- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- За хомосексуалността с... въпрос
Да ги мразя не, но да парадират с това и да ми правят разни паради... Какви са тия глупости ? И не се опитвай да пробутваш тия доводи с Бог, защото всяка религия забранява хомосексуалните отношения. Да не говорим че е противоестествено и противореяи на всички закони за оцеляването.
Дразнят ме, щото искат внимание "оо вижте ме, аз съм гей ама не съм по-различен от вас, ще зема да си направя протест за да спрете да ни дискриминирате, ние сме като вас, само с различни сексуални предпочитания"Първоначално написано от gandalfepi4
майната ви, и педофилите са просто хора с различни сексуални предпочитания, ама си траят нали? И зоофила иска да си ебе овца ама не прави протести. Сега аз например обичам да пърдя, познавам много хора със същите интереси, ама не тръгвам да правя протести, за да привличам внимание.
Лесбийките са готини.
Майната и на религията!ТСтига сте се правили на големи християни и на мн вярващи.Тея хора не са си избирали да са различни от нас, хетеросексуалните.Те просто така са родени.Първоначално написано от draid
![]()
Аз казвам темата да се заключи ,защото някои от отговорите са безумно тъпи ,плоски,пуберски от загорели момченца.Да и спрете да се правите на хипер вярващите само когато ви е изгодно