.
Отговор в тема
Страница 6 от 8 ПървиПърви ... 2345678 ПоследнаПърви
Резултати от 126 до 150 от общо 179
    Цитирай Първоначално написано от ladykeisy
    Всеки човек сам избира как да живее живота си, по начин, който да го прави щастлив.Сексуалността на хората не е порок или нещо, което трябва да се гнусим, та нали не се е*ат пред нас ?! Аз нямам нищо против хомо или бисексуалните, приемам хората заради самите тях, не заради това, което имат, нямат, харесват, не харесват, обичат или не....
    Честно казано бих искала да имам приятелка лезбийка, така ще знам, че никога няма да се скарам с нея, защото е посегнала на мъжа ми или той на нея.Тогава няма да има пречки и съмнения. Гей също не бих отвърлила, така мъжа ми няма да ме ревнува никога от него...
    Напълно съм съгласна

Мега фен Аватара на KumchoValcho
    Цитирай Първоначално написано от britzy
    Аз пък мисля,че в тая тема трябва да се види и мнение на представител от хомосексуалните.Иначе се получава само защитници и хейтъри на гейове-а тях самите ги нема
    Има ги, ама не се обаждат
    да бъда честен, не се квалифицирам като какъвто и да било, но да кажем, че мога да оценя както мъжката, така и женската красота.
    И вярвам, че няма хомо и хетеро. Всички са малко или много би (ако трябва да лепваме етикети).

"Човек мрази в другите това, което мрази и в себе си."

Мега фен Аватара на britzy
    Град
    In Lady Gaga's Starstruck 8-)
    Цитирай Първоначално написано от KumchoValcho
    Цитирай Първоначално написано от britzy
    Аз пък мисля,че в тая тема трябва да се види и мнение на представител от хомосексуалните.Иначе се получава само защитници и хейтъри на гейове-а тях самите ги нема
    Има ги, ама не се обаждат
    да бъда честен, не се квалифицирам като какъвто и да било, но да кажем, че мога да оценя както мъжката, така и женската красота.
    И вярвам, че няма хомо и хетеро. Всички са малко или много би (ако трябва да лепваме етикети).

"Човек мрази в другите това, което мрази и в себе си."
    Абсолютно
    Има само едно мнение-МОЕТО

Uploaded with ImageShack.us

Цитирай Първоначално написано от justunique
    Аз имам точна причина поради която нормалните мразят обратните и по-точно гейовете а не лесбийките и това е че всички обратни парадират със сексуалната си ориентация, което им навлича само проблеми. Когато те се запознават с някой най-отпред изваждат сексуалната ориентация, което ги прави мишени. Ако един гей се държи нормално като нормален човек и казва ''Вижте какъв съм'' а не ''Вижте какъв гей съм'' то тогаа никой никого няма да мрази .. Относно броя на хомосекс. лесбийките са поне 5 пъти повече от гейовете. Просто реакцията на страничен човек срещу две прегръщащи се момчета и две мляскащи се момичета е много различна !
    Хаха, аз не познавам някой да парадира и да крещи на улицата "Аз съм гей и го обичам отзаацд"
    Това да се държиш нормално или не, не е въпрос на личен избор, а си зависи от хормоните ти
    Ако не бяха парадите, в момента положението щеше да е по-зле.

Мега фен Аватара на britzy
    Град
    In Lady Gaga's Starstruck 8-)
    ^^ почти всеки път се изумявам,че си само на 15(толкова нали)
    Има само едно мнение-МОЕТО

Uploaded with ImageShack.us

Не мисля.. Преди парадите хората в Бг случайно да не би да бяха много дружелюбни към гейовете? Вече поне е не толкова непознато понятието 'хомосексуален човек'. И в пубертета много момчета са хомофобски настроени, нормално е, като пораснат има шанс да се оправят. И аз като малък бях така, мислех се за много як.
    Все пак, надявам се след 5-10 години положението да се промени към по-добро.
    Хората вече се променят глобално, предразсъдъците постепенно намаляват ... Виждам хубаво бъдеще
    Но все пак пътят е дълъг ;р

britzy, мерси.. да на 15 съм.

Супер фен
    Град
    Страната на Центъра
    Харесвам хомосексуалните точно толкова,колкото и хетеросексуалните.Не ме касае кой с кого спи,а дали е добър човек и приятел.
    Щом са щастливи хората,нека да спят с когото решат.Има педофили,изнасилвачи и всякакви други извратеняци,които са болест на обществото,а повечето хора мразят хомосексуалните повече,отколкото тези уроди.
    Извод-хората са тъпи и ги е страх от различното.

А,и само да добавя:Всички изрусени,епилирани,оскубан и и тем подобни ХЕТЕРОСЕКСУАЛНИ мъжлета-вие сте по-женствени от хомосексуалните,които съм виждала.
    Цитирай Първоначално написано от FeelMyPain
    Аха и постваш въпрос във форум, защото не искаш хиляда различни мнения.Желязна логика.
    Цитирай Първоначално написано от mim4enceto00
    аз не чета толкова сериозни книги(само на 12 съм), макар че съм прочела всичките книги здрач...
    Цитирай Първоначално написано от Millionaire
    Земете си една разплута на по 20 като ви е толко кеф, пък ако ще и да е начетена като Жана Дарк.

Град
    СеДнаЛа На КъЛБотО ЗЕмя
    обожавам гейове,супер сладки са ми,мога да си говоря с часове с тях и да не ми умръзне ,повечето от тях са умни и имат интерестна гледна точка за живота.
    Самата аз съм би и приемам това като нещо различно , сексуалната ориентация си е личен избор,не разбирам защо повечето хора са като коне с капаци .. / не целя да засегна никого/

{!!!!!!}Бъди си кyрва в леглото на твоя любим, не бъди кyрва в обществото {!!!!!!}

значи мъж да се целува с мъж е грозно и отвратително а на жените ...
    гейвете треа да се затворят в психиатрична клиника да се лекуват ..!!!! докато за жените е хем супер яко и нормално и са много секси :Д
    It is time to chew gum and kick ass... and i am outa gum!

Re: За хомосексуалността с... въпрос

НЕ мога да мразя хора, които нищо не са ми направили ..
    Още по - малко да ги деля като .. "готини, секси" (за лезбийките) и "гнусни" (за гейовете) .. супер тъпо е!!
    Аз не определям хората по това дали ще се целуват с мъже или с жени, а по това какви са всъщност ..
    Като са ви толкова противни приемете, че не съществуват за вас и това е! Каква е ползата от обидите?! Няма да ги промените!! ..

Голям фен Аватара на nerazbranoZLO
    Град
    Тхараа и по-точно Звин'кхулоом
    Еми може би защото гейовете са момчета, но по-различни, а лесбииките - те са си момичета...
    http://nagradionline.info/vote/menace4
    Гласувайте и ще получите услуга
    Ще бъда и съм влюбен аз,
    и така до сетния си час.
    Rikh' darman derigno'h darmee
    Dak'roh dendror Tha'raa zighmee...

Цитирай Първоначално написано от nerazbranoZLO
    Еми може би защото гейовете са момчета, но по-различни, а лесбииките - те са си момичета...
    Не е вярно
    Има нормални мъже гейове
    И мъжествени жени лезбийки
    както и обратното..

Голям фен Аватара на nerazbranoZLO
    Град
    Тхараа и по-точно Звин'кхулоом
    Цитирай Първоначално написано от KumchoValcho
    Цитирай Първоначално написано от nerazbranoZLO
    Не е вярно
    Има нормални мъже гейове
    И мъжествени жени лезбийки
    както и обратното..
    Е естествено, че има и изключения...
    http://nagradionline.info/vote/menace4
    Гласувайте и ще получите услуга
    Ще бъда и съм влюбен аз,
    и така до сетния си час.
    Rikh' darman derigno'h darmee
    Dak'roh dendror Tha'raa zighmee...

И такива изказвания като "гейовете са много по-готини от останалите" са глупави според мен. Сексуалната ориентация е просто някакво предпочитание

Супер фен
    Град
    София
    Немога само да разбера, защо половината от хората гледат гейовете/лисбийките и въобще всички хора по това как изглеждат или какво правят!? Хомосексуалните/бисексуалните не са изроди или някакви много по-различни същества! Това, че са различни не дава право на околните да ги обсъждат или обиждат (без да засегна никого)!
    Според мен коментари като "Гейовете са противни, а лесбийките са сладки..." са напълно ненужни! Това, че човек има по-различна сексуална ориентация не го прави "по-ненормален" от другите! Всеки човек е живо същество, носи душа независимо от това, кой пол го привлича и кой-не!
    Женско съм!
    Цитирай Първоначално написано от Ванката
    Депресиращо си тъп бе, Саше!
    ^^

Първо да оточня, че има разлика между един нормален човек(гей), които ако не го познаваш, може би никога и няма да разбереш, че е гей и от педерасите... Да без коментар за тях..
    Гейовете, не са виновни, че са гейове. Родили са се такива и такива ще си умрат. Никой няма право да ги съди, обижда и разделя от нормалните хора, защото те са си НОРМАЛНИ, просто с различна ориентация. Това, че някой хора са свикнали с виртуалния свят, където всички лизбийки са супер готини и натокани мадами, не означава, че в релния е така. Така, че хората, които пишат коментари от сорта на: "Лизбийките са по-готини от мъжете" или "мъж с мъж е гнусно", не е точно така, защото сигурно има и много гнусни лизбийки и не толкова перфектни женски създания с обратна ориентация...

=]

Всеки човек си е различен,живота си е негов => да прави,каквото му харесва Аз нямам нищо против тях,нито ми пречат,нито са ми направили нещо .. и те са си хора.Кой както е щастлив =]
    - only GOD can judge me !! ;]

Цитирай Първоначално написано от bebito0o
    обожавам гейове,супер сладки са ми,мога да си говоря с часове с тях и да не ми умръзне ,повечето от тях са умни и имат интерестна гледна точка за живота.
    Самата аз съм би и приемам това като нещо различно , сексуалната ориентация си е личен избор,не разбирам защо повечето хора са като коне с капаци .. / не целя да засегна никого/

На мен също са ми сладки донякъде. Явно това отношение се наблюдава в бисексуалните момичета, защото и аз съм такава. Смятам, че това е ценно качество, защото е по-рядко срещано и в този смисъл е повод за гордост донякъде. Все пак нито убиваме, нито правим нещо лошо, просто сме си едни нормални хора.

Град
    Некъде из Сливен
    И все пак да гледаш как двама мъже се целуват е доста по-гадничко отколкото да гледаш две момичета ... ;]
    87% от младото население не може да смята, ако си от останалите 56% сложи това в подписа си !

мразя гейовете а лесбииките ги обичам ;д ;д
    Me and alah go back like cronies,I ain't got to be fake cuz he is my homie

Голям фен Аватара на Tedchy
    Аз мисля реално и не мисля,че е нормално,гадни гейчета да се шибат анално

[Нищо лично..Просто изкавам мнение]

Лесбийки е доста относително в днешно време... Примерно, момичетата в моето даскало постоянно се целуват помежду си... и не виждам нищо лошо...
    А за това, което прочетох на предишните страници - това, че мъжете харесват лесбийки, защото са комплексирани... Добре това откъде ви хрумна?! Какво общо има комплексирането и лесбийките... А да завиждаме на гейовете - НЕ! Разбират се по-добре с вас? Защото така си мислите! Мислите, че ние не ви разбираме? Еми, какво да ви кажа - момичетата в днешно време искат "ЛОШИ" момчета, разкарват "ДОБРИТЕ", след това се оплакват, че всички "ДОБРИ" момчета били гейове и т.н... Самият факт, че вие вярвате в това(то дори не е вяра, ами повече инат де, ама...) показва, че или не сте имали късмет, или просто сте някакви квартални(с извинение) курвички, които само искат да насочат вниманието към себе си...
    Малко офф-топик праснах де, но Та по темата - МРАЗЯ гейовете. Повръща ми се от тях(ако това е вашата представа за завиждане...)! Лесбийките не ги мразя, дори отчасти ги харесвам, НО в това няма нищо лошо, тъй като те принадлежат на пола, който харесвам. А се отвращавам от гейовете, тъй като те са от пола, който не ме привлича и затова го намирам гнусно и т.н. Поне аз така си обяснявам нещата...

Град
    loveCh
    Цитирай Първоначално написано от theoneudontknow
    Лесбийки е доста относително в днешно време... Примерно, момичетата в моето даскало постоянно се целуват помежду си... и не виждам нищо лошо...
    А за това, което прочетох на предишните страници - това, че мъжете харесват лесбийки, защото са комплексирани... Добре това откъде ви хрумна?! Какво общо има комплексирането и лесбийките... А да завиждаме на гейовете - НЕ! Разбират се по-добре с вас? Защото така си мислите! Мислите, че ние не ви разбираме? Еми, какво да ви кажа - момичетата в днешно време искат "ЛОШИ" момчета, разкарват "ДОБРИТЕ", след това се оплакват, че всички "ДОБРИ" момчета били гейове и т.н... Самият факт, че вие вярвате в това(то дори не е вяра, ами повече инат де, ама...) показва, че или не сте имали късмет, или просто сте някакви квартални(с извинение) курвички, които само искат да насочат вниманието към себе си...
    Малко офф-топик праснах де, но Та по темата - МРАЗЯ гейовете. Повръща ми се от тях(ако това е вашата представа за завиждане...)! Лесбийките не ги мразя, дори отчасти ги харесвам, НО в това няма нищо лошо, тъй като те принадлежат на пола, който харесвам. А се отвращавам от гейовете, тъй като те са от пола, който не ме привлича и затова го намирам гнусно и т.н. Поне аз така си обяснявам нещата...

Напълно съм съгласен с твоето мнение
    Имаш само един живот, изживей го както на тебе ти е кеф

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си