.
Отговор в тема
Страница 5 от 8 ПървиПърви 12345678 ПоследнаПърви
Резултати от 101 до 125 от общо 179
    Цитирай Първоначално написано от Patriot
    Цитирай Първоначално написано от UNITED
    Чакайте да се изкажа и аз !
    ВТОРО-Това било против волята на Бог ?! Съгласен съм обаче защо Бог ги създава такива ? Ако тезата,че гейовете се разждат гейове е вярна бихте ли ми обяснили защо Бог ги е създал такива ? Аз НЕ мога да си обясня това и не вярвам,че някой може.
    Първо тезата, че гейовете се раждат гейове по мое мнение не е вярна. Второ Бог не програмира характера и ориентацията на всеки човек, не си ли чувал, че ни е дал свободна воля. Той е наш създател, но не ние е кукловод, който ни води на конци.
    +11
    <3

Мега фен Аватара на fear4o
    Град
    sf
    Цитирай Първоначално написано от WeCouldBeTheSame
    не мога да разбера само за какво оспамихте цялата тема- хората са различни, както и мненията им по даден въпрос (в случая гейовете), има ли смисъл и нужда да се заяждате за мнението на другите?! Вас то какво ви бърка?!
    Все пак цялата тема е направена, за да се видят мненията на другите!
    ПС: Какво се набутахте с тая религия тука бе?? Извинявам се на всички религиозни, които четат, но нека бъдем реалисти! Ако хомосексуалността беше НЕнормална, защо ще съществува и при животните, при положение, че те не могат да разсъждават, а се водят само от нагони и инстинкти?
    thegreenzombie- ma lil' sis
    Цитирай Първоначално написано от dinqta
    за растеж на ръста
    Цитирай Първоначално написано от ledenakrasota
    заразени вируса.

Цитирай Първоначално написано от UNITED
    Чакайте да се изкажа и аз !
    ВТОРО-Това било против волята на Бог ?! Съгласен съм обаче защо Бог ги създава такива ? Ако тезата,че гейовете се разждат гейове е вярна бихте ли ми обяснили защо Бог ги е създал такива ? Аз НЕ мога да си обясня това и не вярвам,че някой може.
    Първо тезата, че гейовете се раждат гейове по мое мнение не е вярна. Второ Бог не програмира характера и ориентацията на всеки човек, не си ли чувал, че ни е дал свободна воля. Той е наш създател, но не ние е кукловод, който ни води на конци.
    По твое мнение не е вярна но има мнения които са маалко над твоето ! Не се заяждам просто така твърдят учените ( е не напъно но това е според тях).Не мога да си обясня наистина как ако това не е вярно някой ще избере да го ебе мъж и да няма деца,вместо да ебе жена и да има семейство ?! По тази логика гейовете са откачалки а ?

Цитирай Първоначално написано от fear4o
    не мога да разбера само за какво оспамихте цялата тема- хората са различни, както и мненията им по даден въпрос (в случая гейовете), има ли смисъл и нужда да се заяждате за мнението на другите?! Вас то какво ви бърка?!
    ПС: Какво се набутахте с тая религия тука бе?? Извинявам се на всички религиозни, които четат, но нека бъдем реалисти! Ако хомосексуалността беше НЕнормална, защо ще съществува и при животните, при положение, че те не могат да разсъждават, а се водят само от нагони и инстинкти?
    ей пичш нали точно защото неможе да разсъждават затова съществува при животните
    <3

Град
    sf
    Цитирай Първоначално написано от vankatawe
    ей пичш нали точно защото неможе да разсъждават затова съществува при животните
    Щом съществува при животните значи В НИКАКЪВ СЛУЧАЙ не можем да говорим, че е нещо нередно спрямо природата!
    за растеж на ръста
    заразени вируса.

fear4o ти за всяко нещо се водиш от животните ли?

Тези псевдодозаказателства, са резултата от усилията на гейовете да представят нещата така както са удобни за тях.

Ето тука има една интересна статия по този повод - http://bg.altermedia.info/?p=12060.

И стига с тези глупости за "оспамването" на темата. Точно за това е форума за да се дискутира.
    "Националист - това е естественото ми агрегатно състояние" (Н.Хайтов)

Град
    sf
    Цитирай Първоначално написано от lubomirky
    fear4o ти за всяко нещо се водиш от животните ли?
    Къде съм казвал, че за всяко нещо се водя от животните??
    Давам го като пример и като доказателство за това, че хомосексуалността не може да е ненормална при положение, че се среща и при други организми!
    за растеж на ръста
    заразени вируса.

Мега фен Аватара на KumchoValcho
    Едно време е било и грях да се свири на инструмент, различен от Органа, но вече не е така, нали.

Голям фен Аватара на dimi93
    Много грешна представа! Аз съм си гей, приемам се и съм вярващ. Вярвам в Бог! Библията, сме я писали ние хората, а не Бог. Дори мисля, че сексуалната ми ориантация не е наказание, а нещо като хм...дар! Различните винаги са нещастни, но до 1 време (както в историята с грозното патенце)... Въпроса е друг, че не познавам свестни гей хора и някак си за това имам лошо мнение за тях! Иначе отдавна се приех...
    Аз съм човекът, който те отвращаваше! Аз съм човекът, който седеше самотен! Аз съм човекът, когото плашеше до смърт всеки ден! Аз съм човекът, който се давеше в презрение! Аз съм човекът, който проклинаше свойто рождение!

Спам!!
    It's too late...

Защото такова държание е абсолютно аморално, а освен това е грях, противоречи на Божиите закони.

В библията пише също, че ако жената в първата брачна нощ не е девствена, трябва да бъде върната на баща си и след това да бъде убита! Тей че гледай жена ти да е девствена, щото ще останеш без нея!

АМАН ОТ ТЪПИ ХОРА!
    Аз съм човекът, който те отвращаваше! Аз съм човекът, който седеше самотен! Аз съм човекът, когото плашеше до смърт всеки ден! Аз съм човекът, който се давеше в презрение! Аз съм човекът, който проклинаше свойто рождение!

Град
    in the reality : )

Re: За хомосексуалността с... въпрос

Цитирай Първоначално написано от gandalfepi4
    От стари теми разбрах че повечето хора във форума са хомофоби. Тази тема е за тях, а въпросът ми е следния:

Защо мразите педалите всъщност?

Кое е това, което ви кара да изпитвате неприрязън към някой който не ви заплашва и не се отнася гадно с вас? Ако не съм много точен ще дам примери:

Гадно ми е да гледам развалена храна понеже е опасна и ми е инстинктивно да я избягвам.

Гадно ми е да обличам стари дрехи понеже миришат на пор.

и тн. Та коя е директната причина да мразите гейове НО не и лезбийки?

Питам от любопитство, няма да съдя никого
    Аз не ги мразя, защото не са ми направили нищо пряко и всъщност изобщо не ми пука, ако някой е психопат, стига да не вреди на околните. Но бих искала да отговоря защо имам неприязън към тях :
    От древни времена живите организми, по-късно животните и накрая и ние, живеят в общество, където си има норми на поведение. Тези норми управляват хората като в стадо. Умните хора нямат нужда от това /макар че и те са зависими от обществото/, но пък не всички са умни /да не давам статистика, че получавам аритмия/, и за да може тези глупави хора да не кривват от правия път и да не стават убийци, изнасилвачи, слабоумни, психари, безделници, роми и прочие, хората изритват различните като прокажени. Това не винаги е правилно, но го правим по default. И понеже аз, както всички вие, имам предразсъдъци и от малка съм закърмена с обидите педерас и педал, също не харесвам обратни, включително лесбийки.
    Goodbye my friend, will i ever love again?
    Memories made in the coldest winter!

Dr3amy

Цитирай Първоначално написано от dimi93
    Защото такова държание е абсолютно аморално, а освен това е грях, противоречи на Божиите закони.

В библията пише също, че ако жената в първата брачна нощ не е девствена, трябва да бъде върната на баща си и след това да бъде убита! Тей че гледай жена ти да е девствена, щото ще останеш без нея!

АМАН ОТ ТЪПИ ХОРА!
    Вече уточних, че тези похвати, бой и с камъни и въобще убийства са били характерни за тогавашните времена в стария завет. Сега секса преди брак също се счита за грях, но разбира се няма такива наказания.

Град
    sf
    ^ Кой(освен соц. бабичките) го счита за грях? Родителите ни??
    Родителите ни знаят, че не могат да ни спрат да се ебеме като зайците и затова гледат да ни образоват(поне повечето), така че определено не бих казал, че те смятат ебането преди брак за грях!

ПС: Извинявам се, но останах с впечатлението, че и Хилари го смята за грях!
    за растеж на ръста
    заразени вируса.

^ Кой(освен соц. бабичките) го счита за грях? Родителите ни??
    Родителите ни знаят, че не могат да ни спрат да се ебеме като зайците и затова гледат да ни образоват(поне повечето), така че определено не бих казал, че те смятат ебането преди брак за грях!

ПС: Извинявам се, но останах с впечатлението, че и Хилари го смята за грях!
    Разни хора, разни идеали...

Цитирай Първоначално написано от dimi93

АМАН ОТ ТЪПИ ХОРА!
    Вече уточних, че тези похвати, бой и с камъни и въобще убийства са били характерни за тогавашните времена в стария завет. Сега секса преди брак също се счита за грях, но разбира се няма такива наказания.
    Да, сега е нещо нормално и никой не го счита за голям грях! Хайде влез във раздел секс и пиши в някоя тема, пусната от момиче на 13, което пита дали е бременно, защото презерватива се скъсал (ПРИМЕРНО)... Какво? Ще започнеш да и говориш: Това е притв божиите закони? Това не е морално и т.н.? Така ли? Аи да го направиш ще си единица. Значи вашите грехове могат да бъдат опростени пред съвестта ви и да мислите, че не е станало нищо. Но когато става дума за чужди грехове, товага сте много набожни и морални? Нали? Хайде гледай сега през нашите очи. Ако си хетеро, решил си да си праведен и да спазваш божиите закони, няма да спиш с никого преди сватбата си (едва ли има такива хора в съвременното общество) все пак избора е твой! Можеш сам да решиш как да постъпиш! Е при нас гейовете не е така! Ние не определяме, дали да бъдем "праведни". Такива се раждаме! Преди много исках да се променя да стана хетеро, заради простотиите на такива "умници" като теб! Накрая се примирих и се приех. Сега искам да си бъда такъв, както и родителите ми да ме приемат и да ме обичат, такъв какъвто съм!
    Секса преди сватбата не се счита за прегрешение (въпреки да е против божиите закони), от вас моралните и вярващите! Защо и с гейовете не стане така? Нали сам каза, че не живеем в тогавашните диви времена от стария завет? Е?

Щото всички хетерота се правим на мъжкари като казваме,че мразим гейовете дори и да не е така !
    Дано някога всички да приемем гей обществото и да се примирим,че тези хора също са създадени от бога и са със същите нужди както и нас хетеро-тата !

Мега фен Аватара на britzy
    Град
    In Lady Gaga's Starstruck 8-)
    Стига сте се уповавали на Библията,защото е смешно-или винаги я зачитате или никога-не може понякога да сте съгласни със съдържанието й,друг път не.
    И престанете да сте консерви-21 век е-не 1!Бати старите разбирания
    Има само едно мнение-МОЕТО

Uploaded with ImageShack.us

Цитирай Първоначално написано от britzy
    Стига сте се уповавали на Библията,защото е смешно-или винаги я зачитате или никога-не може понякога да сте съгласни със съдържанието й,друг път не.
    И престанете да сте консерви-21 век е-не 1!Бати старите разбирания
    Просто са тъпи и нямат друго,с което да защитят твърденията си.

Не ги мразя нито ми пречат ако не се изтъкват попринцип
    АЗ ОБИЧАМ ГАДЖЕТО СИ!

Мега фен Аватара на PainMonopoly
    Град
    Аахен
    Гнусни са.

Просто са гнусни.

Не ми правят нищо, не ме интересува морала и религиозните догми.

Просто са противни.

Град
    Lyon
    вижте ХОРА има разлика между педал и гей .. гей е мъж който харесва мъже :X може да си е нормален .. без да си скубе веждите да си слага грим и да си върти гъза докато върви .. просто мъж .. а вече педал е мъж с женски маниери . правете разлика е мамка му .. обиждате гейовете така (::

аз лично нямам абсолютно нищо против гейовете .. имам приятели гейове ( много готини хора ) само не ми харесва когато някои прекалено мн парадират с това .

1 път се живее бе хора .. животът е прекалено кратък за да съдите другите как си живеят живота .. watch ur own business
    “You know, a long time ago being crazy meant something. Nowadays everybody's crazy.”

Мега фен Аватара на gandalfepi4
    та реших да си резъректна позабравената тема. след като понасъбрах малко повече мнения реших че днес, след педал парада, е добра идея да светна четящите за 2 неща:

1 няма чисти граници между хетеро и хомосексуалност. повечето от хората са "леко" бисексуални

http://www.leaderu.com/marco/special/spc11b.html

2 има доста ясна връзка между хомофобията (неприрязън към гейове) и възбуждането от хомосексуални сцени на човек-колкото повече някой не харесва хомота, толкова по-вероятно е да изпитва привличане от представители на собствения си пол.

https://www.psychologytoday.com/file...enry_et_al.pdf

надявам се отговорилите по-рано да достигнат до интересни и дълбоки прозрения отностно собствената си природа
    “It is only when you refuse to give in with all your heart that you begin to transcend your humanity. ”

The Bird of Hermes

Мега фен Аватара на britzy
    Град
    In Lady Gaga's Starstruck 8-)
    Аз пък мисля,че в тая тема трябва да се види и мнение на представител от хомосексуалните.Иначе се получава само защитници и хейтъри на гейове-а тях самите ги нема
    Има само едно мнение-МОЕТО

Uploaded with ImageShack.us

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си