един ще мразиш всички?!Има и жени,които са толкова противни и настойчиви,че лошо да ти стане,но ОПРЕДЕЛЕНО не е причина да мразя всички жени.Нали?

Лично аз не мразя гейовете,но когато са прекалено женствени просто ми е гнусно.Ок различни са,но тва ли е начина да го покажат?!Като се държат като жени?!

пп.Имам приятели,които са гейове.Ако не ги познаваш никога няма да кажеш,че са такива.

Цитирай Първоначално написано от fear4o
    Абе гандалф и теб ако някой гей те заговори малко по-настойчиво и ти ще почнеш да ги мразиш!
    един от най-добрите ми приятели се оказа гей. нямам нищо против, това не му пречи да е готин и добър човек.

и аз не харесвам излишно "гейските" гейове но по същия начин по който не харесвам и шарените, режещи се емота, чалгаджийските курви с 3 слоя грим и носна кърпа за пола, метълите дето имат повече шипове по дрехите от косми по главата.

крайностите никога не са особено приятни. и все пак много готини хора са педали или би-виж много от древните мислители или войни, сегашните изобретатели или творци. не ми пречи това дори да гледам обратни да се целуват стига наистина да не си смучат езиците с лиги и

не виждам защо да не са до толкова част от обществото доколкото и другите "различни" хора, преди години така са мислели и за цветнокожите или еманципираните жени например. а че има разлика между "хомосексуален" и "мазен педеруга" съгласен съм

The Bird of Hermes

Супер фен Аватара на YouDontKnowMe
    Защо повечето хора изпитват неприазъм към мъжете хомосексуалисти, а не към жените? Пак ще кажа само една думичка по темата.
    Патриархат.

Голям фен Аватара на gret4ety
    Бе мани ги бре Старомодни моралисти А между другото преди време хомосексуализмът е бил изучаван като психическа болест. Бил е вид психопатия. Даже ще ви цитирам от един учебник по медицина когото сега извадих специално за случая. "Psychopathia представлява абнормно (за тези които не знаят "болестно") състояние, при което е нарушена възможността за приспособяване на личността към което е нарушена възможността на патологичното формиране на характера"
    Даже когато питах баба ми по този въпрос тя каза че когато е учила медицина за пръв път в учебниците са чели за хомосексуализма и на всички им е било непознато това явление. Травеститите също. това малко е извън темата но исках просто да подчертая че с годините хомосексуализма става все по модерен и все повече се практикува, но има хора с по старомодно мислене които просто не могат да го възприемат

Мега фен Аватара на fenastz
    Град
    Land of the blind
    Защото така сме научени. Защото мнозинството е против хомосексуалистите. Защото са различни. Заради Азис.
    Не знам - това са две думи и се пишат ОТДЕЛНО

Цитирай Първоначално написано от TykaSePisheNick
    Вие сте много глъми.Са ревете, че темата е стара, ама после някой като направи нова тема със същото заглавие ще има да ревете "има такива теми" и нз. си кво..В шибаното си трупане на мнения и сами се обърквате..

Авторе може ли да ми дадеш линк към клипа дето ти е гифта там оня дето удря плс , че мн ме изкефи

Повече от фен Аватара на BgHtH
    Цитирай Първоначално написано от YouDontKnowMe
    Защо повечето хора изпитват неприазъм към мъжете хомосексуалисти, а не към жените? Пак ще кажа само една думичка по темата.
    Патриархат.
    Причината е малко по прозаична според мен
    Две жени които се целуват/докосват са си откъдето и да го погледнеш еротична гледка,за разлика от двама мъже които са .. еми отвратителна.Изглеждат някак си много повече противоестествено от двете жени.
    Въпреки че това си е мъжко мнение
    Addicted to Addictions

Цитирай Първоначално написано от gret4ety
    Бе мани ги бре Старомодни моралисти А между другото преди време хомосексуализмът е бил изучаван като психическа болест. Бил е вид психопатия. Даже ще ви цитирам от един учебник по медицина когото сега извадих специално за случая. "Psychopathia представлява абнормно (за тези които не знаят "болестно") състояние, при което е нарушена възможността за приспособяване на личността към което е нарушена възможността на патологичното формиране на характера"
    Даже когато питах баба ми по този въпрос тя каза че когато е учила медицина за пръв път в учебниците са чели за хомосексуализма и на всички им е било непознато това явление. Травеститите също. това малко е извън темата но исках просто да подчертая че с годините хомосексуализма става все по модерен и все повече се практикува, но има хора с по старомодно мислене които просто не могат да го възприемат

всъщност преи църквата да дойде на власт е ОК да си педал (Александър Велики, Цезар и тн), след това като се "преоткрива" от Фройд той го нарича ненормална сексуалност и прави някакви хипотези дето нямат много общо с истината (например момичетата да знаят че според него ако те искат да правят орална на мъже то е понеже искат да им отхапят пениса и да си го присвоят тъй като им завиждат за него) това започва да се променя малко по късно с една псевдо-феминистка след 1945-та

The Bird of Hermes

Повече от фен
    Цитирай Първоначално написано от gandalfepi4
    Цитирай Първоначално написано от gret4ety

всъщност преи църквата да дойде на власт е ОК да си педал (Александър Велики, Цезар и тн), след това като се "преоткрива" от Фройд той го нарича ненормална сексуалност и прави някакви хипотези дето нямат много общо с истината (например момичетата да знаят че според него ако те искат да правят орална на мъже то е понеже искат да им отхапят пениса и да си го присвоят тъй като им завиждат за него) това започва да се променя малко по късно с една псевдо-феминистка след 1945-та
    тва със Фройд ме зашемети

Мега фен Аватара на amk933
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от BgHtH
    Цитирай Първоначално написано от YouDontKnowMe
    Патриархат.
    Причината е малко по прозаична според мен
    Две жени които се целуват/докосват са си откъдето и да го погледнеш еротична гледка,за разлика от двама мъже които са .. еми отвратителна.Изглеждат някак си много повече противоестествено от двете жени.
    Въпреки че това си е мъжко мнение
    Не съм много съгласен...Не виждам нищо сексапилно в две "жени", три пъти по-дебели от мен, с полу-голи глави и дебел глас да ми се мляскат в трамвая... Доста лезбийки са такива. Не всички са готини мацки с по-нетрадиционно мислене, дори напротив - моето наблюдение е, че тези, които парадират с това повечето са точно този тип, който описах.

И на мен 2 жени не ми изглеждат по-малко противоестествено от двама мъже...За мен мъж+жена си е нормалното. А след това дали ще е мъж+мъж или жена+жена не ми прави голяма разлика...Абе аз принципно мисля мнооого либерално и толерантно и може заради това да възприемам нещата малко по-спокойно. На мен нито лезбийките, нито гейовете са ми антипатични или нещо от сорта, стига да не парадират с това. Всеки да си харесва каквото си иска, стига да си е щастлив. Все ми е тая човекът, с когото говоря и общувам, какъв е...хомосексуализмът не е заразна болест - няма да ме зарази. Аз нали cъм си ок?

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си