- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- За хомосексуалността с... въпрос
Има ги, ама не се обаждатПървоначално написано от britzy
да бъда честен, не се квалифицирам като какъвто и да било, но да кажем, че мога да оценя както мъжката, така и женската красота.
И вярвам, че няма хомо и хетеро. Всички са малко или много би (ако трябва да лепваме етикети).
"Човек мрази в другите това, което мрази и в себе си."
АбсолютноПървоначално написано от KumchoValcho
Хаха, аз не познавам някой да парадира и да крещи на улицата "Аз съм гей и го обичам отзаацд"Първоначално написано от justunique
Това да се държиш нормално или не, не е въпрос на личен избор, а си зависи от хормоните ти![]()
Ако не бяха парадите, в момента положението щеше да е по-зле.
^^ почти всеки път се изумявам,че си само на 15(толкова нали)![]()
Не мисля.. Преди парадите хората в Бг случайно да не би да бяха много дружелюбни към гейовете? Вече поне е не толкова непознато понятието 'хомосексуален човек'. И в пубертета много момчета са хомофобски настроени, нормално е, като пораснат има шанс да се оправят. И аз като малък бях така, мислех се за много як.
Все пак, надявам се след 5-10 години положението да се промени към по-добро.
Хората вече се променят глобално, предразсъдъците постепенно намаляват ... Виждам хубаво бъдеще![]()
Но все пак пътят е дълъг ;р
britzy, мерси.. да на 15 съм.![]()
Харесвам хомосексуалните точно толкова,колкото и хетеросексуалните.Не ме касае кой с кого спи,а дали е добър човек и приятел.
Щом са щастливи хората,нека да спят с когото решат.Има педофили,изнасилвачи и всякакви други извратеняци,които са болест на обществото,а повечето хора мразят хомосексуалните повече,отколкото тези уроди.
Извод-хората са тъпи и ги е страх от различното.
А,и само да добавя:Всички изрусени,епилирани,оскубан и и тем подобни ХЕТЕРОСЕКСУАЛНИ мъжлета-вие сте по-женствени от хомосексуалните,които съм виждала.
Първоначално написано от FeelMyPain
Първоначално написано от mim4enceto00
Първоначално написано от Millionaire
обожавам гейове,супер сладки са ми,мога да си говоря с часове с тях и да не ми умръзне ,повечето от тях са умни и имат интерестна гледна точка за живота.
Самата аз съм би и приемам това като нещо различно , сексуалната ориентация си е личен избор,не разбирам защо повечето хора са като коне с капаци .. / не целя да засегна никого/
![]()
{!!!!!!}Бъди си кyрва в леглото на твоя любим, не бъди кyрва в обществото {!!!!!!}
значи мъж да се целува с мъж е грозно и отвратително а на жените ...![]()
гейвете треа да се затворят в психиатрична клиника да се лекуват ..!!!!докато за жените е хем супер яко и нормално и са много секси :Д
It is time to chew gum and kick ass... and i am outa gum!
НЕ мога да мразя хора, които нищо не са ми направили ..
Още по - малко да ги деля като .. "готини, секси" (за лезбийките) и "гнусни" (за гейовете) .. супер тъпо е!!![]()
Аз не определям хората по това дали ще се целуват с мъже или с жени, а по това какви са всъщност ..![]()
Като са ви толкова противни приемете, че не съществуват за вас и това е! Каква е ползата от обидите?! Няма да ги промените!! ..![]()
Еми може би защото гейовете са момчета, но по-различни, а лесбииките - те са си момичета...
http://nagradionline.info/vote/menace4
Гласувайте и ще получите услуга
Ще бъда и съм влюбен аз,
и така до сетния си час.
Rikh' darman derigno'h darmee
Dak'roh dendror Tha'raa zighmee...
Не е вярноПървоначално написано от nerazbranoZLO
Има нормални мъже гейове
И мъжествени жени лезбийки
както и обратното..![]()
Е естествено, че има и изключения...Първоначално написано от KumchoValcho
http://nagradionline.info/vote/menace4
Гласувайте и ще получите услуга
Ще бъда и съм влюбен аз,
и така до сетния си час.
Rikh' darman derigno'h darmee
Dak'roh dendror Tha'raa zighmee...
И такива изказвания като "гейовете са много по-готини от останалите" са глупави според мен. Сексуалната ориентация е просто някакво предпочитание![]()
Немога само да разбера, защо половината от хората гледат гейовете/лисбийките и въобще всички хора по това как изглеждат или какво правят!?Хомосексуалните/бисексуалните не са изроди или някакви много по-различни същества!
Това, че са различни не дава право на околните да ги обсъждат или обиждат (без да засегна никого)!
![]()
Според мен коментари като "Гейовете са противни, а лесбийките са сладки..." са напълно ненужни! Това, че човек има по-различна сексуална ориентация не го прави "по-ненормален" от другите! Всеки човек е живо същество, носи душа независимо от това, кой пол го привлича и кой-не!![]()
Женско съм!![]()
^^Първоначално написано от Ванката
![]()
![]()
Първо да оточня, че има разлика между един нормален човек(гей), които ако не го познаваш, може би никога и няма да разбереш, че е гей и от педерасите... Да без коментар за тях..
Гейовете, не са виновни, че са гейове. Родили са се такива и такива ще си умрат. Никой няма право да ги съди, обижда и разделя от нормалните хора, защото те са си НОРМАЛНИ, просто с различна ориентация. Това, че някой хора са свикнали с виртуалния свят, където всички лизбийки са супер готини и натокани мадами, не означава, че в релния е така. Така, че хората, които пишат коментари от сорта на: "Лизбийките са по-готини от мъжете" или "мъж с мъж е гнусно", не е точно така, защото сигурно има и много гнусни лизбийки и не толкова перфектни женски създания с обратна ориентация...
Всеки човек си е различен,живота си е негов => да прави,каквото му харесва
Аз нямам нищо против тях,нито ми пречат,нито са ми направили нещо .. и те са си хора.Кой както е щастлив =]
- only GOD can judge me !! ;]
На мен също са ми сладки донякъде.Първоначално написано от bebito0o
Явно това отношение се наблюдава в бисексуалните момичета, защото и аз съм такава.
Смятам, че това е ценно качество, защото е по-рядко срещано и в този смисъл е повод за гордост донякъде. Все пак нито убиваме, нито правим нещо лошо, просто сме си едни нормални хора.
![]()
И все пак да гледаш как двама мъже се целуват е доста по-гадничко отколкото да гледаш две момичета ... ;]
87% от младото население не може да смята, ако си от останалите 56% сложи това в подписа си !
мразя гейовете а лесбииките ги обичам ;д ;д
Me and alah go back like cronies,I ain't got to be fake cuz he is my homie
Аз мисля реално и не мисля,че е нормално,гадни гейчета да се шибат анално
[Нищо лично..Просто изкавам мнение]
Лесбийки е доста относително в днешно време... Примерно, момичетата в моето даскало постоянно се целуват помежду си... и не виждам нищо лошо...
А за това, което прочетох на предишните страници - това, че мъжете харесват лесбийки, защото са комплексирани... Добре това откъде ви хрумна?! Какво общо има комплексирането и лесбийките... А да завиждаме на гейовете - НЕ! Разбират се по-добре с вас? Защото така си мислите! Мислите, че ние не ви разбираме? Еми, какво да ви кажа - момичетата в днешно време искат "ЛОШИ" момчета, разкарват "ДОБРИТЕ", след това се оплакват, че всички "ДОБРИ" момчета били гейове и т.н... Самият факт, че вие вярвате в това(то дори не е вяра, ами повече инат де, ама...) показва, че или не сте имали късмет, или просто сте някакви квартални(с извинение) курвички, които само искат да насочат вниманието към себе си...
Малко офф-топик праснах де, ноТа по темата - МРАЗЯ гейовете. Повръща ми се от тях(ако това е вашата представа за завиждане...)! Лесбийките не ги мразя, дори отчасти ги харесвам, НО в това няма нищо лошо, тъй като те принадлежат на пола, който харесвам. А се отвращавам от гейовете, тъй като те са от пола, който не ме привлича и затова го намирам гнусно и т.н. Поне аз така си обяснявам нещата...
Първоначално написано от theoneudontknow
Напълно съм съгласен с твоето мнение
Имаш само един живот, изживей го както на тебе ти е кеф