.

Виж резултатите на анкетата: Защо децата бягат от училище?

Гласували
67. Вие не можете да гласувате в тази анкета
  • Имат проблеми в семейството

2 2,99%
  • За да просят / проституират / крадат

0 0%
  • Лошата околна среда (приятелите ги карат)

4 5,97%
  • Слаб родителски контрол

5 7,46%
  • Липса на мотивация

13 19,40%
  • Скука в училище

27 40,30%
  • Лесен достъп до извинителни бележки

4 5,97%
  • Лоши модели на подражание ( Азис, Андреа, Ванко 1)

1 1,49%
  • Слаба защитна система. Неограничен достъп до цигари, алкохол, наркотици, дискотеки преди да си навършил 18

8 11,94%
  • Недостъпни учебници с трудна материя или тенденциозно отношение на учителите

3 4,48%
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 42 от общо 42
    Цитирай Първоначално написано от Nakadah
    Скука в училище
    60%
    60% [ 6 ]

А аз си мислех че ЦИРК и Училище трябва да са 2 различни институции..

Обещанието е учтива форма на отказване.

BBOY OR DIE !!

Цитирай Първоначално написано от nefchi_bs
    Аз бягам първо защото мога да си го позволя и вече след това защото наистина ми е по-забавно да се прибера да правя нещо по-пълоценно от това да говоря издухани работи с лудите даскали...Но ако не можех да си извинявам отсъствията щях да си ходя няма как...
    Ако не е много нахално, ще може ли да помоля за пояснение на удебелените места? Проявявам интерес към твоята интерпретация.

Супер фен Аватара на xWandereRx
    Град
    Сатурн
    Цитирай Първоначално написано от krokkrok
    Защото дните в училище са изпълнени с излишен стрес и "знания",които не трябват никъде,а все пак тези години са "златни",а ги изкарваме във затворчето,което е даскалото Няма много свободни дни,учи се много часове,а накрая домашни и реално остава един ден в седмицата,в който да си "починеш"
    ако масово мислят така България никога няма да се оправи...

ще видите вие аз като стана министър на образованието...няма дори да си помисляте за закъснение дори!!!
    [ мразим хора! ]

'И аз ще се изплезя на света,
    обесен върху черния прозорец.'
    ('Дяволско' - А. Далчев)

Мега фен Аватара на BlackEyedPeas
    Град
    Somewhere On East =]]
    Ем,аз повече бих бягала,'щот е скука,но повечето бягат заради слабата защитна система.Половината ми клас бягат, за да пушат..или просто да седнат на по кафенце..
    ♥ 2PAC ♥
    Just be yourself! You don't live to impress all this motherfuckers out there! ;PP
    ----------------------------------Реалността е фалшива. Мечтите са истински. - 2Pac

Щот са деца

Имат проблеми в семейството
    Слаб родителски контрол
    Липса на мотивация
    Скука в училище
    Тенденциозно отношение на учителите
    Недостъпни учебници с трудна материя

Фен Аватара на quexxe
    Това са децата на дипломацията.Как да не бягат?
    VIVA VICTORIA SIEMPRE!

Град
    In the middle of Nowhere
    Цитирай Първоначално написано от StrangerIsTyping
    Аз бягам първо защото мога да си го позволя и вече след това защото наистина ми е по-забавно да се прибера да правя нещо по-пълоценно от това да говоря издухани работи с лудите даскали...Но ако не можех да си извинявам отсъствията щях да си ходя няма как...
    Ако не е много нахално, ще може ли да помоля за пояснение на удебелените места? Проявявам интерес към твоята интерпретация.
    "мога да си го позволя" ako не можех да си извинявам отсъствията така лесно,нямаще да бягам

"нещо по-пълоценно" когато не съм в у-ще. мога де се прибера да свърша някоя работа,която трябва да свърша така или иначе...Мога да почета(нещо за което в часовете ми правят забележки)

Още нещо да поясня ?
    Imagine smoking weed in the streets without ... cops ..

Мега фен
    Град
    Earth...
    Скука в училище
    42%
    42% [ 23 ]

ОМФГ!!! Вие почакайте да дойде Университета( И силно се съмнявам че ще стигнете до там)

ПС: Я ми кажете какво трябва да се напрви че да не ви е скучно в даскало, и смятате ли че в др-те държави има толкова голяма разлика и че не е скучно И защо мислите че не е скучно?

Лесен достъп до извинителни бележки... За скука да не става и дума. Напротив! Когато не съм на даскало е по скучно! Когато ми стане твърде много натоварено или нервно тогава си отивам за няколко дена... А мога ли да попитам създателя на темата нещо...
    Слаба защитна система. Неограничен достъп до цигари, алкохол, наркотици, дискотеки преди да си навършил 18
    Да разбирам, че като навърша 18 ще ми продават свободно наркотици в магазините ли?

Цитирай Първоначално написано от StrangerIsTyping
    "мога да си го позволя" ako не можех да си извинявам отсъствията така лесно,нямаще да бягам

"нещо по-пълоценно" когато не съм в у-ще. мога де се прибера да свърша някоя работа,която трябва да свърша така или иначе...Мога да почета(нещо за което в часовете ми правят забележки)

Още нещо да поясня ?
    За да не излезе, че се заяждам персонално и аз да се поясня - за да се отговори най-пълно на темата, която не смятам за безинтересна, то трябва да се използват конкретни аргументи. А именно - какво правите като бягате? Вършите работа? Каква работа конкретно? А каква работа по принцип влиза в задълженията на един младеж на тази възраст? А какви са задълженията на младеж в тази възраст? С какво вие персонално мислите, че се обогатявате като вършите "вашата работа" извън училище? /по възможност конкретно/ А допускали ли сте неправилното разпределение на времето за виновник, че не можете да свършите това, което вие смятате за нужно? А смятате ли, че натоварването в училище е по-голямо от това след това?

Всеки един от отговорите е верен. По-хубавото става когато тея "присъстващи" накрая на годината имат успех колкото моя и как става това?

"Всички сме в канавката, но някои поглеждат към звездите." - Оскар Уайлд

Супер фен Аватара на bloodfrozen
    Град
    Far From The Sun
    Аз лично не бягам от училище.
    Моите наблюдения показват, че една част от учениците пропускат някои часове, тъй като не са подготвени за тях. Най-вече когато се очаква писмена работа/контролно/класно/etc.
    You are broken, I can fix you...

Мега фен Аватара на SmilezZz
    Град
    Русе
    Имат проблеми в семейството

Лоша околна среда (приятелите ги карат)

Липса на мотивация

Скука в училище

Лесен достъп до извинителни бележки

Лошо възпитание

-Мисля,че тези са главните причини,поради които бягат повечето от учениците..Също така някои го правят,заради гъзарията..Абе тъпа работа..Най-много се дразня,когато някой който почти не е идвал в училище,да има висока оценка в края на годината
    Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
    но само ти избираш кой да остане ♥

Слаб родителски контрол

Ако имаха по голям контрол от родителите,, нямаше да бягат
    Tom Novy ft. Lima - Take It

Истинското богатство за човека е доброто, което е сторил за света.

Слаба мотивация.
    Всъщност мотивацията не е слаба, ами направо липсва. Гледаш някакви идиоти, дето не знаят как се пише "лигнитни" имат по - удобни и доходни професии от хора с по 2+ висши... Еми това не ме мотивира.
    Освен това няма правилен подход от учители към ученици. За обратното пък да не коментирам.
    Цитирай Първоначално написано от babatigosho
    Не го винете... има дълбоко таен ужас към липсата на пунктуация.

Цитирай Първоначално написано от DaemonBoy
    Всеки един от отговорите е верен. По-хубавото става когато тея "присъстващи" накрая на годината имат успех колкото моя и как става това?
    Като имат мозък и когато отидат на училище си изкарат оценките, а ти стоиш и си блъскаш главата как става това, при положение че спиш в часовете или си играеш на телефон/слушаш музика/стоиш само за да нямаш отсъствие...
    Но и тъпата образователна система ми позволява да не съм отварял учебник от 7ми клас ( да не съм си купувал от 8ми ) и да имам успех над 4.70...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си