.
Отговор в тема
Страница 8 от 8 ПървиПърви ... 45678
Резултати от 176 до 179 от общо 179
    Мега фен Аватара на draid
    Да ги мразя не, но да парадират с това и да ми правят разни паради... Какви са тия глупости ? И не се опитвай да пробутваш тия доводи с Бог, защото всяка религия забранява хомосексуалните отношения. Да не говорим че е противоестествено и противореяи на всички закони за оцеляването.

Re: За хомосексуалността с... въпрос

Цитирай Първоначално написано от gandalfepi4
    От стари теми разбрах че повечето хора във форума са хомофоби. Тази тема е за тях, а въпросът ми е следния:

Защо мразите педалите всъщност?

Кое е това, което ви кара да изпитвате неприрязън към някой който не ви заплашва и не се отнася гадно с вас? Ако не съм много точен ще дам примери:

Гадно ми е да гледам развалена храна понеже е опасна и ми е инстинктивно да я избягвам.

Гадно ми е да обличам стари дрехи понеже миришат на пор.

и тн. Та коя е директната причина да мразите гейове НО не и лезбийки?

Питам от любопитство, няма да съдя никого
    Дразнят ме, щото искат внимание "оо вижте ме, аз съм гей ама не съм по-различен от вас, ще зема да си направя протест за да спрете да ни дискриминирате, ние сме като вас, само с различни сексуални предпочитания"
    майната ви, и педофилите са просто хора с различни сексуални предпочитания, ама си траят нали? И зоофила иска да си ебе овца ама не прави протести. Сега аз например обичам да пърдя, познавам много хора със същите интереси, ама не тръгвам да правя протести, за да привличам внимание.
    Лесбийките са готини.

Цитирай Първоначално написано от draid
    Да ги мразя не, но да парадират с това и да ми правят разни паради... Какви са тия глупости ? И не се опитвай да пробутваш тия доводи с Бог, защото всяка религия забранява хомосексуалните отношения. Да не говорим че е противоестествено и противореяи на всички закони за оцеляването.
    Майната и на религията!ТСтига сте се правили на големи християни и на мн вярващи.Тея хора не са си избирали да са различни от нас, хетеросексуалните.Те просто така са родени.

Мега фен Аватара на britzy
    Град
    In Lady Gaga's Starstruck 8-)
    Аз казвам темата да се заключи ,защото някои от отговорите са безумно тъпи ,плоски,пуберски от загорели момченца.Да и спрете да се правите на хипер вярващите само когато ви е изгодно
    Има само едно мнение-МОЕТО

Uploaded with ImageShack.us

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си