- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- За хомосексуалността с... въпрос
gandalfepi4 и Kandrobs, като не можеш да защитаваш тезите си, поне не псувай, защото е тъпо, а до колкото знам, ти пусна темата. Защо псуваш изобщо? Ако няма какво да пишеш по даден пост, недей пиши.Първоначално написано от gandalfepi4
dimi93 млъкни! Какви са тия глупости които пишеш?Еми то и сред хетеросексуалните има супер боклуци, ама не се оплаквам, нали? Това за класа ти си е твои проблем, пази се! Смятай колко ,,не ти'' личи, щом са те разбрали, хайде моля ти се, а и без оправдания!
Първоначално написано от ScionOfStorm
Тука няма отговор ..Под отговор разбирайте че никой няма ви даде някаква коренна причина за това защо мразим гейовете и защо не мразим лезбийките ..По-образно казано можем да кажем че това са ТАБУ-та който всеки приема по някакъв начин ..За тях е нормално за нас не .Мъжете мразят гейове ,защото не могат да видят себе си в същата ситуациа (например гейовете да се целуват).Обаче можем да си представим когато 2 момичета се целуват нали ? Както всяко действие си има противодействие , така и тука е същото .Жените ги възбуждат когато видят 2-ма мъже да се целуват .Защото те могат се представят че са в дадената ситуациа .
Това че някой мъже не мразят гейовете ,е защото са морални хора.Гледат че хомосексуалиста не им прави лошо ,не ги заплашва по никакъв начин , затова и не го мразят .Освен това той (мъжа) възприема в същото време за нормална дадената ситуациа ,защото не всеки определя към коя сексуалност ще се насочиш .
Та както казах ,това си е ТАБУ ,което може да се гледа и от едната гледна точка ,и от друга гледна точка ,откоято дори да е погрешна за едни ,ще е смислена за други .![]()
Бензин, а не кръв! Карбуратор, а не сърце!Машина, а не човек!
Първоначално написано от zero
Antihuman къде видя псувня? Всички ние ли сме слепи или ти си много зле с английския?
thegreenzombie- ma lil' sis![]()
Първоначално написано от dinqta
Първоначално написано от ledenakrasota
Пич къв е тоя чаршаф, кой щи го четеПървоначално написано от d3d0ks7eR
![]()
Първоначално написано от xCutOutMyTearsx
еба ти и wannabe-то, мега ме дразнят такиваПървоначално написано от ANTIHUMAN
ANTIHUMAN разбраха за мен, намирайки ми регистрацията във сайт за гей запознанства! (защото аз умният на всякаде ник неймът ми беше същия) Да, сред хетеро-момчетата има боклуци, но пък сред гейовете - всички са такива! Просто не искаш да го приемеш, защото ти си би, но тези черти са заложени във всяко гей/би момче (дори може би и в мен, от което ми се повдига).. Добре си помисли за всяко гей или би момче, което познаваш, анализирай го мислено и ще се увериш сам![]()
Аз съм човекът, който те отвращаваше! Аз съм човекът, който седеше самотен! Аз съм човекът, когото плашеше до смърт всеки ден! Аз съм човекът, който се давеше в презрение! Аз съм човекът, който проклинаше свойто рождение!
да се похваля аз БИ и ХОМО не познавамПървоначално написано от dimi93
![]()
Първоначално написано от xCutOutMyTearsx
Няма такива! Как да ти го обесня? Покрай мен всички са точни, хетро, хомо и бита. Интригантите стоят далеко от мен и хората с които се движа.Първоначално написано от dimi93
vaseto0o нека да ти разбия похвалата, има, но ти просто не знаеш!Първоначално написано от vaseto0o
![]()
Изобщо не ми пука, кво мислиш за мен. Сещаш се, нали?Първоначално написано от babatigosho
![]()
Първоначално написано от ScionOfStorm
мраза ги педалите да... и то не за друго ми защото са гнусни,гадни ,боклуци, мазни, женствени, грозни ,противни...... и т.н
не е на добре работата все повече ставатама така е с тези ГЕЙ паради...
![]()
![]()
![]()
<3
Хаха! Ето едно точно, конкретно и ясно мнение! Доволен ли си авторе? Разбра ли защо всични ни мразят? Ако в дадена тема се споменават гей - хора без значение за какво става вапрос в нея, веднага се образуват 2 лагера: 1те които нареждат гейовете и другите които нямат против тях. Не виждам смисъл да се пускат още теми. Колкото пъти съм се обръщал за помощ в този форум, казвайки че съм гей в темата винаги се е обръщало внимание на сексуалната ми ориантация, но не и на проблема за който пиша. Така е може би трябва да направят гейтеенпроблем хахаха....Първоначално написано от vankatawe
Аз съм човекът, който те отвращаваше! Аз съм човекът, който седеше самотен! Аз съм човекът, когото плашеше до смърт всеки ден! Аз съм човекът, който се давеше в презрение! Аз съм човекът, който проклинаше свойто рождение!
А нали се сещаш, че ако на тоя никой не му беше казал за педалите и никой не беше изказвал мнение за тях пред него каквото и да е, той нямаше да ги мрази!Първоначално написано от dimi93
Тоя както и много други във форума и изобщо се водят по акъла на свой приятели и харесват/мразят неща без да знаят защо!
thegreenzombie- ma lil' sis![]()
Първоначално написано от dinqta
Първоначално написано от ledenakrasota
ммм нямам нищо против тях...
When you asleep,I wanna be your dream.. {}
Нямам нищо против онези педали, на които не им личи. Нека са си обратни, държат се като нормални момчета, без лигавщини и при тях всичко е ок. Но онези префнцунени гейчета, дето се обличат като жени и т.н - тях не ги харесвам![]()
НЯМАШ ТАЗИ ВЛАСТ - ТИ ДА БЪДЕШ АЗ!
You only see what your eyes want to see. How can life be what you want it to be? You're frozen when your heart's not open!
ТъпакПървоначално написано от dimi93
![]()
Познавам гей, който е един от най-точните момчета, които познавам. Просто ти си опознал такива боклуци, а и + това, изглежда явно ти самия не можеш да се приемеш и от тука идва тая злоба.
Мразят гейовете И заради такива като теб.
+1dimi93 написа:
ANTIHUMAN разбраха за мен, намирайки ми регистрацията във сайт за гей запознанства! (защото аз умният на всякаде ник неймът ми беше същия) Да, сред хетеро-момчетата има боклуци, но пък сред гейовете - всички са такива! Просто не искаш да го приемеш, защото ти си би, но тези черти са заложени във всяко гей/би момче (дори може би и в мен, от което ми се повдига).. Добре си помисли за всяко гей или би момче, което познаваш, анализирай го мислено и ще се увериш сам
Тъпак
Познавам гей, който е един от най-точните момчета, които познавам.
“It is only when you refuse to give in with all your heart that you begin to transcend your humanity. ”
The Bird of Hermes
Нямам против тях, даже са ми симпатични донякъде![]()
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Защото такова държание е абсолютно аморално, а освен това е грях, противоречи на Божиите закони.
"Националист - това е естественото ми агрегатно състояние" (Н.Хайтов)
+100000000000000000Първоначално написано от KumchoValcho
Хах ти как мислиш? Естествено, че няма само да гледам. Ако ще се експериментира нека да е качествено!Първоначално написано от Grudi_SeXa
Мисля аз скоро да си спретнем една тройка с моя, но още не съм срещнала някоя подходяща. Накъдето и да се огледам всички са адски сдухани или се правят на пички, а всъщност изобщо ги няма нито с гаджетата, нито целувките...какво остава за секса.
![]()
абе същество такова! осъзнаваш ли че на същото място където го пише това (левит) пише и че трябва да УБИЕШ с камъни хора които ядът октоподи, калмари, миди и раци, хора които се подстригват, хора които садят различни култури в една нива, хора които се обличат с дрехи от различни материи и други гупости??? знаеш ли че този закон е наречен от САМИЯТ иисус перфектен и вечен? научи си библията (ако не малко наука от близките стотина-двеста години) преди да правиш дебилни изказвания. според същото нещо и ти си извършил ебатии греха най-малкотоПървоначално написано от Patriot
![]()
“It is only when you refuse to give in with all your heart that you begin to transcend your humanity. ”
The Bird of Hermes
Библията съм я чел, чел съм и тълкувания и мога да ти разсясня че това което е писано във Вехтия Завет се отнася за тогавашните диви времена. Изказването си го правя, въз основа на това, че според сегашните канони на Православната църква, това е грях, и тези неща са заклеймявани неведнъж.Първоначално написано от gandalfepi4
И моля те пиши името Господне с главна буква.
пич, иисус... не-твоят БОГ директно казва че този закон си е перфектен и ще стои такъв до края на света. тъпата църква го интерпретира както ѝ се ще въпреки това което доста ясно и недвусмислено пише защото (колкото да не ѝ се ще) сме излезли от тъмните векове.
не виждам какво има да му се интерпретира, това е в директен разрез И с ясните думи на бог И с последните пасажи от откровение, които определят това което онея са направили като голЕм грях.
... и това все пак беше МЕГА офтопикили спри със средновековните изказвания, или ходи в "религия и философия"
сори на четящите, обичам ви
![]()
The Bird of Hermes
Добре, кажи ми точно в коя глава на Библията се намира този цитат.Първоначално написано от gandalfepi4
Чакайте да се изкажа и аз !
ПЪРВО-Кога ще разберете,че и гейовете са хора които са родени с ориентацията сигурен съм (познавам хора) които ако можеха да избират щяха да изберат да са хетеро.Не бива да съдим хората за това,че предпочитанията са им различни.
ВТОРО-Това било против волята на Бог ?! Съгласен съм обаче защо Бог ги създава такива ? Ако тезата,че гейовете се разждат гейове е вярна бихте ли ми обяснили защо Бог ги е създал такива ? Аз НЕ мога да си обясня това и не вярвам,че някой може.
ТРЕТО-Един от най добрите ми приятели е гей,изключително точно умно и добро момче което винаги ще те изслуша за всичко и ще те подкрепя за всичко,въобще не ме интересува какво прави в леглото си.Той е един добър приятел на който въобще не му личи,че гей за което много се радвам.
ЧЕТВЪРТО-между Гей и Педераs има разлика-на едното името е по дълго.Шегувам сеЗа разликата-Педалите са женствени,лигави и прости.ПОВЕЧЕТО гейове са точни и разбрани хора.Пълна глупост е да се говори,че са интриганти болни мозъци и така нататък.
Това е МОЕТО мнение,никога не съм и няма да подбирам приятелите си по сексуалната ориентация.Глупаво е.. и ако родителите на някои дечковци от тук постоянно говорят за това колко грозна и тъпа е хомусексуалноста и,че трябва да мразят хомосексуалистите си е техен и на родителите им проблем.Това е голяма грешка.
Първо тезата, че гейовете се раждат гейове по мое мнение не е вярна. Второ Бог не програмира характера и ориентацията на всеки човек, не си ли чувал, че ни е дал свободна воля. Той е наш създател, но не ние е кукловод, който ни води на конци.Първоначално написано от UNITED