.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 23 от общо 23

Отчаяна от живота...

Строги мерки на изпитите- друг път!
    Конкурсните изпити след 7 клас тази година- пълен провал...
    Защо животът е винаги толкова нечестен? Как може ученичка със средна оценка 3 по математика да изкара приблизително петица на изпита?
    Как ли? Много лесно- с преписване ;хх... Не мога да ви опиша, колко съм ядосана!!! Как може едно дете да се труди цяла година- да учи редовно, да посещава уроци ( не е толкова задължително) , а някаква пикла с двойки да препише всичко и да намаже ЯКО!!! Компетентни квестори ли? Да, да... но това е положението...

Голям фен Аватара на autista88
    E и кво? НЕ е виновен тоя дето яде баницата виновен е тоя дет му я е дал.

Фен Аватара на ActreSS
    Град
    София,Кюстендил :)
    Свиквай,защото в бъдеще ще има още много подобни моменти.....Примерно на матурите след 12 клас е същата ситуация,но нищо няма да се промени
    Deep into that darkness peering,long I stood there,wondering,fearing,doubting,dreaming dreams no mortal ever dared to dream before...

Така е, но трябва да се промени! Ама какво да се очаква, все пак това е България! Относно за баницата хД... не съм била в една зала с тях, но ако бях със сигурност щях да направя всичко, за да се спре това... Верно няма да се промени нищо, защото има хиляди подобни истории в страната, но хората с истински знания и умения трябва да отстояват своето!

Супер фен Аватара на xWandereRx
    Град
    Сатурн
    никой ли не ти е казвал, че живота е несправедлив?
    [ мразим хора! ]

'И аз ще се изплезя на света,
    обесен върху черния прозорец.'
    ('Дяволско' - А. Далчев)

Град
    Lyon
    свиквай мойто дете : )) аз вече свикнах .. и не ми пука ..
    “You know, a long time ago being crazy meant something. Nowadays everybody's crazy.”

Супер фен Аватара на ecstazy
    Град
    wondeЯland
    Цитирай Първоначално написано от xWandereRx
    никой ли не ти е казвал, че живота е несправедлив?
    If you're leaving close the door.
    I'm not expecting people anymore.
    Hear me grieving, I'm lying on the floor.
    Whether I'm drunk or dead I really ain't too sure.
    I'm a blind man, I'm a blind man and my world is pale.
    When a blind man cries, Lord, you know there ain't no sadder tale.

Супер фен Аватара на WaterLilly
    Цитирай Първоначално написано от spexx
    свиквай мойто дете : )) аз вече свикнах .. и не ми пука ..

Казвали са ми, ама нали съм дете оптимистче, все се надявах да не е така, но ето че този момент настъпи- Life Sucks and nobody can't change that!

Град
    wondeЯland
    Цитирай Първоначално написано от unwritten13
    Казвали са ми, ама нали съм дете оптимистче, все се надявах да не е така, но ето че този момент настъпи- Life Sucks and nobody can't change that!
    Начи виж сега.. да не ти пука. Те са си преписвали - те са тъпите. Ще видиш, че нагоре ще си бият главите в стените. Щото като са толкова тъпи не ги виждам сда се задържат дълго в "елитно" училище. В смисъл това си е за тях. Гледай себе си, мани ги тия идиотки. Справила ли си се с изпита добре? справила си се. Трудът ти не е отишъл на нищото нали? Не е. Доволна ли си от резултатите? Предполагам си доволна. Поне ще знаеш, че си го постигнала със СВОЙ труд.. а нямаш успех на нечии гръб.. тъй че изобщо не си струва да ги мислиш Успехи

Град
    Сатурн
    не бе
    Life sucks and then you die
    [ мразим хора! ]

('Дяволско' - А. Далчев)

Поне има край. Ами, ако нямаше? ... Доволна съм от резултатите си, но наистина не съм очаквала, че ще се ядосам толкова много. Знаех, че ще има преписване, но очаквах да са по честни и да видят, какво ще направят сами.

Град
    wondeЯland
    не бе
    And then it STILL sucks !

за кво да кажа - пишех си отговорите на лист, че да си сверя, като излязат в нета и квесторката идва до мене, гледа ги и отива да ги каже на 1 друго момче.. което няма дори тетрадка по математика, но ще има 5 или 6 Какво да се прави

Град
    In the middle of Nowhere
    Ти нали си учила и знаеш какво ги гледаш другите какво правят...Да не би да те е яд,че ти не си успяла да препишеш ?
    Imagine smoking weed in the streets without ... cops ..

Не, просто ме е яд, че се борим за дадени места с ученици, които не са правили нищо цяла година, а имат сходни оценки с децата, които са се трудили, за да постигнат добри резултати.

Град
    Сатурн
    Цитирай Първоначално написано от ecstazy
    не бе
    And then it STILL sucks !
    but then you don't care
    [ мразим хора! ]

('Дяволско' - А. Далчев)

Фен Аватара на quexxe
    Някой не си върши работата и мълчи.Браво за поста.Но виж къде е успокоението - на матурите следващите или след 12-ти клас, няма такива положения.Вкарват се камери и т.н Успокой се! И късмет!
    VIVA VICTORIA SIEMPRE!

Това наистина е безумие. А и мисля, че не бива да си мълчите, когато някой преписва.

Аз бих преписала за да си взема изпита.Ако ми се даде възможност ще го направа. Не виждам кое е странното
    26.05.10

Хм. естествено, че ще има две мнения по върпоса... нормално е. Преписващият не разбира, какви услия е положил човекът от когото преписва, за да добие тези знания. Когато едните са се шматкали цял ден по улицата с приятели, без да пипнат учебник, другите са се подготвяли и чак тогава са излизали навън.

Мега фен Аватара на SmilezZz
    Град
    Русе
    Свиквай с това - животът наистина е несправедлив..Каквото и да правиш - нищо няма да промениш..Но пък ако искаш се обади в РИО`то на твоя град и им кажи за това..Пък могат и да направят нещо..Нищо не се знае..Но пък наистина оттук нататък винаги ще има такива случки - такъв е живота
    Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
    но само ти избираш кой да остане ♥

Цитирай Първоначално написано от unwritten13
    Така е, но трябва да се промени! Ама какво да се очаква, все пак това е България!
    Сега са успели да препишат, а по-натам? Кой ще иска на работа некомпетентни хора?

Случват се такива работи . Просто повечето хора или не са развили нужните качества(не се сещам за друга подходяща дума); не вярват в себе си; не знаят, че могат да се справят със собствени сили или минават по краткия път към целта(Кратък път до щастието - хубав и смислен филм). Къде е справедливостта в края на краищата ? Този въпрос е доста благодатен откъм опити за тълкуване.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си